FBI certificate ???
- drifter
- Обратна връзка:
Хората в института бяха много любезни. Не са ни взимали никакви пари. Мисля, че при тях рядко идват хора с такава молба (преди нас беше имало подобен случай преди половин или една година) и нямат ценоразпис. Нашите отпечатъци бяха за канадската полиция. Там никой за нищо не те уведонява, но ако след време ги запиташ в рамките на 3 до 4 месеца ти отговарят какво са направили.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
vsichko, koeto e napisano do tuk e tochno -- shte chakash okolo dva-tri meseca. potvurjdenie, che otpechatucite ti sa polucheni njama da poluchish....shte trjabva da chakash napravo da ti vurnat otpechatucite s pechat, che ne si kriminalno projaven.Stanislav написа:Mersi o6te vednaj na vsi4ki, mnogo mi pomognahte...
Izteglih si formuliara online. http://www.fbi.gov/hq/cjisd/PDF/fpcardb.pdf
iskam da popitam tezi koito ve4e da i polu4ili Recorda ot FBI, polu4avat li niakakva obratna informacia 4e formuliara e polu4en,vsi4ko e nared i ostava samo da 4akat ili vsi4ko e na dogatka ? vzemali si sa otpe4ataci na niakoi vav Varna i kade, za6toto zvannah v raionnoto i mi kazaha 4e vav Varna tova niamalo da stane, za Sofia ne znaeli ?
za uspokoenie na tova, che vuv varna ne iskat da t gi vzemat moga da ti kaja, che na men i v shtatite v mestnata policia ne iskaha da mi vzemat otpechatuci -- praveli gi samo za sobstveni nujdi........no tursi i vse shte namerish njakude da ti vzemat otpechatuci.
uspeh
-
Здравей,
Аз ходих да ми вземат отпечатъци в Института по криминология.
Ако идваш от Варна, хващаш околовръстното посока към МЛАДОСТ 4 и след Бизнес Парка има светофар (Бистришко шосе). Завиваш надясно и след 150 - 200 м има отбивка от пътя със заведение. От там продължаваш по един по-тесен път и след около 1 км ще видиш сградата на института - жълта сграда на около 5-6 етажа. Казваш, че си за отпечатъци и те ще те насочат. Аз ходих преди около 2 месеца и ми взеха 20 лв или нещо такова. Естествено, носи си формата от FBI, на която ще ти вземат отпечатъците.
Друго не се сещам засега. Успех!
P.S. Все още чакам писмото от FBI. На 15 Май ще станат 3 месеца и след тази дата ще им пиша да видя какво става.
Сашо
Аз ходих да ми вземат отпечатъци в Института по криминология.
Ако идваш от Варна, хващаш околовръстното посока към МЛАДОСТ 4 и след Бизнес Парка има светофар (Бистришко шосе). Завиваш надясно и след 150 - 200 м има отбивка от пътя със заведение. От там продължаваш по един по-тесен път и след около 1 км ще видиш сградата на института - жълта сграда на около 5-6 етажа. Казваш, че си за отпечатъци и те ще те насочат. Аз ходих преди около 2 месеца и ми взеха 20 лв или нещо такова. Естествено, носи си формата от FBI, на която ще ти вземат отпечатъците.
Друго не се сещам засега. Успех!
P.S. Все още чакам писмото от FBI. На 15 Май ще станат 3 месеца и след тази дата ще им пиша да видя какво става.
Сашо
Dnes mi vzeha otpe4ataci vav Varna, sled dosta obikaliane se ustanovi , 4e stava i tuk. Izpratih formuliara s otpe4atacite, 4eka za 18 $ i dokumena ot rumancite. Za otpe4atacite mi vzeha 15 lv.
Nadiavam se da stane po barzi4no... no kakto i da go smiatam predi 2 meseca niama da stane, 6te vidim ...
mersi o6te vednaj da vsi4ki za infoto, mnogo mi pomognahte !!!
Nadiavam se da stane po barzi4no... no kakto i da go smiatam predi 2 meseca niama da stane, 6te vidim ...
mersi o6te vednaj da vsi4ki za infoto, mnogo mi pomognahte !!!
FBI
Stanislav, kade to4no ti vzeha otpe4ataci vav Varna?V kakva institucia?
-
Zdravejte,
nqkoj moje li da mi prati PDF formata na tazi Fingerprint card na kkostadinof@yahoo.com - linka kym FBI e dead...veche:(
Mersi predvaritelno.
nqkoj moje li da mi prati PDF formata na tazi Fingerprint card na kkostadinof@yahoo.com - linka kym FBI e dead...veche:(
Mersi predvaritelno.