miko написа:Ние такива задръствания си имаме и в Монреал, мерси
Tо това май не е ясно единствено на шефовете му, които му пускат информацията на флашките. За тях сигурно задръстванията са признак на някакъв колосален прогрес, както едно време пушещите комини на заводите бяха символ на "прогреса" на социализЪма.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
IRA написа:ще ми интересно да го видя изпълнено. Тия чупки по пътя дефект на картинаката ли са или са търсен ефект?
Ти па ся ! Остър завой е по-гъзарско !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Аз чак сега хвърлих едно око на картинките. За какви многоетажни кръстовища става дума? Аз виждам само "двуетажни" кръгови движения, които функционално са нищо повече от мостове.
Или аз съм кьорав и не виждам добре или кръстовището е проектирано от архитект, а не специалист по пътища.
При тази конструкция движещите се направо през кръстовището, например от Урвич кум Иван Вазов или от центъра към Бояна са на едно ниво и платната се пресичат, тоест за тях пак трябва светофар. Ползата е само за завиващите.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
speedy написа:Или аз съм кьорав и не виждам добре или кръстовището е проектирано от архитект, а не специалист по пътища.
Бих казала от студент. 3D-визуализациите са толкова наивни, че няма накъде повече.
Виж мащаба само на последната картинка! Жената сравнена с белия автомобил е нереално малка. Освен това пътното платно не може да бъде закрепено точно така, ама карай, това са подробности!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
speedy написа:Или аз съм кьорав и не виждам добре или кръстовището е проектирано от архитект, а не специалист по пътища.
При тази конструкция движещите се направо през кръстовището, например от Урвич кум Иван Вазов или от центъра към Бояна са на едно ниво и платната се пресичат, тоест за тях пак трябва светофар. Ползата е само за завиващите.
И аз си помислих същото, но и каращите направо ще спестяват време, общо около минута на цикъл, защото няма да има светофари за ляво завиване.
Bistra написа:Жената сравнена с белия автомобил е нереално малка.
Или автомобила е нереално голям.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Не е ли по-лесно и по-евтино и 100 пъти по-функционално единият булевард да си остане директен, а другият да минава с мост отгоре. И да има ленти за завиващите.
А ляво завиващите във всяка от 4те посоки подминават кръстовището и се движат по детелина и се вливат в другия булевард.
Така ще се наложат 0 светофари и спиране и единствената вдигната част ще е мостът на единия булевард.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола