Желая то суперготино да си изкараш в БГ-то, специални поздрави на баща ти за юбилея (да е жив и здрав и да мине и той насам), ако можеш, прави снимки и ги пусни във форума.
Лек път и доскоро!

bgmontreal, аз на твое място, не бих си позволила да изненадам 70-годишен човек по тоя начин. Току виж се развълнувал много и получил инфаркт. Казвам ти го съвсем сериозно. Рисковано е.bgmontreal написа:След зловещ данъчен сезон, реших да си дам малко почивка и посетя родната Европа (Испания и БГ).
Надявам се, ако някой в БГ ме познава да запази тайната тъй като съм решил да изненадам баща ми за 70 годишнината му (да ми е жив и здрав).
Знаеш ли, права си. Аз по-миналата година не предупредих никого, че се връщам, защото ужасно мразя цялата истерия по посрещане и изпращане. Една приятелка ме взе от летището. Семейството ми беше много обидено. За тези, които сме оставили в Бг е много важно да ни посрещнат на летището, месеци наред тръпнат в очакване на деня, когато ще кацнем на летището и да им отнемем това изживяване е много жестоко.Roza написа:bgmontreal, аз на твое място, не бих си позволила да изненадам 70-годишен човек по тоя начин. Току виж се развълнувал много и получил инфаркт. Казвам ти го съвсем сериозно. Рисковано е.
И аз предния път кацнах след 11 вечерта, много е гадно...bgmontreal написа:eiiii i wie sega, az misleh da otida directno w restoranta.
shte pomislia po waprosa, a i samoleta ot Barcelona kaca w Sofia w POLUNOST![]()
ako si ot Sofia da go praznuwame zaednoROSEN HRISTOV написа:moiat rojden den e sasto na 13 04 veslo praznuvane
коста бража е моя рай отдавна ' це се местим там то се знаеbateto написа:Kак е Барселона.Преди 3-4г. бях там на екскурзия-върха на сладоледа.Ако мръднеш малко по ивицата м/у Барса и Валенсия ще видиш едни чудни градчета,за там си мечтая да живея някой ден.Тук във форума има един често използван лаф,когато се оправдава канадската действителност-рай никъде няма,аз пъкказвам ,че има и той е точно там.
ще трябва да попитам военните за точните координатиbgmontreal написа:(за групата с/у лиляна димитрова съм готов да дойда, ама най-добре ми се обадете за да дадете координати)
Ами,Мони не бъди толкова сигурен,че е така!Като бяха гледали касетата от емигранстките квартали,роднините и приятелите ми възкликнали:А,то си като у нас,а на места е и по-голяма цигания-дупки,боклуци,олющени и опушени сгради!Само центъра им беше харесалmonny написа:но след монтреал софия ще ти се види като абу даби