demococcus написа:ablood и аз мисля че Бойко е потривал доволно ръце в началото, но после се видя че протестите против правителството не налива автоматично вода в неговата мелница.
Би ли пояснил защо мислиш така?
Защото това което знам ме кара да съм убеден в точно обратното - не се ли разклати сегашното правителство, ГЕРБ остава следващите 4 години в опозиция.
Това значи не само постепенно спиране на килипира (подкупи, рекет над едрия/дребен бизнес/внос/строителство, фантастично членство в бордове, делавери...), но и фалит на всички партийни фирми, които до сега са получавали държавни поръчки по семейна линия. Тоест на национално ниво щетите за партията са милиони на ден.
Хайде сега като вземеш впредвид тези цифри сметни каква е вероятността да не се финансират маса ентусиазирани клакьори, разпалващи тълпата срещо новоизбраното управление. На политическата сцена изгряват нови "независими" лидери - бивши фигуристки, футболни шампиони, артисти и подобни любимци. След изборите неизменно те ще решат да подкрепят 100% покровителя си, продължавайки като теб да дрънкат за идеали и народни интереси.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.