Шарк,при мен вече климатика работи въпреки , че не съм в София.
Суха жега!
Ааааа-х,как предпочитам сега да съм на брега на океана!
Ами.....каквото такова за момента.
Док..................
Опитвам се да разбера не6то за Ван от разли4ните сайтове. Но не мога да намеря карта, за да разбера кои квартали или градове/град4ета са наоколо, както и на какви разстояния са. Някой да има идея?
Вали ,но не както в България-тоест леко пръска и това не е изобщо проблем за излизане и разходки.Аз никога не съм си взимал 4адър.Естествено има дни в които наистина вали като из ведро ,но къде ги няма .Миналата година лятото бе много слън4ево и топло ,мога да кажа 4е това е перфектният климат за мен.Много се радвам ,4е избягах от ултра жегите и минусовите температури присъщи за Пловдив .
Оби4ам зеленината във Ванкувър която е през цялата година също така да нямам дебели фанели и пухени якета.
Звучи ми като в приказка. защо казват 4е във Ван живота е по-скъп? Тук наемите за 2 спални са около 1000 в по-добрите райони. Там как е , а какви такси плащате? Тук е GST и PST - 7% и 8% .
Ами нещо по съществено за града ами ... ... ами там е роден ДАРТ ВЕЙДЪР ... ... ами без майтап Хайден Кристенсен актьора от новите серии на Стар Уарс е роден във Ван, а за квартирите ще отрека постинга преди моя защото е далече от истината.
bateto написа:Таm са по 1500,е иmа и по 1000,но ти питаш за по хубавите райони.
Бате, хайде малко да те поправя. Аз живея в North Vancouver и тук можеш да намериш доста 2 bedroom за по-малко или около $1000. За тези, които не знаят North Van е един от най-добрите райони.
aaaaz написа:Опитвам се да разбера не6то за Ван от разли4ните сайтове. Но не мога да намеря карта, за да разбера кои квартали или градове/град4ета са наоколо, както и на какви разстояния са. Някой да има идея?
Попитай Google за Ванконг и ще получиш отговор на въпроса :idea: http://www.translink.bc.ca/ - Обществен транспорт във Ванкувър
Ако не те мързи, можеш да използваш и търсачката на форума, има много инфо в архивите (предния линк е от там, за което благодаря на VanBC, че се е постарал да го напише)
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended