Pomosht - problem v rabotata!II URGENT!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Eliaмойто мнение...ако искаш работата и ти харесва - приеми я...
Можеш да коментираш и заплатата - най-малко, за да гледат с по-голям респект на теб.../макар че не знам как е в Канада/...
Аз имам обратен проблем по-добра заплата /по-добър пост/...но по-неприятна работа - за мен...аз лично решавам, че ще откажа...ако не постигнем консенсус с начина на работа...
Така че - искаш ли я тази работа- работи я...и не заради СV-то..а за собствено удоволствие...много рядко се случва да се съвместят приятно и полезно...
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Chakai az da ti obadia - da rabotish za Cv znachi slednoto - priemash rabotata (ako te kefi - oshte po-dobre - kakto pri men v sluchaia) i parite ne sa osnovnia motiv. Porabotvash, pishesh go v CVto, posle otivash drugade i togava - parite stavat prioritet No1...
Mdaaa.
Aide stiga s tazi tema, shtoto sega imam drugi iadove - chudia se dali mi se uchi! :shock:
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Защо се чудиш? Бавно помниш ли? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Невъзможното е предизвикателство!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

darklady написа:Защо се чудиш? Бавно помниш ли? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ох, сеирджията в мен доволно потрива ръчички :D
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Една работа има три компонента най-общо: пари, позиция + контакти, професионално развитие.

Ако я приемаш само заради (2) мейк шуър че после ще ти дадат добра рефенренция или като се обадят по телефона референти няма да кажат "коя пък е тази" :D Иначе си губиш времето ...
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

И аз кат Митето,за купона.
Елия,ако ще ти се отрази добре на досието това повишение,приеми го,нали е за малко.
Заключено