Не забравяй, че не всички живеем като михата-две, все пак.joro написа:...Намерете си някаква друга мотивация за мизеруването ви в Канада....

Не забравяй, че не всички живеем като михата-две, все пак.joro написа:...Намерете си някаква друга мотивация за мизеруването ви в Канада....
е как може да забравим изобщо мръзненето и мизеруването във Нунавут, или как си купувахме електроника от Wal Mart с цел да я върнем и да си вземем нова за да не плащамеtonich написа:Не забравяй, че не всички живеем като михата-две, все пак.joro написа:...Намерете си някаква друга мотивация за мизеруването ви в Канада....![]()
За каква нова електроника, която не плащаме става въпрос?!?!?!myhata II написа:...как си купувахме електроника от Wal Mart с цел да я върнем и да си вземем нова за да не плащаме![]()
![]()
за справки форума![]()
Toва е ясно на всеки който е ходил в БГ през последните години.. Според мен в БГ дори е по-сигурно, но може и да се заблуждавам. Предполагам е и до късмет.. Ако попаднеш "in the wrong place at the wrong time" тогава няма значение в коя държава си.joro написа:Вероятността да те бият, застрелят, заколят в България не е по-голяма от тази в САЩ, Канада, Германия, Италия. И в другите държави стават сбивания, кавги, пиянски истории..
Румбата, когото ти заплаши, че ще се изправи срещу "силата на мъжа ти" трябва ли да очаква, че ще бъде придружен от група "мутри"? Щото ако за един тинейджър, при това страдащ от келешлък има нужда да звъни на мутри за помощ, явно "силата" е доста слаба.Mielle написа: Мъжът ми го удари келеш на 19 с метален бокс и без шофьорска книжка на излизане от Бизнес Парк Младост 4, бях бременна в 5 месец и си тръгвахме от работа. Келеша беше с Актче отпреди 2 дни блъснал жена на пешеходна пътека. Удари го пред мен и големият ми корем. Имаше тълпа работници, развикаха се да спре веднага поради състоянието ми. ПО-бързият печели един вид е за тези келешчета, които гепят ключовете на тати за колата и са голямата работа, разбираш ли...на път с ограничение и превишена скорост...![]()
Разбира се ние се обадихме на приятелите, които си бяха малко мутри и решиха проблема за има няма 20 минути с келеша. Скъсаха му шортите просто.
В БГ много често виждам деца, от 10 до 15 годишни, сами, две, три, по улиците, в метрото се движат сами през града. Или с раница по задачи, или на разходка, или с колела. Това е доста показателно за сигурността.ivandaman написа:Toва е ясно на всеки който е ходил в БГ през последните години.. Според мен в БГ дори е по-сигурно, но може и да се заблуждавам. Предполагам е и до късмет.. Ако попаднеш "in the wrong place at the wrong time" тогава няма значение в коя държава си.joro написа:Вероятността да те бият, застрелят, заколят в България не е по-голяма от тази в САЩ, Канада, Германия, Италия. И в другите държави стават сбивания, кавги, пиянски истории..
В най-добрия случай това го чакаЛозенец. Или Клозетенец, той е най-мощно и всъщност единствено химическо оръжие срещу на когото му дреме да ни напада. Стандартният лозуващ е с имунна система на космически кораб. Също и ловци на покемони, защото по дискотеките можеш да хванеш овчаризард, а на плажа – ешерихия коли.
http://e-burgas.com/post/balgarskite-ku ... i-tam-4525"Китен. Ох, Китене. Ех, Китене. Остаря и ти, Китене. Китенеее, Китене… Преди беше протослънчака, а сега! Виж децата си, Китене. Туристите, доведените ти деца. Китене, от лада самара с 12 човека в нея кара по плажа в 3 през нощта стана шкембе чорба и пържени картофи със сирене, Китене. Стана място за почивка, Китене. Децата ти пораснаха, родиха, някои се изпожениха. Но сам си го направи, Китене. Беше много секси едно време, приканваше хората към блюдо от грехове. Някои от тези грехове дадоха плод и ето те сега. Шкембе и пържени картофи. И сокче за малкия.