Ами ние май прекалено се самоуважаваме май. Та ако може да ти задам тук и един въпрос малко в страни от темата, ама интересен за мен - Защо на събирането по слу4аи 102 години от илинденско преображенското въстание се събраха има няма 30-на души а когато бгмонреал прави екскурзията за гласуването що народ тър4а да не не изпусне далаверата тогава.jimi написа:Защото гръцката общност е между 85 000-100 000 най-малко.Ако и нашата общност наброи полвината и се самоъважаваме поне малко повече и ние ще имаме.
Риторичен въпрос към отдавна пребивавщите
- Stoynev
- Обратна връзка:
Re: RE
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
- Stoynev
- Обратна връзка:
Ами Джеин, занеш ли 4е навремето като е имало инициатива да се прави нещо като организация на българите и да се открие офис се е направило предложение да се събират по 20$ годишно. ПО4ти никои не еискал да даде. После са решили таксата да е 5$. И резултат същия. Ами изненадата като разбрах 4е има 2 БГ дружества. Сега като си мисля - та те са малко даже за такава огромна нация като нашата. Ами имам още много неща да казвам, ама нека да разваля и некоя друга тема - с тая свърших ве4е 

"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Зависи с какви хора се събираш. На сбирката в неделя тази тема определено отсъстваше.Mani написа:Когато се съберем в някой парк някой се хвали с успех други с неуспех и неустно се прокрадва мисълта "абе тоя глупак как можа да направи това а аз умен и способен да не мога" и се прокрадва завист и други такива отрицателни емоции.
Не съм ли прав?
Е хубаво де няма ли да кажете накрая за онова прословуто Коледно събиране, на което е станало сбиване? Аз имам позната, присъствала, така че е истина това !Stoynev написа:Ами Джеин, занеш ли 4е навремето като е имало инициатива да се прави нещо като организация на българите и да се открие офис се е направило предложение да се събират по 20$ годишно. ПО4ти никои не еискал да даде. После са решили таксата да е 5$. И резултат същия. Ами изненадата като разбрах 4е има 2 БГ дружества. Сега като си мисля - та те са малко даже за такава огромна нация като нашата. Ами имам още много неща да казвам, ама нека да разваля и некоя друга тема - с тая свърших ве4е

Аз пък съм чувал, че преди години бг емигрантите тук са събирали пари за църква, но както обикновенно се получава парите били откраднати. А кажете ми как да дадеш пари?Stoynev написа:Ами Джеин, занеш ли 4е навремето като е имало инициатива да се прави нещо като организация на българите и да се открие офис се е направило предложение да се събират по 20$ годишно. ПО4ти никои не еискал да даде. После са решили таксата да е 5$. И резултат същия. Ами изненадата като разбрах 4е има 2 БГ дружества. Сега като си мисля - та те са малко даже за такава огромна нация като нашата. Ами имам още много неща да казвам, ама нека да разваля и некоя друга тема - с тая свърших ве4е
-
-