пп
оня беше ли си измил ръцете ?

е да де ама това се отнася за потребителката на форума Бистра,а не за настоящата форум порн муви стар БиБи КосъмаMrGeek написа:Бистре, на теб винаги ли трябва все по няколко пъти да ти се обясняват елементарни неща и всеки път да реагираш като ученичка в пубертет? Все си мислех, че с богатия експириънс на най-шамаросван потребител във форума би трябвало някои нещица най-накрая да са ти просветнали.Pyrelight написа:То ще е чудо на чудесата, да го видя него шамаросан!MrGeek написа:Бистре и Озо, престанете с личните нападки и информация, че ще има "шамари"! Дръжте се като зрели хора!![]()
Само не разбрах, защо ме тури и мен наедно с него в кюпа?
Хъм, да. И ти ли черпиш житейски опит от непочтени хора? Язък ти за начетеността!MrGeek написа: Бистре, на теб винаги ли трябва все по няколко пъти да ти се обясняват елементарни неща и всеки път да реагираш като ученичка в пубертет? Все си мислех, че с богатия експириънс на най-шамаросван потребител във форума би трябвало някои нещица най-накрая да са ти просветнали.
Ти си неизчерпаем източник на простотия.jovani написа:Вие се счупихте да лъжете тук, а сега аз да ви давам извлечение от доходите си. 9.9% е пенсионната осигуровка в Онтарио с лимит на дохода от 40-50 хил. долара на година.Pyrelight написа:Това не е вярно. Дай да видим счетоводен баланс, извлечение от заплата, данъчна декларация! Всичко друго е ала-бала и пълна дезинформацияjovani написа: Като казах данъци от 40% за приличен доход в Канада имам в предвид точно това - данъци. Пенсионните осигуровки в Канада са 10% отгоре. Отделно социални осигуровки (емплоймънт иншуранс) и други видове данъци. А резултат - никакъв, добре че Китайските имигранти вкарват пачки и ни издържат, но и това ще е до време...
Това всеки го знае, ако сте служител се плаща 50-50 от работодателя и от вас, ако сте селф емплойд - 100%.
Но това, както и социалните/здравни осигуровки в България е бял кахър, защото имат лимит на доходите - за България около 2000 лв. на месец, демек ако изкарваш 1, 2, 5 милиона на година в България данъка е 10%, осигуровките са някакъв раундинг ерор. В Канада отскачаш на 40%+ данъци, а резултат - никакъв. Просяците си просят на -30 градуса (ама от кеф, не по принуда), армията няма пари за самолети, образованието е платено. Въпрос - къде отиват парите? (щото в България 10% стигат, за да се покрият разходите на бюджета, пък и да напълнят гушите на няколко мафиота, нали така било?).
Ми ти си гласувал и направил своя избор къде е по-добре да се живее.jovani написа:Има разбира се, което показва, че успеха в живота зависи от индивида, както и от много други фактори, включително късмет. Емиграцията не е един от тези фактори, най-вероятно е обратното - емиграцията пречи на индивида да се развива.roumensp написа:Неприятно ми е да чета простотии. Успели хора има и в Судан, но никой не имигрира там. Когато канадци, американци или западноевропейци почнат да емигрират в България, вместо да е обратното, тогава ще те приема по-насериозно.
Апропо, статистиката на емигрантите от България е красноречива - през 2015 година (последната, за която има данни) са приети само 371 имигранта от България спрямо 1419 през 2006 и броят на БГ имигрантите намалява през всяка една година. Колко се връщат обратно е ениуан'с гес, но нищо чудно да са повече от пристигащите (щом теб те интересува кога Канадци започнат да емигрират в България, за да ме приемеш на "сериозно").
Когато статистиката е толкова красноречива, това показва, че не съм аз този, който "пише простотии".
Source country 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
Bulgaria 1,419 1,172 994 784 556 365 451 512 451 371
Хората вече са направили своят избор и са гласували къде е по-добре да се живее...
Я виж ти! Честният предприемач се е съгласил да намали височината на хотела с цели 34 метра.Днес в комисията бе и Валентин Каназирев, един от основателите на дружество "Маркан", което строи хотел на "Тодор Александров". "Инвестирали сме над 20 милиона, хотелът ни трябва да е готов до 2018 г., имаме договори с контрагенти, ще търпим загуби", обясни той пред комисията, която засега само се информира за сведение от доклада на главния архитект и отложи гледането му по същество за есента. Пред OFFNews Каназирев обясни, че вече са се съгласили да намалят височината на хотела, който трябва да изникне до "Макдоналдс" на "Тодор Александров", от 114 на 80 метра.
agent Ozo написа:E, при моя човек се наложи да "вади плика" чак когато парите за поръчките започнаха да се измерват в милиони евро. До този момент той дори си живееше с илюзията, че ако е изряден и почтен във всичко, никой и никога не би могъл да го изнудва за каквото и да било. Доказаха му много бързо, че е разсъждавал прекалено наивно.
Да бяха само тоалетните!agent Ozo написа:Сигурно щото много е искал да си построи бизнес-империята, а не да е трети кавал или последната дупка на кавала в малка канадска фирма, която се занимава с реновацията на училищни тоалетни, Бистре.
Чета, че успелия приятел се намира в България, където Еврото е разпространена валута за разплащане с европейски фирми.Pyrelight написа:Aз не чета през ред, извини ме! Чета всичко. Как ти се вързва горното твърдение на Озо с това?Kpetrov написа: Каква Канада!? Дори през ред да чете човек, разбира, че Озо говори за приятеля си от България!Нормалният с евро в пликче?agent Ozo написа:A, опряхме отново до стъкмистиките, значи. А до преди малко уж говорехме за конкретни примери. Значи неудобните за тезата ни примери просто ги отхвърляме под измислени предлози и готово. Работата заспива.
За какво ми я вадиш тази твоя статистика, след като ти дадох пример за успял в същата тази България човек, съумял да изгради бизнес империя от нулата, без да бъде мафиот или нечие протеже? Значи стават и по нормалния начин нещата и у нас, а не както се изхвърли ти, че това е невъзможно.
И какво помага същата тази статистика на канадец, който са му разсипали бизнеса с мафиотски средства в тази иначе добре поставена в таблицата за (не)корумпираност държава?