Пенсио моя...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Hullman

Мнение от Hullman »

Никъде не е казано че трябва да бъде в БГ. Може да е в Канада. Може да е в Мексико или на Кайманските острови. Има си фирми за управление на имоти. Срещу 15 % от наем го управляват, грижат се за него и ти пращат където искаш по света парите от наема.
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

:D Ти наистина си dumbass. На призива ти да спорим по темата за да звучим сериозно отговарям по следния начин. По тема се дискутира, а не се спори/при условие, че най кресливия участник е поне средно интелигентен/иначе е спор от любов към спорта. Казах ти вече, че си меко казано примитивен и освен да слушаш собствения си глас друго не ти е интерестно :P Цялата ти тарикатска аритметика е базирана на цифрата "АКО" която цифра я има само в твоето "бизнес сметало" :lol:
Примерите са от рода на оная от Български народни приказки дето тръгнала за пазара да продава кошница яйца, ама се замислила "Кво ли ще е когато яйцата станат пиленца" и Бла, бла, бла, краят всички го знаят. Още приличаш и на този Влак от Холивудските клишета "Runaway train" Трака-трака-трака влака/това пък беше от Митко Щерев :D /Тракаш си по твойто си трасе и никой тука не разбра "Кой си ти и за какво се бориш" :wink: Това, че си имаш дюкян и си "горд като апостол" си е твоя гордост. Нали не искаш и ние където отидем все с тебе да се Хвалиме 8). А какво искаме да наследиме ти е бедна фантазията май фриенд. А и никой не те пита дали "Хълиман има в живот дали ходи по барове и кръчми". "GET a LIFE" has another meaning, DUMBASS. От самолет се вижда, че ако решиш да похарчиш някой "никъл" навън, това е добре пресметнато мероприятие. А колкото до парите и управляващите ги си прав. От цялата ти плява се разбира че можеш да се оправиш с никъл & дайм, а за истински пари даже и не си наясно те на какво миришат
:D :D
heat

Мнение от heat »

Lub0 написа:ÐÐÑÏ-òî å çà õîðà, êîèòî çíàÿò êà äà ñè èíâåñòèðàò ïàðèòå, è íå ãè èíòåðåñóâàò ðàçïðàâèè ñ íàåìàòåëè è ïðî÷èå, äà íå ãîâîðèì çà òàêèâà â ÁÃ-òî, êîèòî ìîãàò äà òè ïðîäàäúò àïàðòàìåíòà çàä ãúðáà èëè ñëåä 30íà ãîäèíè êàòî îñòàíàò ñàìî ìàíãàëè, õîäè è ñè ñúáèðàé íàåìèòå îò òÿõ :)
È ÐÐÑÏ òî è èíâåñòèöèèòå â èìîòè ñà äîáðî ðåøåíèå, íî è äâåòå ìîæå äà äîâåäàò äî çàãóáè.
Hullman

Мнение от Hullman »

Много АКО -та има при варианта с РРСП.
Хулмен ако не употребява. В постинга ми пише
Твърде вероятно е такова да бъде съотношението и след 30 години.
Това че се е вднигнала цената на петрола с 25 % е факт който не може да се осопри.
Днес дори е достигнал нов рекорд петрола. При този факт нама АКО.

Вдигне ли се цената на петрола това повлича цента на всички стоки.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Hullman написа:.
Feb. 27 (Bloomberg) -- Crude oil fell from a record after a government report showed that U.S. inventories increased a seventh week as the economy of the world's biggest energy- consuming country slows.
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid= ... ty_futures

Когато Hully ви каже "добър ден" първо вижте къде е слънцето. Най-вероятно е полунощ.
:D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Hullman

Мнение от Hullman »

Иване четеш ли какво пише в постинга ми
Ето ти част от текста от статия от 16.00 часа
http://www.reportonbusiness.com/servlet ... bNews/home
Light, sweet crude for April delivery touched a record $102.08 in New York Wednesday.
Crude closed Tuesday's session at a new high of $100.88.

В постинга ми пише че е достигнал нов рекорд.
Това за което ти говориш е на колко е затворил пазара.
На края на деня е паднала цената малко.
Говирм за достигане на рекорд. Ето какво съм написал:
И ти ли отричаш че рекорд няма и че цената за последните 3 године се е качила с 25 %.
Ето такива фактти и такива изменения само за 3 години като тази цената на петроала които повличат другите стоки правят много съмнителна инвестицията в РРСП като прогноза на какво може да разчитаме след 30 годони.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

... след което щ ви обясни че преди 36 часа е греело слънце. :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Hullman

Мнение от Hullman »

Оказа се че има рекорд.
А ти говориш на колко е затворил пазара нещо което не съм коментирал.
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

Hullman написа:Много АКО -та има при варианта с РРСП.
Хулмен ако не употребява. В постинга ми пише
Твърде вероятно е такова да бъде съотношението и след 30 години.
Това че се е вднигнала цената на петрола с 25 % е факт който не може да се осопри.

Вдигне ли се цената на петрола това повлича цента на всички стоки.
Да бе, разбрахме, че водата е мокра :D Ти целия си изтъкан от едно голямо АКО. Остави петрола на мира. Разбрахме, че можеш да броиш жълти стотинки. Пък и нали знаеш акото колко мирише :shock:
Hullman

Мнение от Hullman »

Скучно ми е да споря с теб. Ако разбираше малко от това как функционира икономиката щеше да знаеш какво огромно значение има изменението в цената на петрола особенно като става дума за дълъг период от време.
Хълман с жълти стотинки не работи а с ей такива банкови чекове. Платими на фирмата на Хълман.
Изображение
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

Hullman написа:Скучно ми е да споря с теб. Ако разбираше малко от това как функционира икономиката щеше да знаеш какво огромно значение има изменението в цената на петрола особенно като става дума за дълъг период от време.
Хълман с жълти стотинки не работи а с ей такива банкови чекове. Платими на фирмата на Хълман.
Изображение
На който cheque, марджина за Хълман е 0.0001%. :D А цената на петрола с колко увеличи цената на апартамента???????????? :lol:
Нали казваш, че повлича всички цени нагоре
Sugarplum

?

Мнение от Sugarplum »

Забравих да допълня, че аз с тебе не споря. Просто "допи ми се ракия, че мезе" :D
bateto

Мнение от bateto »

на мен банката ,ако ми прати такъв чек ще ми видите подметките :D
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

bateto написа:на мен банката ,ако ми прати такъв чек ще ми видите подметките :D
....ей ти да не обърнеш сега "петалата" :D
bateto

Мнение от bateto »

не бой се .господ на бодлива крава рога не дава. :D
Заключено