Strashno mnogo blagodaria na vsichki vi za komentarite i za vsichko. Radvam se che ste zapochnali diskusiika tyk za bulgaria i kanada. Malcina ot vas sa ostanali s greshno vpechatlenie ot taka konkretnia mi post. No sega shte vi kaja che purvo ne sum v kanada i ne ucha ot tam v bulgarska chastna gimnazia. Az biah v kanada do predi mesec i sega sum v bg. Vtoro za tezi ot vas koito kazvat che se mislia za po razlichna ot drugite bulgari tyk...e az ne se mislia,az znam che sum i ne moga da kaja za dobro ili za losho triabva mi poveche opit ot bulgaria za da kaja. No razlika, vsichki koito sa jiveli v kanada i se priberat shte znaiat che ima. te sa izstradali otritvania ot sistemata ot obshtestvoto trudno prisposobiavane (az dori ne se prisposobih) i mnogo drugi neshta koito edin bulgarin prekaral jivota si v bg ne bi izpital. Az ne se imam za po velika ta az dori za velika ne se imam i "ne!" ne mi viarvat 100% ne za drugo a zashtoto az ne govoria mnogo ne obshtyvam mnogo na jivo predpochitam sega da si mulcha i da slusham da sravniavam svoite predstavi s predstavite za vrusnicite si tam razlikata e chyvstvitelna az imam chyvstvoto che mislia mnogo po zrialo ot tiah, i sudia po durjanieto si i po otnoshenieto sum kum alkohol cigari razvrati kuponi. Za tezi koito mi pishat za kuponi... hehe vse oshte ne sum bila na kupon

i vse oshte ne sum pila shtoto az po princip ne pia ne mi haresva vkysa.

Inache na ulicite vijdam mnogo krasivi hora momichetata osobeno sa mnogo mnogo hubavi

sushtinski bogini, edin den shte sa maiki na sushto taka krasivo pokolenie i tova mnogo me radva. Vijdam che edinstvenoto neshto koeto moje da im navredi e tazi razvratnost i tezi cigari ...mnogo pyshat tyk. Ama az si znam za men si

Po natatuk sigurno shte se otpysha da im pogovoria malko za realnostta v kanada i izobshto za edin jivot v chyjbina v cialoto si "velichie" i krasota shte im kaja i za niakoi hubavi neshta niama totalno da opluvam jivota si no shte go kaja samo na hora koito iskat da go chyiat i biha prieli edin maluk realistichen razkaz na edno momiche koeto prosto taka vijda neshtata

masata za sujalenie e zaslepena i dori ne iska da chye istinata. za tova az niamam namerenie da gi zablujdavam s tia istorii za parite i durvetata te veche sa zabludeni a da nalivam maslo v ogunia ne e v moi stil. Tolkova zlorada ne sum

)
A shto se otnasia do vsichki vas, az ne bih vi zabravila i go znaehte oshte predi da trugna. Znaem si vsichki bolnoto miasto i vi chyvstvam blizki makar i da ste tolkova daleche ot men sega
Mnogo pozdravi i celuvki na vsichki vi, i leko s pogrebeniata do Costco :PPPPPPPP
Nai umnite hora postigat vsichko po nai prostia nachin.