FBI certificate ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Хората в института бяха много любезни. Не са ни взимали никакви пари. Мисля, че при тях рядко идват хора с такава молба (преди нас беше имало подобен случай преди половин или една година) и нямат ценоразпис. Нашите отпечатъци бяха за канадската полиция. Там никой за нищо не те уведонява, но ако след време ги запиташ в рамките на 3 до 4 месеца ти отговарят какво са направили.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
niu

Мнение от niu »

Stanislav написа:Mersi o6te vednaj na vsi4ki, mnogo mi pomognahte...
Izteglih si formuliara online. http://www.fbi.gov/hq/cjisd/PDF/fpcardb.pdf
iskam da popitam tezi koito ve4e da i polu4ili Recorda ot FBI, polu4avat li niakakva obratna informacia 4e formuliara e polu4en,vsi4ko e nared i ostava samo da 4akat ili vsi4ko e na dogatka ? vzemali si sa otpe4ataci na niakoi vav Varna i kade, za6toto zvannah v raionnoto i mi kazaha 4e vav Varna tova niamalo da stane, za Sofia ne znaeli ?
vsichko, koeto e napisano do tuk e tochno -- shte chakash okolo dva-tri meseca. potvurjdenie, che otpechatucite ti sa polucheni njama da poluchish....shte trjabva da chakash napravo da ti vurnat otpechatucite s pechat, che ne si kriminalno projaven.

za uspokoenie na tova, che vuv varna ne iskat da t gi vzemat moga da ti kaja, che na men i v shtatite v mestnata policia ne iskaha da mi vzemat otpechatuci -- praveli gi samo za sobstveni nujdi........no tursi i vse shte namerish njakude da ti vzemat otpechatuci.

uspeh
aleksandar

Мнение от aleksandar »

Здравей,

Аз ходих да ми вземат отпечатъци в Института по криминология.
Ако идваш от Варна, хващаш околовръстното посока към МЛАДОСТ 4 и след Бизнес Парка има светофар (Бистришко шосе). Завиваш надясно и след 150 - 200 м има отбивка от пътя със заведение. От там продължаваш по един по-тесен път и след около 1 км ще видиш сградата на института - жълта сграда на около 5-6 етажа. Казваш, че си за отпечатъци и те ще те насочат. Аз ходих преди около 2 месеца и ми взеха 20 лв или нещо такова. Естествено, носи си формата от FBI, на която ще ти вземат отпечатъците.
Друго не се сещам засега. Успех!

P.S. Все още чакам писмото от FBI. На 15 Май ще станат 3 месеца и след тази дата ще им пиша да видя какво става.

Сашо
Stanislav

Мнение от Stanislav »

Dnes mi vzeha otpe4ataci vav Varna, sled dosta obikaliane se ustanovi , 4e stava i tuk. Izpratih formuliara s otpe4atacite, 4eka za 18 $ i dokumena ot rumancite. Za otpe4atacite mi vzeha 15 lv.
Nadiavam se da stane po barzi4no... no kakto i da go smiatam predi 2 meseca niama da stane, 6te vidim ...
mersi o6te vednaj da vsi4ki za infoto, mnogo mi pomognahte !!!
ress
Обратна връзка:

FBI

Мнение от ress »

Stanislav, kade to4no ti vzeha otpe4ataci vav Varna?V kakva institucia?
Stanislav

Мнение от Stanislav »

Vzeha mi otpe4ataci vava Varna na ul. Kaloian 2 v Okrajno MVR, mnogo e blizo do miastoto kadeto se izkarvat zadgrani4nite pasporti. Pla6ta se taksa 15 lv. i stava dosta barzo.
:wink:
Petio

Мнение от Petio »

Dnes polu4ih moia FBI record, kakvo da izpratia notarialno zavereno kopie ili orginala ? ako moga da si zapazia orginala, moje pak da mi potrabva niakade, znae li 4ovek ... :wink:
Pravi kakvoto triabva, pak da stava kakvoto 6te !!!
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

до колкото знам, от всички документи, САМО свидетелството за съдимост се изисква в оригинал! така,че си запази копието за себе си ;)
aleksandar

Мнение от aleksandar »

Пращай оригинала само, естествено си направи копие за теб.
Аз моя го пратих преди около 2-3 седмици.
Успех!

Сашо
kevin

Мнение от kevin »

Zdravejte,

nqkoj moje li da mi prati PDF formata na tazi Fingerprint card na kkostadinof@yahoo.com - linka kym FBI e dead...veche:(

Mersi predvaritelno. :beer:
ress
Обратна връзка:

Мнение от ress »

moje, puskam
kevin

Мнение от kevin »

ress написа:moje, puskam
10x, pich;)

Златен си:) :beer: :beer: :beer:
ress
Обратна връзка: