Клечка За Чистене На Уши написа:Това е много сложен проблем и не може да се отговори еднозначно. Трябваше да пуснеш отделна тема за това. Но ще се опитам да ти отговоря накратко въпреки, че е трудно нещо такова да се обясни с две думи.Rhea написа:Kakto vijdate tova mi e 3-to mnenie, ta kato za novak nadiavam se 4e niama da mi se smeete, ama zachto mi se poiavi "promeni" do 'tzitat" :nenam:
Ами този бутон е за да си промениш мнението - можеш да го редактираш ако искаш. Не можеш обаче да редактираш мненията на другите, което аз лично смятам, че е много тъпо и апелирам към админите най-после да решат този проблем и да сложат такава опция!!!! Несправедливо е да не мога да редактирам мненията на другите и смятам, че правата ми са нарушени! Тук нали пише в правилата, че нямало дискриминация?!!!
Джаз фестивал
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
-
- nibis
Guinness написа:'Джаз фестивал' в Монтреал-поредната художествена самодейност тип весел табарнак![]()
Много си прав. В4ера биах , днес ще ходя и всяка ве4ер до 10 . И миналата година бях всеки ден . Такава тьпотия трудно може да видиш на друго място . Някакви абсолиутни тьпаци свирят , от рода на Mark Knopfler , Jimmy James ,The Pat Methew Group ,Dizzy Gillespie и много много други подобни идиоти .
-
- Администратор
- Обратна връзка:
ммм, блага вест - Един от 6-те концерта на Пат Метини е безплатен:
Dizzy Gillespy-21.10.1917-6.01 1993nibis написа:[quote=" трудно може да видиш на друго място . ..... свирят , от рода на.....Dizzy Gillespie и много много други подобни

Е това надмина всичко! Това наистина си заслужава да се види!Джаз фестивала в Монтреал е наистина нещо невероятно-12 години след смъртта си Дизи Гилеспи ще свири на монтреалска сцена!

" И зрителите тръпнат друг път невидели в едно да свирят и живи и умрели"

ТА КОГА КАЗВАШ Е КОНЦЕРТА НА ДИЗИ ГИЛЕСПИ

И какво им е толкова идиотското на тези имена, дето си ги изписал/ла ?nibis написа:Много си прав. В4ера биах , днес ще ходя и всяка ве4ер до 10 . И миналата година бях всеки ден . Такава тьпотия трудно може да видиш на друго място . Някакви абсолиутни тьпаци свирят , от рода на Mark Knopfler , Jimmy James ,The Pat Methew Group ,Dizzy Gillespie и много много други подобни идиоти .

Е лека им пръст на починалите ! :saint:
Ами като е тъпотия, ти защо ще ходиш ?

- nibis
Guinness написа:Dizzy Gillespy-21.10.1917-6.01 1993nibis написа:[quote=" трудно може да видиш на друго място . ..... свирят , от рода на.....Dizzy Gillespie и много много други подобни![]()
![]()
![]()
![]()
Е това надмина всичко! Това наистина си заслужава да се види!Джаз фестивала в Монтреал е наистина нещо невероятно-12 години след смъртта си Дизи Гилеспи ще свири на монтреалска сцена!![]()
![]()
Или както е казал поета;
" И зрителите тръпнат друг път невидели в едно да свирят и живи и умрели"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТА КОГА КАЗВАШ Е КОНЦЕРТА НА ДИЗИ ГИЛЕСПИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много груба грешка . Моля да ме извините . Утре току виж сьм се метнал от Жак Картие . Неееее , след фестивала ще го направя за да се наслаждавам на страхотната музика . Не знам дали някой е присьствал на невероятният концерт на JAZZINHO , който сьвпадна сьц зарята от 22 .00 4аса . Беше направо Божествено !!!
Бате,и после след водките с колата ли се прибра?bateto написа:Снощи се наканих да отида на фестивала ,обиколих 3 пъти центъра,но не можах да намеря место за паркиране в тоя район и накрая се отзовах в едно барче на Кресън на две водки и няколко бири за разредител.И май по умно направих вместо да ми се надуват ушите и да ме тъпче тълпата.
Док...

TROUBLEMAKER