klisurov написа:ivandaman написа:The Cultural Enrichment is in full swing.
Теа двамата "южно азиатци" пребили една възрастна госпожа на 61 години..
М-да ...
Явно според теб, ivandaman, трябва депортация.
Да се зпочне с южно азиатци, предлагаш ти, нали така?
Какво ще кажеш да се продължи с костариканци, не мислиш ли?
А след това да се продължил с българи, какво ще кажеш?
Да не се пропуснат и тези със смесена кръв от последните две групи групи, става ли?
Как ти звучи?
На мен ми звучи доста расистко и недопустимо за човек, считащ себе си за канадец.
Klisurov Отговарял съм безброй пъти на този неадекватен и borderline dumb аргумент, но от мен да мине ще отговоря пак.. но този път ще го копирам някъде и за в бъдеще ще правя копи/пейст когато някой за 100тен път ми излезе със същият nonsense
Явно според теб, ivandaman, трябва депортация.
1.
Абслютно, особено ако си криминален елемент и нямаш гражданство
твърдо ДА тези изроди нямат място в цивилизована държава да пребиват възрастни хора и безпомощни с аутизъм. Тези случи не са единични. Това сред определени етнически групи е явно изразена тенденция, и колкото повече се увеличава броят им толкова повече ще зачестяват подобни случаи от които едно цивилизовано общество въобще няма нужда.
2. Освен "Депортация" другото което трябва да се направи е да се наложи мораториум на "Импортирането" на елементи които отказват да се интегрират и да следват социалните норми установени в едно цивилизовано общество базирано на
европейско-християнски ценности.
В следващите 3 години Сомалийският министър на имиграцията в Канада смята да импортира около 1 милион африкански мюсулмани.. Не ми казвай че си във възторг от подобна переспекитва.
Note: Aз лично не съм религиозен да не би случайно да мисинтерпретираш термина "еввропейско-християнски".
Какво ще кажеш да се продължи с костариканци, не мислиш ли?
А след това да се продължил с българи, какво ще кажеш?
Да не се пропуснат и тези със смесена кръв от последните две групи групи, става ли?
Уау.. Този неадекватен (да не кажа малоумен) аргумент е на ниво 1ви клас, обаче всички които излизате с него си въобразявате, че сте някакви гении в дебатите..
ОК, ако Българи, Костариканци и такива със смесена кръв, дойдат тук и откажат да се интегрират и претендират че празници като Коледа, Великден, Свети Патрик и други подобни са ofensive. Не Нямат място тук. Ако искат да променят европейско християнските основи и традиции на Канада. Не, нямат място тук и трябва да бъдат изритани. Ако не зачитат законодателната система и желаят да въведат..хмм например нещо като Шария.. Нямат място тук. Ако не желаят да научат езика и обвиняват Макдоналдс (например) в дискриманция защото служителите не разбирали родният им език. Не, нямат място тук. Ако атакуват хората около тях на религиозна основа. Да трябва да бъдат депортирани. Ако се преструват на жертви и иската специални законодателства като М103. Не нямат място тук. Ако търсят специални привилегии. Нямата място тук. Ако практикуват така наречените Honour Killings, Не, нямат място тук, Ако се замесват с търговия в наркотици, престъпления, gangs, turf wars, нямат място тук. Ако практикуват FGM, нямат място тук. Ако са бивши терористи, които съдят държавата за десетки милиони долари, нямат място тук. Ако проповядват омраза на религиозна основа (както свободно го правят в джамиите в момента) нямат място тука. Ако се възползват от системата и се преструват на социално слаби и получават социални помощи докато живеят в къщи за милиони закупени от техни роднини.. Не нямат място тук.
Are you getting the point or should I go on ??
ОК, след всичко това което написах.. Ако все пак някой, някъде реши че аз съм най-големият проблем на Канада, с огромно удоволствие бих се изнесъл ако това гарантира че всичките тези които изброих по-горе ме последват и те.
I'll be more than happy to lead the parade
Ще напусна Канада с усмивка на уста и с радост в душата и сърцето, и бих считал това за най-голямото постижение в живота ми.
И друг път съм го казвал.. Аз имам избор и имам къде да отида. Тази зима прекарах два месеца на един плаж, в Коста Рика и въобще не ми беше зле.
В момента сина ми и жена ми са на гости там за спринг брейк.. Малкият ми се обади по скайп и ме попита: "Татко може ли да остана да уча тук?"
Така че, мен лично депортации въобще не ме плашат.
Само че много хора които са родени тук нямат този избор, така че с най-огромно удоволствие бих се "пренесъл в жертва" ако това означава че идиотската имигрантска политика се промени.
Този отговор задоволява ли те Гн. Смехурков или имаш нужда от още обяснения...
P.S.
For the record Още от сега знам кой ще е следващият малоумен контра аргумент на "дебатните гении" и за да им спестя излишни напъни и усилия още от сега ще дам един preemptive answer
Защото Джуниър е абсолютен некадърник и пълен идиот, и псевдо либералните му извратени и неадекватни политики нанасят разрушителни и
непоправими щети на Канада. Той налага крайно лява извратена форма на Cultural Marxism, а повечето от нас вече сме го гледали този филм на ужасите на Български и ни е пределно ясно че не завършва с "Happy End"