КАК МИНАВА IELC

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
boriss

Мнение от boriss »

Otdawna ne sym pisal, no weche mi omryzna da cheta gluposti i aforizmi. Na men syshto mi iskaha IELTS, no ne sym pratil.W izpratenite pisma si pishe mnogo qsno,che dopylnitelnite dokumenti se iskat wyw wryzka s nowiq zakon. Prochetete foruma, kolko hora podali po stariq zakon ne sa izprashtali IELTS i sa wikani na inteview. W krajna smetka ako awtomatichno ti se ''Precakwa application-a" shte te uwedomqt za towa.
Ako nqkoj ima problem s fiziologichnite nujdi da ne si kupuwa bilet za wlaka!
fart

Мнение от fart »

boriss написа:Ako nqkoj ima problem s fiziologichnite nujdi da ne si kupuwa bilet za wlaka!
Да, прав си :idea: въпреки, че във влака има WC.
Една елементарна сметка показва, че 4 години Х 365 дена = 1460 дена
1460 дена Х 10 думи = 14600 думи
Повече няма да коментирам в тази тема :metro:
mimozina

Мнение от mimozina »

Vzemaneto na IELTS e zadaljitelno ako iskate da prodaljite natatak po procedurata. Ne e lesno no ne e i tolkova strashno. Ocenkata koiato vi triavba e mejdu 5 i 6.5 General level. Az ne sam zavarshila angliiska gimnazia, ne sam hodila po aliansi, ucha angliiski edva ot 7-mi klas i vse pak se sparvih. Kursovete v British Consul ne podgotviat dobre, zashtoto za sumata koiato shte platite iash pravo da polzvash materialite tam i 1h speaking s uchitel koeto ne e nishto. Ako imate baza kupete si uchebnik ot tam i se gotvete sami. Shte vi triabva niakoi da proveriava esetata i da govorite angliiski po temite koito davat tam.
Ako imate vaprosi pishete
Аватар
albatros

Мнение от albatros »

Хората са го казали много ясно. ИЕЛТС трябва да се мине и за да продъжи разглеждането на молбата ти. Не мешайте новия и стария закон. Аз съм минал по стария закон и там въобще не се искаше резултат от ИЕЛТС изпит. По стария закон даже можеше да се мине и без интервю. Всичко решаваше case by case.
ИЕЛТС изпит по рано искаха Нова Зеландия и Австралия, затова и Канада се включи към тях.
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
Заключено