За или против Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Botzo

Мнение от Botzo »

Мите БРАВО.
Ето и от мен един позабравен разказ:
http://www.geocities.com/go_to_quebec/bongo.htm
Приятно четене.
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Всички фенове на Митето из форума да знаете, че фен клуба му функционира официално ! :D
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ei, nai-setne da miarna edna smislena tema beee :lol: Brawo, Bateto! :lol: Interesni sa mi mneniata wi, saforumci! dawaite, izkazwaite se smelo, za parwi pat se otwaria takawa tema!
Обичам да преча
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: ZA

Мнение от sasho71 »

InCa написа:Като не ви харесва се връщайте в България!
това пък ми е най-омразната реплика откак съм в този форум :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Re: ZA

Мнение от anito »

sasho71 написа:
InCa написа:Като не ви харесва се връщайте в България!
това пък ми е най-омразната реплика откак съм в този форум :D
A na men - liubima. :twisted:
Обичам да преча
borsay

Мнение от borsay »

edno nestho nay-mnogo me kara da napusna bg i da iskam da doida v ca - SVOBODATA da ziveya v zakonova darzava
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Я да ви река па язе що съм доволен от Канадата значи! И от Канадата съм доволен значи, и от канадците съм доволен, и от НЛОто съм доволен значи! И ся ша ви река що?!
Кога додохме значи, се нотварихме със булката у метрото, да го видим и ний, значи, туй чудо кво е. Возиме се ние, значи, гледаме ги, и те ни гледат, радват ни се, значи, смеят се хората, и с пръст ни сочат . И аз им се смея. По едно време гледам отзат значи, булката нещо не е как требе да е. Ръгам я с лакът - У ма, оправи си фустата ма, че ти се види скъсаното!Дига наща сукманя,значи, наглася се, после плюнчи пръста и чисти нещо по лицето ми . "Лютеница", значи, вика.Как си се возим, сеприсетих за НЛО и там оная песен ,значи, дет викаха у нея , че сме се познавали щот сме боси - Я, рекох си, Що не взема значи, да се събуя, белким ма познаят ората?! Развивам аз навоите значи, свалям цървуля, и що щеш?! Около мен стана широко! И още повече взеа да ма сочат значи, че и шепнат нещо! И да са смеят спряха значи, взеха така с респект да ме гледат, леко страхливо така значи! Яяяяяяя викам си аз, Прав бил бате Велко, лесно ни познават, хехеййй. Бре кат кипна значи, оназ кръв балканска, свалям яз калпакот и .... трррреееес у пода! Успокоих се значи, върна ми взорът, разпущих малко пояса и сядам до жената.Седя си значи, чопла си краката, прая топчета и ги лепя отсреща на прозореца, и мисла значи. И и викам на мойта кокона значи "Глей ма, глей ги ората к`ви са въспитани ма, к`ви са ...аа ... таковата, значи...ааа... образовани ма, веднага ме познаха, значи, къв съм и що съм, места ни сториха, значи, и прозорец ми отделиха даже! Ееееех ша стана, значи, и аз канадец да знайш! И аз кат тях да съм, значи!Да познавам! Ахам, значи!
Та на мен тук ми аресва, значи, имам положение дет се вика, знаят ме ората, значи, не е к`во да не е. Голямо благодарско, значи, на НЛО и най веке на бат Велко,значи, че ми отвориа очите, - как требе да се живее у Канадата, значи. И да знаете едно, язе канадец ще станем, значи, нема начин да не станем, ама они българи нема а станат! Хак да им е, значи!! Аре, мерси за вниманието,значи, така да се каже! И кой тук значи, да са събува!! Пък който ша идва, калцуни дан носи, инак ,значи,как ша го познаят?!?
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

borsay написа:edno nestho nay-mnogo me kara da napusna bg i da iskam da doida v ca - SVOBODATA da ziveya v zakonova darzava
Ъ :?:
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Много народ станахте за фен клубове, че не мога ви събирам народ значи ! :D

Утре тръгвам боса по асфалта ! :) :beer:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Я сега някой да каже и за белите роби, че темата да стане пълна ;)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Пак се започна със срането и овациите не закъсняха. Защо не може да се направи нещо конструктивно, а все трябва да се подиграваме и присмиваме? Вземете пример от канадците в това отношение. За пореден път пак стана "Българска работа". Темата вече не става и за местене, а направо трябва да се изтрие. :metro:
Изображение ... и в темите също!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Сега отивам да хапна и да пийна на кръчма с колеги и после отиваме на ЛаРондата да се повозиме за слягане на храната и евентулано, ако изкараме до довечера, да гледаме и зарята.
Та така, никак не е лесен имигранският живот в Канада, голяма мъка е ;)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

mecan написа:Яяяяяяя викам си аз, Прав бил бате Велко, лесно ни познават, хехеййй.
Абре ти да не си Гочо Бързото, братчеда на Киро Канадеца (на бат' Велко съседа) ? Ей, събрахме се :D
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Lub0 написа:..да гледаме и зарята.
Любо коя страна ще гърми днес ?
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Португалия.
Изображение ... и в темите също!
Заключено