Джаз фестивал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Клечка За Чистене На Уши написа:
Rhea написа:Kakto vijdate tova mi e 3-to mnenie, ta kato za novak nadiavam se 4e niama da mi se smeete, ama zachto mi se poiavi "promeni" do 'tzitat" :nenam:
Това е много сложен проблем и не може да се отговори еднозначно. Трябваше да пуснеш отделна тема за това. Но ще се опитам да ти отговоря накратко въпреки, че е трудно нещо такова да се обясни с две думи.
Ами този бутон е за да си промениш мнението - можеш да го редактираш ако искаш. Не можеш обаче да редактираш мненията на другите, което аз лично смятам, че е много тъпо и апелирам към админите най-после да решат този проблем и да сложат такава опция!!!! Несправедливо е да не мога да редактирам мненията на другите и смятам, че правата ми са нарушени! Тук нали пише в правилата, че нямало дискриминация?!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

'Джаз фестивал' в Монтреал-поредната художествена самодейност тип весел табарнак :D :D
goliamo revane

Мнение от goliamo revane »

Цитат -"Несправедливо е да не мога да редактирам мненията на другите и смятам, че правата ми са нарушени...."
Интересно какви ли права има една клечка за уши..........
Всичко хубаво в живота е или неморално, или незаконно, или от него се пълнее...
Аватар
nibis

Мнение от nibis »

Guinness написа:'Джаз фестивал' в Монтреал-поредната художествена самодейност тип весел табарнак :D :D

Много си прав. В4ера биах , днес ще ходя и всяка ве4ер до 10 . И миналата година бях всеки ден . Такава тьпотия трудно може да видиш на друго място . Някакви абсолиутни тьпаци свирят , от рода на Mark Knopfler , Jimmy James ,The Pat Methew Group ,Dizzy Gillespie и много много други подобни идиоти .
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Че той Дизи Гилеспи не почина ли?

Абе готско е, само дето наистина добрите концерти най-често са платени. :cry:
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

ммм, блага вест - Един от 6-те концерта на Пат Метини е безплатен:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

nibis написа:[quote=" трудно може да видиш на друго място . ..... свирят , от рода на.....Dizzy Gillespie и много много други подобни
Dizzy Gillespy-21.10.1917-6.01 1993 :shock: :shock: :shock: :shock:
Е това надмина всичко! Това наистина си заслужава да се види!Джаз фестивала в Монтреал е наистина нещо невероятно-12 години след смъртта си Дизи Гилеспи ще свири на монтреалска сцена! :P :P :P Или както е казал поета;
" И зрителите тръпнат друг път невидели в едно да свирят и живи и умрели" :D :D :D :D :D
ТА КОГА КАЗВАШ Е КОНЦЕРТА НА ДИЗИ ГИЛЕСПИ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

nibis написа:Много си прав. В4ера биах , днес ще ходя и всяка ве4ер до 10 . И миналата година бях всеки ден . Такава тьпотия трудно може да видиш на друго място . Някакви абсолиутни тьпаци свирят , от рода на Mark Knopfler , Jimmy James ,The Pat Methew Group ,Dizzy Gillespie и много много други подобни идиоти .
И какво им е толкова идиотското на тези имена, дето си ги изписал/ла ? :shock:
Е лека им пръст на починалите ! :saint:
Ами като е тъпотия, ти защо ще ходиш ? :shock:
bateto

Мнение от bateto »

Сравнявам Джаз фестивала в Монтреал с Пирин фолк по критерия публика -цялата култура им се върти около кура ,но не отричам ,че и на двете места изпитвам удоволствие ,макар и на Пирин Фолк да не съм ходил все още.
Ама много надрусани с празни погледи на този фестивал бе ,вчера ходих.
Аватар
shawn

Мнение от shawn »

много безсмислен джангър тоя джаз. днеска минах през Плас дез Артс и имах чувството че банда пишман музиканти си пробват инструментите - цели 10мин :shock: (толкова издържах преди да потегля:roll: )
Money talks - bullshit walks!
Аватар
nibis

Мнение от nibis »

Guinness написа:
nibis написа:[quote=" трудно може да видиш на друго място . ..... свирят , от рода на.....Dizzy Gillespie и много много други подобни
Dizzy Gillespy-21.10.1917-6.01 1993 :shock: :shock: :shock: :shock:
Е това надмина всичко! Това наистина си заслужава да се види!Джаз фестивала в Монтреал е наистина нещо невероятно-12 години след смъртта си Дизи Гилеспи ще свири на монтреалска сцена! :P :P :P Или както е казал поета;
" И зрителите тръпнат друг път невидели в едно да свирят и живи и умрели" :D :D :D :D :D
ТА КОГА КАЗВАШ Е КОНЦЕРТА НА ДИЗИ ГИЛЕСПИ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Много груба грешка . Моля да ме извините . Утре току виж сьм се метнал от Жак Картие . Неееее , след фестивала ще го направя за да се наслаждавам на страхотната музика . Не знам дали някой е присьствал на невероятният концерт на JAZZINHO , който сьвпадна сьц зарята от 22 .00 4аса . Беше направо Божествено !!!
bateto

Мнение от bateto »

Снощи се наканих да отида на фестивала ,обиколих 3 пъти центъра,но не можах да намеря место за паркиране в тоя район и накрая се отзовах в едно барче на Кресън на две водки и няколко бири за разредител.И май по умно направих вместо да ми се надуват ушите и да ме тъпче тълпата.
Любо
Обратна връзка:

Мнение от Любо »

Аааа, ходиш без мен аааа. Да пиеш алкохол, че и да разреждаш с бира! Аааа ще се наказваме значи!!! :beer: :beer: :beer:
Нема лабаво
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

bateto написа:Снощи се наканих да отида на фестивала ,обиколих 3 пъти центъра,но не можах да намеря место за паркиране в тоя район и накрая се отзовах в едно барче на Кресън на две водки и няколко бири за разредител.И май по умно направих вместо да ми се надуват ушите и да ме тъпче тълпата.
Бате,и после след водките с колата ли се прибра?
Док... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
TROUBLEMAKER
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Tuk puk pochva skoro Canadian Open po tennis i smyatam da da visya tziala sedmitza- v Rexall Centre :roll:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено