Кой от колко часа започва работа

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
pumpy

Мнение от pumpy »

from 10.55 pm to 6.45 am
Аватар
c200

Мнение от c200 »

един френд от Торонто има теория, че имигрантите трябва да започват работа най-късно в 8 сутринта, за да може канадците, които почват от 9 да си пътуват на рахат с метрото и да не се мешат с плебса :-)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

pravilno
c200
i triabva da karat po malki koli che kato se blasnat s kanadec toi da ojiviava. :lol:
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Моето работно време е от 8:30 до 5, ама аз лично преди 9 не мога да стигна и винаги си тръгвам 5 без нещо... та така, всичко е както ги научиш отначало.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Прав е Люб0, както ги научиш хората. В нашата фирма (малка, семейна) шефа идва в 6 (става в 4 да ходи на "джим") и си тръгва в 9. И много обича да вижда как хората седят до късно (голяма грешка, отразява се негативно на работоспособността!). Та всички се заседяват. И аз така в началото, но по едно време си викам "абе я..." и сега съм около 8:40 - 5:30. Пак се събират повече от 40 часа на седмица, ама гледам и да си взимам пространни обедни почивки, та да се регулират нещата, шото "овъртайм" не се плаща. В началото правех по 50 часа седмично без грижи :(

Продължавам да си мечтая за фирма (държавна? франкофонска?), в която те гонят когато направиш 37,5 часа на седмица, пък ако ще и това да е в петък предиобед или още по-добре - четвъртък 8)
Заключено