Трохи някакви. Чакаме края на разследванията за сериозните суми, но по резултатите до момента пак ще се окаже че корупция почти няма. Разследването вероятно ще струва повече от откритите и доказани злоупотреби.myhata II написа:Щом така казваш ...!!!Bistra написа: Жоре, хич не са ти ясни нещата, момче!
Банковата система в Канада се контролира от правителството, за разлика от Щатите. И това правителство, за щастие не е съставено от идиоти. Абе, явно има някаква закономерност, каквито избирателите, такива и управляващите!![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.thestar.com/news/canada/2013 ... rance.html"
Банкова криза в България ...!
Re: Банкова криза в България ...!
- Bistra
- Напуснал форума
Да, така казвам.myhata II написа:Щом така казваш ...!!!

Откога кметовете контолират банки?

Освен това аз говорех за федерално правителство, не за местна власт. Навсякъде има корупция. Разликите са във волята за търсене на отговорност.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Вижте кой бил спасил банковата криза.....
http://www.marica.bg/" бойко-аз-спасих-банковата-криза!-news257764.html
Тоя е бахти наглия селянин !

http://www.marica.bg/" бойко-аз-спасих-банковата-криза!-news257764.html
Тоя е бахти наглия селянин !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Bistra написа:"Тези" ги избира българският народ. Ти да виждаш алтернатива, светлина в края на тунела? Тц, няма!
Е те, затова не може да се живее там!

За съжаление българските медии ви го внушават това ....succes написа:Bistra написа:"Тези" ги избира българският народ. Ти да виждаш алтернатива, светлина в края на тунела? Тц, няма!
Е те, затова не може да се живее там!За съжаление това е толкова вярно.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Май се оказа накрая че няма банкова криза. 

- Bistra
- Напуснал форума
До следващото доказване.crusader написа:Май се оказа накрая че няма банкова криза.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- MrGeek
- Путлер Капут
Цитат на деня: Аз спасих банковата криза

Ето кой бил укротителя на банковите кризи!Б. Борисов написа:Аз спасих банковата криза с всичките си експерти и се надявам, ако е вярно, че е повдигнато срещу мен обвинение, че съм я подбуждал да реагира банковата система, да реагира Асоциацията на банките. Да кажат дали за тази една седмица тежка криза не са разчитали не само на експертна, а на цялата ми помощ.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Ба си,MrGeek написа:Цитат на деня: Аз спасих банковата криза
Тази статия от заглавието до последният ред е написана в толкова изискан стил че докато я четях започнах да усещам изтръпване в мозъка....Доста се напрегнах за да отгатна смисъла..

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
MrGeek написа:Цитат на деня: Аз спасих банковата кризаЕто кой бил укротителя на банковите кризи!Б. Борисов написа:Аз спасих банковата криза с всичките си експерти и се надявам, ако е вярно, че е повдигнато срещу мен обвинение, че съм я подбуждал да реагира банковата система, да реагира Асоциацията на банките. Да кажат дали за тази една седмица тежка криза не са разчитали не само на експертна, а на цялата ми помощ.![]()
Гайка сега не разбрахме от твоя проницателен гений, аджеба има ли криза или няма ?!?MrGeek написа:Ти банкова криза имаш ли идея какво представлява, мухЪ, или си дращиш само защото световното ти се вижда скучно нещо?myhata II написа:Оформя се банкова криза в България и въпроса е кой е виновен за това ?!?!?![]()

Стефан Цанев
Стефан Цанев
3,5 млрд. лв пиши ги бегали. няма проблем да се скриеш с няколкостотин милиона чужди пари и да подариш няколко милиарда на приятели, унищожавайки кредитните им досиета.
В безпрецедентна тайна пресконференция пред избрани медии БНБ обяви, че ще отнеме лиценца, т.е. ще закрие Корпоративна търговска банка, а всички сметки на граждани и фирми ще бъдат защитени, като се прехвърлят към "Креди Агрикол България". Тази банка пък ще бъде национализирана, а името й ще бъде сменено. Тя ще получи финансова подкрепа от Фонда за гарантиране на влоговете, БНБ и държавния бюджет.
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
венсеремос, другари!
А референдум няма ли да има, за да се попита българския народ дали да ги плаща тези 3.5 Милиарда ?
Аз нали ви казах кой е дърпал от там -всички боклуци и сега се крият и мълчат ...
А един от най големите боклуци толкова е нагъл че иска още да се тегли от МВФ !!!!
Аз нали ви казах кой е дърпал от там -всички боклуци и сега се крият и мълчат ...
А един от най големите боклуци толкова е нагъл че иска още да се тегли от МВФ !!!!

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Така наречените "боклуци" ги избират "хора", не овце. Какво би решил един референдум? На последните избори циганите от репортажите на Миролюба Бенатова (сега не ми се търси) смятаха, че гласуват за кмет. Дали знаят значението на думата "референдум"? 
Освен това не съм чула да се гласува на референдум да си плащаш ли или не данъците. И какво, ако не?Ще се промени ли с нещо положението на обикновения човек?
Абе, Мухи, не беше ли ти един от онези, които ми скачаха, когато слагах снимките на "Ктитор"-а. Била съм "селянка" и нищо не съм разбирала от "дарения"...(отново не ми се търси).Що така го направи сега "боклук"? ....Викаш смешна съм била?

Освен това не съм чула да се гласува на референдум да си плащаш ли или не данъците. И какво, ако не?Ще се промени ли с нещо положението на обикновения човек?
Абе, Мухи, не беше ли ти един от онези, които ми скачаха, когато слагах снимките на "Ктитор"-а. Била съм "селянка" и нищо не съм разбирала от "дарения"...(отново не ми се търси).Що така го направи сега "боклук"? ....Викаш смешна съм била?

Говориш Ангро, за хората които са гласували до сега в България и по света има няма 30 % , 25 са заинтересовани за работата си а 5 са купени !Bistra написа:Така наречените "боклуци" ги избират "хора", не овце. Какво би решил един референдум? На последните избори циганите от репортажите на Миролюба Бенатова (сега не ми се търси) смятаха, че гласуват за кмет. Дали знаят значението на думата "референдум"?
За второто за снимките изобщо НЕ знам за какво говориш ...!!!

Стефан Цанев
Стефан Цанев