Maika India /ie Canada/....

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Pepon

Мнение от Pepon »

vladi написа:
KolioBalkanski написа:that sucks
multiculturalism leads to more scarboroughs and other such slums.
Po taia logika i slavianite trabva da si hodiat ot kadeto sa doshli.... aziatite pone sa trudoliubivi i izpalnitelni.

Abe, Vladko, ami ako anglichanite i francuzite i tiah gi pratish da si varviat ot kadeto sa doshli, samo zashtoto na niakoi ne im haresva da im mirishe na ciganin i na mandja, kakvo shte ostane ot velikata ti Canada - te indiancite pochti gi zatriha za ima-niama 2 veka, vse ot humanni saobrajenia /pitai Canucka, ako na men ne mi viarvash/. Shte se gonish s niakoe elenche po BC gastalacite, ama vnimavai s mechktite.

:beer:
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
Flash

Мнение от Flash »

Koko написа:
cic.gc.ca написа:Mr. Kerkelov, you took the words from my mouth
Бих те помолил да погледнеш пак правилата - цитат на английски или френски е допустим, но лични мнения на чужд език са си проява на неуважение към останалите участници.

4. Моля, пишете на български език, когато е възможно. Канада е двуезична, но не задължително всички знаят и двата официални езика.

5. Форумите се правят от българи за българи. Затова си спестете обидните коментари за България. Особено по отношение на култура и история.

Само така !!!

Крайно време е да СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в този форум да се пише САМО НА КИРИЛИЦА.

:wave2: :nenam: :wave2:
Човек не може да избере родителите си и къде да се роди, но може да избере къде, с кого и как да живее !
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Стига с тая кирилица бееее :madgo: Коко говори за език не за азбука
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Pepon написа:
vladi написа:
Po taia logika i slavianite trabva da si hodiat ot kadeto sa doshli.... aziatite pone sa trudoliubivi i izpalnitelni.

Abe, Vladko, ami ako anglichanite i francuzite i tiah gi pratish da si varviat ot kadeto sa doshli, samo zashtoto na niakoi ne im haresva da im mirishe na ciganin i na mandja
Е ти мислиш ли че ако не им хареса не си ходят ? Те не си чешат езиците само като нас...
sando
Обратна връзка:

Мнение от sando »

Мразя Пакистанците, егати гадните хора, даржат се все едно те са единствените богопомазани, изключително арогантни, абе не ги понасям тва е.
Исках да си излея мъката.
Благодаря.
Pepon

Мнение от Pepon »

miteto написа:
Pepon написа:
vladi написа:

Abe, Vladko, ami ako anglichanite i francuzite i tiah gi pratish da si varviat ot kadeto sa doshli, samo zashtoto na niakoi ne im haresva da im mirishe na ciganin i na mandja
Е ти мислиш ли че ако не им хареса не си ходят ? Те не си чешат езиците само като нас...
Hodiat si i oshte kak, na evropeicite mestnata ciagnia ne im ponasia. Nie v BG sme po-sviknali, vse pak... Daje znam canadci, koito se iznesoha v Australia skoro. A na shefa brat mu se zaseliv Shveicaria. Vse beli hora sa...

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Ей страшни сме това имигрантите бе, изгонихме хората от собствената им страна! :wink:
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Клара

Мнение от Клара »

От известно време се питам как бих обяснила на дъщеря си, че може да стои на един чин с негърчето, но не може да излезе на среща с него. Брат ми, който е в другата държава с канадските перспективи-САЩ, се опитва да ме убеди да приема мисълта, че внуците ми няма да са от нашата раса :shock: . Направо ми е невъзможно!
Вас това не ви ли притеснява и как възпитавате децата си?
Good luck!
Veliko

Мнение от Veliko »

Клара написа:как възпитавате децата си?
Да играе само с бели деца. Това е.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Pepon написа: Hodiat si i oshte kak, na evropeicite mestnata ciagnia ne im ponasia. Nie v BG sme po-sviknali, vse pak... Daje znam canadci, koito se iznesoha v Australia skoro. A na shefa brat mu se zaseliv Shveicaria. Vse beli hora sa...
Абе то така ама преди време като гледах едно предаване за Лондон, май-май индийците бяха повече отколкото в Брамптън :lol: А Франция имаха официален проблем заради фереджетата носени от мюсюлманките в държавните училища. Май само в Швейцария и Финландия ще остане сравнително бяло :wink: А за Австралия няма кво да си говорим - Канада Номер 2, само дето всичко е наопаки (вместо мноо студ, мноо жега, карат отляво, и т.н. :D :D :D )
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Клара написа:От известно време се питам как бих обяснила на дъщеря си, че може да стои на един чин с негърчето, но не може да излезе на среща с него.?
abe тя дъщеря ти кат пооотрасне още малко и му събуе гащите и види какво се крие там, забрави ....няма спасение :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Един приятел в Торонто и щерка му (той е страшна скица и много смешно разказва разни истории)... - "връщам се аз в къщи и А -гледам аз едно грамадно негро, цялото в златни ланци се излегнало на кожения ми диван, даже не стана като влезнах и ми вика - "хоу за гоин мен"... бре деа мааму :shock: и викам аз на щерката "я ела ти в кухнята бе... тоя да изчезва моментално и да не съм те видял повече с негър, че главичката ти откъсвам..." при което щерката го пита "тате, какво против негрите имаш..." :lol: :lol:

Сега щерката е омъжена за италианец и по цял ден се тъпче с паста и спагети :lol:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.