500 000 e samia Vancouver a s vsichkite predgradia e nad 2 miliona. Vaprosite sa ti mnogo obshti, i da poluchish otgovori niama da ti varshat rabota. Zavisi kakva rabota tarsish, kade se ochakva da ia namerish i t.n.DrJack написа:Dali se namira rabota - v i-net namerih 4e e samo 500 000 Vancouver.VanBC написа:Какво по-конкретно те интересува?DrJack написа:... Trqbva mi informaciq ot hora, koito jiveqt tam - neshtata sa razli4ni po internet i v deistvitelnost.
Problema ne e v provinciite, a v tyzemcite deto gi naselqvat.I malko v klimata.
Lesno li se namirat jilista v normalni kvartali.
Dobyr li e gradskiqt transport - v TO mi se stryva nesushtestvuvasht, v MTL e OK.
Jivot vyv Vancouver
Re: Jivot vyv Vancouver
Точно този въпрос не е конкретен. Ако живееш близо до метрото и работиш в даунтаун то тогава транспорта е идеален, но ако живееш в източен Кокитлам а работиш в западен Ричмонд е ужасен. Най общо казано Скай Трейна е доста удобен, автобусите не толкова, но пак зависи защото по някои линии е доста удобно с автобуси - така наречените Би Лайнс.N a n a написа:Мисля, че въпроса за градския транспорт особено е съвсем конкретен. Какво му е общото![]()
Re: Jivot vyv Vancouver
Зависи за каква работа става въпрос. Обща работа, за 9-10 долара на час не е трудно да се намери. За работа по специалността, не е невъзможно, но е доста по-трудно и зависи от много фактори - професия, стаж (колко и къде), ниво на английския, късмет и т.н.DrJack написа:... Dali se namira rabota - v i-net namerih 4e e samo 500 000 Vancouver.
Lesno li se namirat jilista v normalni kvartali.
Dobyr li e gradskiqt transport - v TO mi se stryva nesushtestvuvasht, v MTL e OK.
Квартирата ти е най-малкия проблем - има много свободни квартири и освен ако не държиш на точно определен блок, за 2-3 дена активно търсене можеш да намериш нещо по твоя вкус.
За транспорта, както и Влади каза, зависи от къде до къде искаш да пътуваш. Има райони в които е много добър, има и райони в които се ходи само с кола, а болшинството е някъде по средата.
Obey gravity ... It's the law!