По въпроса за социала-отговор на моя си въпрос

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
nibis

Мнение от nibis »

Здравейте !!! Знае ли някой , ако например , излизаш от социалка , намирайки си работа и след месец и половина те уволняват . Колко време трябва да мине за да поискаш наново ? . Веднага след уволнението вьзможно ли е ? Имайки предвид , 4е не мове да излезнеш на безработица , защото нямаш нужните 4асове заработени . Мерси ........
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Niama wreme. Obadi se na biw6ia si agent, obiasni mu situaciata i toi 6te ti kaje kakwo da prawi6. Normalno se popalwa pak sa6tata deklaracia, pridrujena ot dokumenti i agentat ti dawa pak sre6ta kakto pri parwoto otwariane na dosieto.
Обичам да преча
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

nibis написа:Здравейте !!! Знае ли някой , ако например , излизаш от социалка ........
А ха ето защо ти харесва Канада и вееш знамена :oops: :oops: :oops:
rr123

Мнение от rr123 »

Ами защо не кандидатствате още на интервюто в БГ за социал. Така по-бързо ще ви дойде времето, а току виж, че като пристигнете тук, са ви го отпуснали няколко месеца преди това и са ви се натрупали едни мъни, едни денги-мале мила. Нали в БГ всички знаят как тука бият с пачки по главата.
Не бих искал да изказвам лично мнение, за това, каво мисля за такива като вас, защото сигурно ще бъда изтрит..........
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

rr123 написа:Ами защо не кандидатствате още на интервюто в БГ за социал. Така по-бързо ще ви дойде времето, а току виж, че като пристигнете тук, са ви го отпуснали няколко месеца преди това и са ви се натрупали едни мъни, едни денги-мале мила. Нали в БГ всички знаят как тука бият с пачки по главата.
Не бих искал да изказвам лично мнение, за това, каво мисля за такива като вас, защото сигурно ще бъда изтрит..........
Ама хора, вий направо сдавате багажа! И кво ви пука, като са на социал ? Аз направо се чудя вече как може да се хабите с толкова емоции за тоз социал ? :shock:
И като пишете така язвително поне олеква ли ви ?
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Da jivee sociala!!! Me4tata mi ot detinstwo!!!!!!!!! I Ка ми я сбъдна 8)
Обичам да преча
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

anito написа:Da jivee sociala!!! Me4tata mi ot detinstwo!!!!!!!!! I Ка ми я сбъдна 8)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Това е поредната тема, която трябва да бъде заключена. Ало модоветеееееееееееееееееее

За да не се повтарям се цитирам.
Последно промяна от Таратор на Пон Юни 13, 2005 8:32 pm, променено общо 1 път.
Изображение ... и в темите също!
Аватар
snake

Мнение от snake »

rr123 написа:
Ами защо не кандидатствате още на интервюто в БГ за социал
ама защо на интервюто :?: аз викам оше с първите документи да може да се кандидатства за СОЦИАЛ!!!Дори може да се направи така, че като имаш желание за социал да ти дават и една точка бонус :lol:
Аватар
nibis

Мнение от nibis »

Благодаря на вси4ки , които дават благонамерни отговори .....

А на тези , които злобата е обсебила техните ли4ности , не бих могьл да им кажа освен , 4е искренно им сь4увствам ......
sunwom

A как е в Онтарио?

Мнение от sunwom »

Това за трите месеца чакане е за Кебек ,а някой ще каже ли след кой месец може да се кандидатства за социал в Онтарио.Знам колко е лошо и неморално да си на социал и затова ми спестете негативните си коментари по темата...
dakel1

Мнение от dakel1 »

Ей, много лошо племе сме- Вие дето не сте на созиал-какво ви пука за другите или може би нещо вие яд...! Бас държа , че изобщо не ви пука за Канада , а за вашата си дребна душичка- сакън да не е ПРЕЗАКАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Има големи скапаняци, които се гордеят с това, че работят...
Ами че това е съвсем нормално бе, ********, с това ли ще се хвалите!
********!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
snake

Мнение от snake »

dakel1 написа:
Ей, много лошо племе сме- Вие дето не сте на созиал-какво ви пука за другите или може би нещо вие яд...! Бас държа , че изобщо не ви пука за Канада , а за вашата си дребна душичка- сакън да не е ПРЕЗАКАНА
Я ми кажи ти сега като си със широка душа откаде идват тези пари за социала от ваздуха ли :?: или от заплатите на тези дето работят :idea:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Таймаут!
Заключено