Ми аз защо ли също така имам чувство, че всички "знания" на Хълбой са въздух под налягане и май най-добрата услуга, която може да направи на всички тук е да каже какъв точно колеж е завършил, че да не си губи никой времето в подобни институции!poumpy написа:аз защо имам чувството, че тук устни изпити няма и изобщо нищо не се казва, а се пише и не проверява професор, а машина..............hullboy написа:
Izkazvanjata ti sa primer kakvo da ne kazvat na izpit studentite ako ne iskat na profesora da mu padnat ochilata i da ne badat skasani.
Hullboy
Що се отнася до прословутите 99.99% интересно защо тук, в ВС съотношението не е такова.
И освен това може ли господин Честност, Етика и Висок Морал да ми обясни какво му пречи да декларира тези си свои доходи (ако и да не са на пейрол чекове)? Ах, да, ами ще трябва да плати данъци и СРР, пък според него това не е нито честно, нито морално. Да го духаме ние простаците.
Що се отнася до това какви точно чекове получавам - ми аз съм просто момче и доматите ги ям с колците, та не мога да кажа.

Аре, Хълбой, престани да се принизяваш до нас париите.
Финансовия ми език е точно толкова добър, колкото искам да бъде. Това все пак не е форум по финанси и целта ми не е да "блестя" с умни фрази и изказвания.
Същността на нещата е, че ти с твоя "перфектен" финансов език неведнъж пишеш "блестящи" простотии и след това вместо просто да си премълчиш започваш от девет дерета вода да мъкнеш.
Разходите по колата можели да се признават само ако си бизнесмен. След това стана - само ако бачкаш на 5000 (ама точно 5000 и нито мм по малко) км от офиса.
Сега излиза, че и при други условия това е възможно! Ама ха.
А първоначалния въпрос беше - дали г-н Висок Морал, Етика и Честност е декларирал целия доход получен от разнасянето на пици докато е учил или не.
Защото преди да седнеш да учиш останалите на ум и разум, както и да им четеш морал, трябва първо ти да си изряден. Нали така?
Аре със здраве и недей да се пениш.
Видяхме колко отбираш от доходност и инвестиции, когато се пенеше по въпросите за къщите.
Сега видяхме, че и от данъци не отбираш, ама хич (че даже и с един елементарен текст на CRA не можеш да се пребориш).