Канадско образование---работа?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
ilka

Мнение от ilka »

Потребител написа: Няма как и да не е така, защото на инженери не може да се разчита особено. Въпреки оплакванията, почна да расте заплашително броя на имигранти практикуващи инженери, а и факта че не малко жени се пробват в тая област .... Жалко.
:lol: :lol: :lol:
пич, защо не се огледаш около себе си ( а най-добре - в огледалото ) - може и да ти светне какви ги приказваш ... :P :wink:
пак сме тук :-)
bateto

Мнение от bateto »

ъъъъх,и кака Илка се изходи по въпроса :D
Beauty75

хаха, много смешно....

Мнение от Beauty75 »

troll написа:Браво!
Красавиците се учат бързо как се цитира! :lol:
п.с. Не цитирам никой без позволение и не говоря за Beauty75!
Това според мен не беше неоходимо, а и няма нищо общо с темата! Аман от разбирачи!
Единствено Времето знае колко велика е Любовта!!!
Аватар
troll

Мнение от troll »

О Beauty75!
Можеш да ме цитираш винаги!
Аз смятам, че само собствените ни глупост и непросветеност могат да ни злепоставят пред хората!Нали? Макар ,че ако си говорим между нас, кво да правят хората, че са такива?Те не са виновни! Виж лошото поведние и грубото държание е нещо друго!
Приятно ми беше да прочета мнението ти за необходимото тук.От проникновения ти анализ разбрах, че не само си прочела правилата.Не! Всред множеството от правила, ти си схванала основната идея, за съзидателното функциониране на форума, която му осигурява непрекъснато развитие и обновяване.
Естествения завършек на твоето мнение с колуминационното "Аман от разбирачи!" едновременно поразява и ласкае, щото къв разбирач съм аз, но пък щом ти казваш. :lol:

Чао,
Изображение
bateto

Мнение от bateto »

Trol един уважаващ себе си Джентълмен никога не би си позволил твоя тон с дама независимо дали тя е бюти ор дърти,туй твойто си е направо тролска работа. :D
Beauty75

ех, Трол4е....

Мнение от Beauty75 »

:D ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, стига де!
Много задълбочен и доста литературен анализ на моето 1 изречение. Ефирен намек за лек флирт ли долавям тук или очевиден бъзик? Хей?
И откъде изкопа моята снимка?!? Ъ? :lol: :lol: :lol:
Наистина мястото на това не е тук, в тази сероизна тема.... :roll:
Единствено Времето знае колко велика е Любовта!!!
Аватар
troll

Мнение от troll »

bateto написа:Trol един уважаващ себе си Джентълмен никога не би си позволил твоя тон с дама независимо дали тя е бюти ор дърти,туй твойто си е направо тролска работа. :D
Глей ся, bateto!
Ника ми се състои от 5 букви! Разбирам ,че е много , но това очевидно е каприз, които затруднява някой съфорумци.Освен туй, джентълмените ги изгонихме още 60-та година.Аз съм кебекар от БГ произход, Ла, ЛА! :lol: Благородните дами измряха във Франция докато се излежаваха на леглото измислено от д-р Гиотен.(изкихаха се в триците :lol: ). Аз най обичам дърти бюти, ако ще си говорим на повече от 15 км. от стариото пристанище на Мтл. Опозита на бюти е нещо друго, но аз може да те напсувам, ама таз дума е много мръсна за мене! Тя се съдържа в любимата англииска дума на Бекс, които си инсталира фреееБСД очевидно. :lol:
Абе направо тролска работа!
Аватар
troll

Re: ех, Трол4е....

Мнение от troll »

Beauty75 написа::D ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, стига де!
Много задълбочен и доста литературен анализ на моето 1 изречение. Ефирен намек за лек флирт ли долавям тук или очевиден бъзик? Хей?
И откъде изкопа моята снимка?!? Ъ? :lol: :lol: :lol:
Наистина мястото на това не е тук, в тази сероизна тема.... :roll:
В тази серопозитивна тема е точно мястото за сероизни анализи на литература. :lol:
Beauty75 написа:
troll написа:Браво!
Красавиците се учат бързо как се цитира! :lol:
п.с. Не цитирам никой без позволение и не говоря за Beauty75!
Това според мен не беше неоходимо, а и няма нищо общо с темата! Аман от разбирачи!
Не можеш ли да броиш до ДВЕ? Това червеното е едно изречение, а това синьото второ!

Чао,
Изображение
bateto

Мнение от bateto »

Трол кои са тия чалгаджийки на снимката ,че не им знам имената. :wink:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

"браун шугъра" вдясно е доста добър :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bateto

Мнение от bateto »

первезник,как са китайките. :wink:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

bateto написа:первезник,как са китайките. :wink:
мани, напоследък почваме да се заглеждаме по по-мургавите, циганките, накратко казано :lol: Извращаваме се , батееее, туй Канада на никой не е простила, да знаш 8)
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bateto

Мнение от bateto »

ми кат няма шведки и циганетата са шведки. :D
Аватар
troll

Мнение от troll »

Кухавели, името и на двете седи на долния ляв ъгъл на снимката.
Бате бе, колко ли коли си прегазил без да си ги забелязъл?
Разбирам , че си разконцентриран щото "Барби обича МАК"
Обаче не става въпрос за такъв МАК:
Изображение
нито за такъв:
Изображение
Абе ето ви сайта пълен с хот мацки :lol:
http://www.product-girl.com/2007/02/bar ... es_mac.php
Потребител
Местоположение: Канада, а след следващия референдум - в Свободен Квебек

Мнение от Потребител »

beckythomas9 написа: След това изказване просто няма какво да говорим...... Не знаех, че инженерството е само за мъже (не че съм инженер), но е въпрос на принцип! Не зная в кой век живееш, но с това мислене явно си далеч от 21.....
Аз лично не говоря тук, а пиша, и то без претенции да ме четат "специалистите" по всичко (мъжки род съм употребил само за удобство на четящите :lol: :lol: ). И наистина е въпрос на принципи - жена добър инженер до този момент не познавам, макар че навремето имах колежки които учудващо добре се справяха с трета математика. Същото е и с имигрантите, и ни най-малко не изключвам и себе си. Това е истината, макар и неприятна.

А до горните тук - аман от вас бе, спамаджии
Заключено