Zashto ste doshli tuk ?
Desole, Bate, ne iskah da zasyagam la belle province.
Abe za Nobelovi nagradi ne znam, ama samo si pomisli kolko veliki lichnosti ot Quebec sa si zapisali imenata sas zlatni bukvi v kanadskata istoriya. Taka che, don't worry, i Quebec e dal neshto na Canada.
Abi ti toya weekend samo shegoviti postingi puskash, yavno si v mnogo yako nastroenie.

Abi ti toya weekend samo shegoviti postingi puskash, yavno si v mnogo yako nastroenie.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Квебек е дал доста на Канада, ние пък ще дадем бая на Квебек и ще си вземем от него и от Канада разни други нещица...Така всички ще сме доволни, както е в перфектната сделка...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Ne se seshtam Kvebek neshto da e daval i da e vzimal ot Kanada. Ot Kvebek samo sa vzimali i zorlen sa mu davali ( tupchat go s dopulnitelni kinti za socialnite mu pogrami za da ne nadiga glas za otdeliane) ama Kvebek samo edno si znae referendum ta referendum. Ami nie da se radvame che Kvebek e ekstravagantnoto lice na Kanada koeto silnite gradove kato Toronto Vancover i Calgary ne jelaiat da zagubiat, zashtoto shte sa prosto gradove na durjava podobna na shtatite i nsihto poveche.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Не е важно кой на кого какво дава или взема, важното е да си в играта!
Засега съм чувал главно хубави работи за Канада, Квебек и Монреал и не искам да ги деля едно от друго...
Щом засега схемата работи, защо да се разбутват нещата?

Засега съм чувал главно хубави работи за Канада, Квебек и Монреал и не искам да ги деля едно от друго...
Щом засега схемата работи, защо да се разбутват нещата?

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Ste Vi napisa samo edin primer i komentara e izlisen.Moi priatel e bogataski sin,imat benzinostancii i t.n.Popitah go zasto iskas da hodis da rabotis v London,imas si gotina kola,ne se nalaga da rabotis mizeriite na anglicanite,vseki den po kafeta i gadzeta,tuk e raia za teb ,a toi mi otgovori:
-[b]Vsicki glupaci zaminaha naniakade,pak az li niama da zamina!!!.[/b]Po moi precenki tova e blizo 50% ot taka narecenite balgarski imigranti.Te zminavat,bez da sa opitali rabota tuk,zaminavat zastoto misliat ce tam ste gi posrestnat s hliab i sol i ste im natikat parite v dzobovete.
-[b]Vsicki glupaci zaminaha naniakade,pak az li niama da zamina!!!.[/b]Po moi precenki tova e blizo 50% ot taka narecenite balgarski imigranti.Te zminavat,bez da sa opitali rabota tuk,zaminavat zastoto misliat ce tam ste gi posrestnat s hliab i sol i ste im natikat parite v dzobovete.
Charli, ti kaza edin priatel...posle 50% ot nas bili takiva...mojesh li da dadesh oshte edin primer...charly написа:Ste Vi napisa samo edin primer i komentara e izlisen.Moi priatel e bogataski sin,imat benzinostancii i t.n.Popitah go zasto iskas da hodis da rabotis v London,imas si gotina kola,ne se nalaga da rabotis mizeriite na anglicanite,vseki den po kafeta i gadzeta,tuk e raia za teb ,a toi mi otgovori:

Charli predi da doyda tuk v Bg. imam 15g. trudov stag ,po vecheto ot koyto/11g/ sam napravil kato predpriemach,t.e. sam sam se grigil za sebe si,ne sam rabotil naemen trud i vinagi sam uspyaval nay malkoto da se krepya na povarhnostta,doydoh tuk zashtoto vse neshto ne mi stigashe/pari,po-veche/ i iskam da rabotya profesiya s koyato se izkarvat dosta pari,za tova sam doshal ne da lega i da se oplakvam,a da rabotya za pari ,ne za trohi,no ne mi pozvolyavat da se realiziram ili pone na toya etap mi sazdavat spanki,vremenno zashtoto ste si postigna celta ,no mi kostva mnogo vreme,nervi i opira do nalichieto na sredstva i zapochvam da se zamislyam i may se prichislyavam kam kategoriyata na tvoya priyatel s benzinostanciyata -taya na glupacite,prechkite sa may ne samo v bg. ,ami navsyakade,osobenno kogato chovek se opitva da preskochi boya si,tvoya priyatel may ste da izleze prav.
- Lub0
- Обратна връзка:
Aз съм дошъл да стана отвратително и неприлично богат и после да взема властта, може и в обратен ред...
Мда, такива мити работи...
Заедно да изкрещим Viva la Revolucion
(ще се спукам от смях)
Мда, такива мити работи...
Заедно да изкрещим Viva la Revolucion

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
charli,ne moje vsichki da sme bogatski sinove i da imeme benzinostancii,da karame hubavi koli i da trieme pantaloni po kafetata.motivaciata mi da zamina ne e che "vsichki glupaci zaminavat......;ne se schitam za takav.pitai tvoia priatel kakvo si e izkaral sam i napishi .podobno na bateto ne sam rabotil naemna rabota,vinagi sam si organiziral neshtata sam.LICHNO za men bg ne e miasto za normalen jivot i biznes,moje i da ne sam prav.iskam po razlichen jivot.aide jiv i zdrav da e tvoia priatel.