С такси до East York

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

beckythomas9 написа:
Отново ви съветвам да си вземете лимузина
Продължение на смешките.Вземете си лимузина,бедни емигранти,да пристигнете както подобава в Канада :lol: :lol: :lol: Нищо,че лимокарите са за по-отбрано общество,ние Бг-рите да не сме по-тъй :lol: :lol: :lol:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

goliama mechka, tuk ne e Vegas i ne e palno s seliani ot cial sviat i limuzinite sa na sashtata cena kato bakshishite
mnogo ot bakshishite tuk sa fort taurus ili buick celebrity i sa malki

P.S. az dokolkoto vijdam novite emigranti ne si broiat stotinkite...pone ne taka kakto nie edno vreme v US
az tam pazaruvah za 14-15 dolara na sedmica - hrana
tuk vidiah edni novi emigranti v magazina s palna kolichka...
vremenata sa drugi
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

goliama mechka написа:
beckythomas9 написа:
Отново ви съветвам да си вземете лимузина
Продължение на смешките.Вземете си лимузина,бедни емигранти,да пристигнете както подобава в Канада :lol: :lol: :lol: Нищо,че лимокарите са за по-отбрано общество,ние Бг-рите да не сме по-тъй :lol: :lol: :lol:
Мисля, че вече им бе обяснено, че не става въпрос за стреч лимузина, а за обикновена такава, т.е. малко по-голямо такси. А защо да не се каже на хората, че за сравнително малка сума могат да си спестят много неприятни емоции. Не зная ти колко пъти си пътувал през океана с малки деца и колко пъти си пристигал на летището в Торонто, но мога да те уверя, че не е лесно и последното нещо, което искаш е като пристигнеш по местоназначението и то на съвсем ново място да не знаеш какво да правиш. Нали затова е форума, да се дават съвети.
Аз имам спомен от едно такова пътуване, когато пристигнах в Торонто с малко дете с количка, 3 големи чанти багаж и без заветното луни; на всичко отгоре и портиери нямаше, та не искам да си спомням как съм влачила чантите си от терминала до автобуса за другия терминал "на смени". Отне ми 15 минути, за да измина 250 метра :evil:, като през цялото време очите ми бяха насълзени от чувството за безсилие. Това определено не си струва 15$! Повярвай ми.
Заключено