Какво е заплащането в Канада
Re: Какво е заплащането в Канада
Еее само плюете България и хората и ,а забравяте вие от къде сте дошли и къде се намирате,човек ще си каже онея там са в Рая ,Да ама Не ! 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
За да не си помисли някой, че тези неща се случват само в БГ ето един пресен случай. Отивам в Walmart и още на влизане сирената се разпищя. Служител от охраната дойде любезно и като видя че не нося нищо ми предложи да ми деактивира якето. Докато го правеше аз за всеки случай се върнах отново на вратата без него и сирената пак писна. Служителя ми върна якето и ме предупреди на излизане да му се обадя за да нямам проблеми. Не исках да разчитам, че тоя на излизане пак ще е там, че ако е друг и пак писне май ще имам проблем. Огледах какво в повече нося от обикновено и единственото беше един почти нов панталон от L'Aubainerie. Вероятно бяха забравили да го деактивират и сега трябваше да открия къде е тага. Представям си някой на секюрити камерите как се е смял като ме е гледал да ровя сума време из панталона си незнайно за какво. Но бях късметлия бързо го открих и отстраних. На излизане всичко беше ок. Обаче се отбивам в Zellers и на входа пак проблем - сирената пищи. Там служителите бяха по-небрежни и направо ми казаха да влизам, на излизане щяли да огледат ако пак има нещо. Не ми се рискуваше и реших да огледам още веднъж панталона в най-забутания ъгъл на магазина. Открих още един таг от другата страна. Не е за вярване колко отрицателни емоции преживях заради небрежната работа на момичето от магазина където съм купил панталона.
След няколко дена нещо купено от The Source свирна на изхода през магазина на Sports Experts. Само като видяха чантичката от The Source казаха - ооо пак тези са пропуснали, давай. И без да проверят дали не съм добавил нещо вътре деактивираха цялата чанта и ме пуснаха.
Разликата обаче е наистина в отношението на персонала и почти винаги приемат, че грешката е при тях и се опитват да оправят нещата, а не да те изгледат като крадец първо пък после евентуално да се извиняват (особено ако нямаш явна физиономия на бандит).
След няколко дена нещо купено от The Source свирна на изхода през магазина на Sports Experts. Само като видяха чантичката от The Source казаха - ооо пак тези са пропуснали, давай. И без да проверят дали не съм добавил нещо вътре деактивираха цялата чанта и ме пуснаха.
Разликата обаче е наистина в отношението на персонала и почти винаги приемат, че грешката е при тях и се опитват да оправят нещата, а не да те изгледат като крадец първо пък после евентуално да се извиняват (особено ако нямаш явна физиономия на бандит).
-
- Обратна връзка:
Ооо аз така свирих с едно яке от Гап дет не бех махнал нещо си
ма нямах проблеми де.

- John Smith
myhata II пак ползва само крайчеца на антенките в мисловния процес. Никъде и никой не е казал, че тук е Рай. Напротив, много хора са казвали, че Рай няма никъде. В момента коментираме къде престъпността е повече и се краде повече. Ако имаш намерение да участваш в някоя тема, що не пуснеш едно предупреждение, че от там нататък мненията да са като за малки деца, специално адаптирани за теб? И не знам кой от къде е дошъл, но виждам добре кой от къде не е минавал. В твоя случай са пропуснати началните класове в училище. С нетърпение очаквам да композираш първото си изречение на български без грешка.myhata II написа:Еее само плюете България и хората и ,а забравяте вие от къде сте дошли и къде се намирате,човек ще си каже онея там са в Рая ,Да ама Не !

Wise men don't need advice. Fools won't take it.
- John Smith
Какъв точно коментар очакваш? На българските мошеници България им е малка вече. Ходят по Канада, по САЩ, дори за Австралия се писа, че има затворени българи. Нещо учудва ли те? "Канадските българи" са повече престъпници от "американските българи"? Хех! Всички тези идват от от едно място. Ако искаш груба статистика на "крадливите племена", влез в eBay и разгледай колко големи магазини не пращат стоки до определени държави. Не се учудвай, ако срещаш често България в списъка. Има ни на много места.
P.S. Негро по 400lbs имате само вие в гетата. Ние тук гета нямаме. Имаме само безобидни негърчета.
P.S. Негро по 400lbs имате само вие в гетата. Ние тук гета нямаме. Имаме само безобидни негърчета.

Последно промяна от John Smith на Съб Мар 05, 2011 1:16 am, променено общо 1 път.
Не забравяй че цялото ти семейство е тук също
...
Има едни българи дето идват от щатите, взимат паспорти тук и се връщат пак там, а всъщност всички са едни прекрасни българи в крайна сметка, както казва мухата ...

Има едни българи дето идват от щатите, взимат паспорти тук и се връщат пак там, а всъщност всички са едни прекрасни българи в крайна сметка, както казва мухата ...
Циганите - на Сатурн !
Ха! Не знам дали е от ранния час в който станах, ама нещо не мога да асимилирам горните два реда. Българи- негро-заплащане в КанадаCalifornian написа:Незнам за престъпността, но знам, че Българите в Канада са доста по престъпни отколкото тези в Щатите, щото тези в щатите пипнат ли ги като ги хване някое негро 400паунда и ще им разкаже играта

- Californian
Хахахах, нали знаеш, всичко наше е по-голямоJohn Smith написа:Какъв точно коментар очакваш? На българските мошеници България им е малка вече. Ходят по Канада, по САЩ, дори за Австралия се писа, че има затворени българи. Нещо учудва ли те? "Канадските българи" са повече престъпници от "американските българи"? Хех! Всички тези идват от от едно място. Ако искаш груба статистика на "крадливите племена", влез в eBay и разгледай колко големи магазини не пращат стоки до определени държави. Не се учудвай, ако срещаш често България в списъка. Има ни на много места.

- Californian
yahoo написа:За да не си помисли някой....
Не само на тебе ти се случва, на моето семейство също, разбита кола и взето яке мисля че беше - пред къщата, при това в един от хубавите квартали си мисля, не че ги познавам кои са хубави и лоши квартали де.

Аз лично от Америка съм си много доволен оставям си отключена колата навсякъде.
Един път дори със старата кола още преди 2 години паркирам на един ресторант, че с една американка имах среща, първата ми среща и вашия приятел Калифорниан беше много притеснен

Та какво намирам - бележка от Джим(ни го знам ни го познавам) - Здравейте, оставили сте си колата на неутрална и си позволих да сложа две дървени подпори под задните ви гуми след като видях колата ви да се мести....
Какво да ти кажа - в Канада и в България - ще ти гледат сейра това е истината.
Няма по-добро комюнити и сесайъти от щатското в това съм се убедил след повече от 5 страни в които съм живял повече от 6 месеца.....
- John Smith
Важното е да си вярваш. Колко време си живял в Канада, казваш?Californian написа:Няма по-добро комюнити и сесайъти от щатското...
До автора на горното: Престани да ме цитираш ни в клин, ни в ръкав. Разбирам, че вероятно съм ти нанесла някаква психотравма свързана с разбити илюзии, но не мои, а твои.... /пратих ти полезен линк по този въпрос, но като гледам не си се възползвал от услугите, явно са ти скъпички за стандартаЯбълката, нали е отраснала в Плод-зеленчук, на всяка манджа мерудия. Веднага щом някой каже как реално стоят нещата в Канада, питащите като теб и нея, само защото не чувате това което ви се иска, стигате до заключението, че отговарящите тук се надуват и едва ли не не искат новопристигащите българи да започнат веднага като генерални директори.

В Канада е повече статистика майна ето ти примера е много лесенJohn Smith написа:myhata II пак ползва само крайчеца на антенките в мисловния процес. Никъде и никой не е казал, че тук е Рай. Напротив, много хора са казвали, че Рай няма никъде. В момента коментираме къде престъпността е повече и се краде повече. Ако имаш намерение да участваш в някоя тема, що не пуснеш едно предупреждение, че от там нататък мненията да са като за малки деца, специално адаптирани за теб? И не знам кой от къде е дошъл, но виждам добре кой от къде не е минавал. В твоя случай са пропуснати началните класове в училище. С нетърпение очаквам да композираш първото си изречение на български без грешка.myhata II написа:Еее само плюете България и хората и ,а забравяте вие от къде сте дошли и къде се намирате,човек ще си каже онея там са в Рая ,Да ама Не !
В България са 7 000 000 в Канада са 30 000 000 е къде е по голям процент според теб ?
А за лъжи и монопол Канада е Отличник !!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
И аз така сьм забелязьл, най вече след непрестанните шуутингс, отвличания на малки деца и млади момичета, палят свещи, слагат цветя и се сьбират да почетат паметта на жертвите.Californian написа: Няма по-добро комюнити и сесайъти от щатското в това съм се убедил след повече от 5 страни в които съм живял повече от 6 месеца.....
Имам колеги американци и са много готини и отворени хора кьм различното и новото, освен политика и орьжия. Личното ми е мнение е че ако имаш различно виждане от тяхното за политика и орьжия и искаш да си запазиш приятелските отношения с тях, по добре си трайкай. Поне такива за сега са моите впечатления.
- John Smith
Значи, според теб майна, в Канада и България престъпността (и конкретно дребните кражби) е процентно еднаква, така ли? Ако беше така, защо местните не слагат решетки, не се бронират с касови врати, не си слагат камери и аларми, не си прибират чистачките, музиките и антените, не изпадат в паника от забравен телефон на седалката, а понякога дори забравят и да си заключат колите? Да не говорим, че много често задната врата на къщите е или отворена, или затворена с пластмасовата заключалка на дограмата, която се чупи и с по-голяма отвертка. Не съм забелязал да си прибират и нещата по двора. Беседки, маси, столове, маркучи, пръскалки, играчки, инструменти, дори косачки или машини за сняг, много неща се намират по дворовете. Ако минеш по една улица, от 10 последователни гаража поне един ще е с отворена предна или странична врата. А ходил ли си по малките градчета, където дори прозорците на къщите лятото стоят отворени? За сравнение, в малко населено место в България, често с наличие на мургави братя, сещаш ли се какво се случва на всичко "забравено", майна?myhata II написа:В Канада е повече статистика майна ето ти примера е много лесен
В България са 7 000 000 в Канада са 30 000 000 е къде е по голям процент според теб ?
А за лъжи и монопол Канада е Отличник !!!
Явно е била някоя барака, дето не й работи ръчната спирача, а собственика й не е и чувал за завъртане на гумите към бордюра.Един път дори със старата кола още преди 2 години паркирам на един ресторант, че с една американка имах среща, първата ми среща и вашия приятел Калифорниан беше много притеснента забравил да остави на скорост колата а то паркинг с нанадолнище леко ...излищато на пътя.
Престъпността зависи от квартала и района, айде да не сме гледали как оглозгват до рама паркираните в черните гета коли в САЩ. Където е ОК - има много патрулки и голям процент население в пандиза.

Embrace your climate change!