Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Павел
.

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от Павел »

Shoshana написа: Сря Мар 25, 2026 8:02 am Ами за съжаление нищо не е приключило, докато държавата се владее от мутри. Има една българска поговорка: Крушката не пада по-далече от дървото. Затова точно нормалните хора се интересуват от родствени връзки и лична история на политиците. Аз ще гласувам на тези избори. Не е идеалният избор, но те бяха единствените гонили руснаци от България. Затова. Всичко друго е посткомунистическа шлака и руски продажен боклук. В едно съм била супер постоянна през всичките тези години емиграция, а то е: Никакво връщане там, докато не видя нормални хора в парламента. Когато простаците властват, държавата убива....И после те обвинява постмортум.
Tи, която оправи Канада, гласувайки 2 пъти за кубинския диктатор и веднъж за глобалиста Карни, сега ще оправиш и България, държава която ненавиждаш и където си се зарекла крака да не ти стъпи! Коя си ти да даваш наклон на населението в Бг кой да ги управлява?
На кремонки като теб трябва да им се забрани да гласуват със закон!
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
joro

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Пет Мар 27, 2026 8:40 pm
joro написа: Вто Мар 24, 2026 3:24 pm Трагедията на България не са ГЕРБ и Боко Тиквата, а това, че нямат алтернатива. Когато всички са тикви, най-голямата тиква печели. ...
Важното е, че България вече е в Шенген и Еврозоната и Преходът приключи.
Това е много вярно, но не знам дали ги разбираш.
Трагедията на България сте тиквите дето я населявате и си избирате тикви по свой образ и подобие

И като приключи прехода къде сте?
На дъното и на Шенген, и на еврозоната, и на ЕС и дотам.
Вече не сме на дъното. Изпреварихме Гърция и Унгария.
Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Публикувай отговор