zdraveite

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Изображение
Браво за стихотворението и ти желая успехи! Благодаря ти 4е не си ни забравила ...
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

o,Boginia,
zdrasti, kade se zatri :D aaa, drugo si e v Bg nali? pone ne sreshtash robotizirani hora po ulitzite :D
Аватар
Boginia
Обратна връзка:

Мнение от Boginia »

Strashno mnogo blagodaria na vsichki vi za komentarite i za vsichko. Radvam se che ste zapochnali diskusiika tyk za bulgaria i kanada. Malcina ot vas sa ostanali s greshno vpechatlenie ot taka konkretnia mi post. No sega shte vi kaja che purvo ne sum v kanada i ne ucha ot tam v bulgarska chastna gimnazia. Az biah v kanada do predi mesec i sega sum v bg. Vtoro za tezi ot vas koito kazvat che se mislia za po razlichna ot drugite bulgari tyk...e az ne se mislia,az znam che sum i ne moga da kaja za dobro ili za losho triabva mi poveche opit ot bulgaria za da kaja. No razlika, vsichki koito sa jiveli v kanada i se priberat shte znaiat che ima. te sa izstradali otritvania ot sistemata ot obshtestvoto trudno prisposobiavane (az dori ne se prisposobih) i mnogo drugi neshta koito edin bulgarin prekaral jivota si v bg ne bi izpital. Az ne se imam za po velika ta az dori za velika ne se imam i "ne!" ne mi viarvat 100% ne za drugo a zashtoto az ne govoria mnogo ne obshtyvam mnogo na jivo predpochitam sega da si mulcha i da slusham da sravniavam svoite predstavi s predstavite za vrusnicite si tam razlikata e chyvstvitelna az imam chyvstvoto che mislia mnogo po zrialo ot tiah, i sudia po durjanieto si i po otnoshenieto sum kum alkohol cigari razvrati kuponi. Za tezi koito mi pishat za kuponi... hehe vse oshte ne sum bila na kupon :) i vse oshte ne sum pila shtoto az po princip ne pia ne mi haresva vkysa. :) Inache na ulicite vijdam mnogo krasivi hora momichetata osobeno sa mnogo mnogo hubavi :) sushtinski bogini, edin den shte sa maiki na sushto taka krasivo pokolenie i tova mnogo me radva. Vijdam che edinstvenoto neshto koeto moje da im navredi e tazi razvratnost i tezi cigari ...mnogo pyshat tyk. Ama az si znam za men si :) Po natatuk sigurno shte se otpysha da im pogovoria malko za realnostta v kanada i izobshto za edin jivot v chyjbina v cialoto si "velichie" i krasota shte im kaja i za niakoi hubavi neshta niama totalno da opluvam jivota si no shte go kaja samo na hora koito iskat da go chyiat i biha prieli edin maluk realistichen razkaz na edno momiche koeto prosto taka vijda neshtata :) masata za sujalenie e zaslepena i dori ne iska da chye istinata. za tova az niamam namerenie da gi zablujdavam s tia istorii za parite i durvetata te veche sa zabludeni a da nalivam maslo v ogunia ne e v moi stil. Tolkova zlorada ne sum :))
A shto se otnasia do vsichki vas, az ne bih vi zabravila i go znaehte oshte predi da trugna. Znaem si vsichki bolnoto miasto i vi chyvstvam blizki makar i da ste tolkova daleche ot men sega :)
Mnogo pozdravi i celuvki na vsichki vi, i leko s pogrebeniata do Costco :PPPPPPPP
Nai umnite hora postigat vsichko po nai prostia nachin.
Заключено