Ще празнуваме ли Великден?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Първата партида яйчица са ми готови-много хубавки станаха.Яд ме е само,че нямам ваденки да им лепна.Сега втората партида мисля да я нашаря,ама като нямам восък,ще пробвам с балсам за устни.А някой да знае откъде да си намеря брокат за яйцата-аз така"луд на шаренко се радва"
После ще се боря с курабийките и козунака-стискайте палци да са успешни опитите :lol:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

V Maxi - ima cel stilaj s razni bokluci za da si krasish mandjite:-)
Chudia vi se kak imate nervi...please, napravi i edno surovo iaichice - da go dadesh na muja mi v subota!!! Please, please!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Ева, много си пъргава бе :dogrun: Ние днес ходим по задачки и яйцата ще ги шарим надвечер. Може да е грешно, ама кво да се прави. Аз си нося ваденки от БГ, от тия дето обвиват яйцето. Ако беше се обадила като си ходила до магазин София, можеше да ти подаря някоя :wink: А козунак аз ще пробвам да правя в събота. Ако не стане, здраве да е. Довечера ще ти звънна да обменим малко инфо, че гледам много активни сте станали откакто се добрахте до net :lol: А ако мислиш да си правим сбирка и аз мога да помогна :wink: Ти беше от пловдивската агитка, аз бях тартора на варненската. Все ще сътворим нещо и в Монреал 8) А свещи, с който може да се рисува по яйца май имаше в Доларамата.
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Аватар
Pako

Мнение от Pako »

Много хора ходят - споко - ще има доста народ, с които ще можеш да се запознаеш и да си побъбриш
Преди две години на Великденската литургия Отчето се опитваше половин час да успокои събралият се народ, за да може да започне литургията. По принцип за бъбрене и запознамства има много други възможни места, но не и в църквата. Там човек отива за да се помоли и да послуша мъдрите слова на Отец Димитър.
Поне така си мисля аз - ако не е така моля поправете ме.
Заключено