Kan_Tangra написа:
Пумпал, може да започвш.
Разбивка по килограми и храни.
Това е малко вероятно да го направя, но току що показах поста ти на тъщата, която е тук за няколко седмици - тя меко казано се изсмя. Да си осигуряваш нормална храна в София за 5 лева на ден НЯМА как да стане или поне не за мен. Ако сметнем един храноден за мен:
- закуска: филия хляб, шунка отгоре (200 грама) две яйца, един домат, сирене около 100 гр, някаква масло да си изпържа яйцата, чаша мляко ( това ми стига за кафето до обяд), 2-3 чаши кафе, малко захар за кафето
- обяд: 200 грама мръвка, някаква зеленчукова гранитура, салата, плод
- вечеря: 200 грама мръвка, салата;
- аз лично консумирам и два снакса от около 400 калории всеки, да кажем по половин кофичка кисело мляко, тоест една на ден и още някакви плодове с млякото аз да стигне калорийния минимум.
- Добавения протеин на прах в снакса не го смятам, защото може да се замени в нещо друго, а и не искам да ти натоварвам бюджета;
До тук ако ми кажеш как се побираш в 5 лева ще ти пратя още 5 за да не мизерстваш поне един ден в живота си в София.
А и БТУ, това че климата в България е по-мек, не значи, че човек не му се иска да отиде до Тенерифе, както на канадеца му се иска да отиде до Куба/Мексико. Не става въпрс какво ни се иска или не, а какво можем да си позволим или не със сравнявания доход.