Получихме писмото за визи!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
claire
Обратна връзка:

Мнение от claire »

clio написа:До Clairie:
Аз ще летя на 16.01.04 и от Олимпик ми казаха, че в цената на билета е включен и транспорта до хотела и обратно. Така излиза, че Olympic возят може би най-евтино, ако билета е еднопосочен.
~297 + ~30 = ~ 330 Euro :wink:
Da i na nas taka ni biaha kazali, no predi 2dena zvaniah v Olympic / ne na agence/ i te mi obiasniha, 4e ne e taka, niama osiguren avtobus, a triabva nie da se pogrijim za transporta si.
Dop sega 4uh tolkova raznoposa4ni mnenia za Olympic, ta da ti kaja i az ve4e ne znam koe kak e! Edin ti kazva "taka e", drug kazva "a, ne e taka".
Moge bi v denia na poleta 6te razberem koe kak e?!
Uspeh!
Аватар
мравката Z

Мнение от мравката Z »

Светле, честито за визите и благополучно кацане в Монреал.
От постинга ти разбирам че си направила резервациите за Олимпик в някаква агенция. По-добре вдигни телефона и се обади в авиокомпанията, телефона го вземи от тел.справки, представителството се намира на Стамболийски преди Възраждане от дясната страна. Всички авиокомпании правят намаление за деца. Агенциите понякога вършат работа но по-добре е да вземеш инфото от извора, ще е най-вярното.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
Alina

Мнение от Alina »

Здравейте приятели

А някой не се ли е интересувал дали правят отстъпки и Олимпик за повече хора. Е честно да си призная, понеже съм сама и през декември няма да пътува никой от познатите ми, не си направих труда да питам правят ли отстъпки при :lol: количества :lol:

Някой ще пътува ли от вас първите дни на декември?
Alina
claire
Обратна връзка:

Мнение от claire »

мравката Z написа:Светле, честито за визите и благополучно кацане в Монреал.
От постинга ти разбирам че си направила резервациите за Олимпик в някаква агенция. По-добре вдигни телефона и се обади в авиокомпанията, телефона го вземи от тел.справки, представителството се намира на Стамболийски преди Възраждане от дясната страна. Всички авиокомпании правят намаление за деца. Агенциите понякога вършат работа но по-добре е да вземеш инфото от извора, ще е най-вярното.
Благодаря ти!
Имам резервации за Олимпик и за КЛМ. Проблема е в Олимпик, не ти предоставят точна информация.
Именно от офиса на Олимпик ми заявиха, че няма да има организиран транспорт и че досега е нямало???! да си търсим такси или автобус.
Притеснява ме факта, че може последния момент да решат, че и хотела не влиза в цената!!!
Затова се двоумим дали да изберем евтината авиокомпания?!
Успешна седмица на всички!
Alina

Клер - Олимпик не поемат транспорта до хотела

Мнение от Alina »

Здравей

Аз си направих резервацията във Фортуна 7 и то тях получих следната информация, принтирана на лист - кога тръгва самолета, номера на полета, че трябва да сме на летището минимум час и30мин преди полета, какъв да е багажа - размери, кога излита самолета от София, кога и къде каца, че транспорта до хотела не е уреден и това ще струва около 25 евро с такси или с автобус № 95. Хотелите били в центъра на Атина. За следващата сутрин - кога излита самолета от Атина, полет №... кога каца в Монреал... Абе всичко.

Повечето пловдивчани сме фенове на тази агенция и вече сериозно мислим да им искаме отстъпки от цените, да сформираме някакъв вид клуб, членовете на когото да ползват преференциални цени :D :lol: :lol: Майтапа на страна, но наистина почти всички от тях си взимаме билетите. И Жио би се съгласил, че са сериозна агенция.

Алина
Alina
Аватар
No667

Фортуна 7

Мнение от No667 »

az si kupih bileta ot Фортуна 7 ot Sofia do Winnipeg direkto,600$

Nai evtinia bilet koito predlagaha v BG i to s Lufthansa letiah ,a vatreshni linii s AirCanada,v toronto spah v International Plaza,vsichko vklucheno v cenata.

Фортуна 7 i az znam dosta hora da sa si kupuvali bileti,rabotiat korektno i tochno i mai-naistina nai-evtino.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
коце
Обратна връзка:

Мнение от коце »

:beer: :beer: :beer: :beer: Браво и дано всичко занапред да бъде наред!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
claire
Обратна връзка:

Мнение от claire »

Изпратихме паспортите до Румъния на 04.11. с UPS и на 13.11. си получихме визите!!! Много експедитивно! Като цена ни излезе 90 лв.
Никаква радост не усетих, за разлика от мъжа ми. Като знам отсега нататък какво ще е... а аз всъщност не знам и можеби от това идва притеснението, от неизвестността!
Отново звъннах в Олимпик и ми обясниха, че колежката, която ми е дала инфо, че няма осигурен транспорт до хотела била нова служителка!!!? На кое ли да се вярва.
Успех, приятели!
Заключено