Но като гледам снимките ме наляга такава депресия (има ли дума анти-носталгия ?) че не може да се опише.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
SFBG82
Не знам дали си наясно, но двуетажните кръстовища са били ползвани в западните мегаполиси преди да започнат да строят целите пътища двуетажни - магистрали на горното ниво и булеварди с кръстовища под тях (понякога обратното). Тоест, тези, които пресичат транзитно целия град изобщо не се засичат с другите.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Естествено. Такава е и идеята за някои булеварди (градски магистрали) в София. Пример -> ССТ (Северната Скоростна Тангента). ССТ ще е около 15 км с 10 (2х3 основни + 2х2 локални) ленти за движение и няма да се пресича на едно ниво с нито един булевард. Ще струва 600 млн. евро и ЕС ще даде 80% от парите в следващия програмен период. Има и други примери.
Между другото днес ББ е казал, че следващата година ще започнат и следващото кръстовище на бул. Гешов с бул. България. То ще бъде на 3 нива.
SFBG82 написа:Между другото днес ББ е казал, че следващата година ще започнат и следващото кръстовище на бул. Гешов с бул. България. То ще бъде на 3 нива.
Таз година полу-проводници, догодина цели проводници!
ББ са сила!
All we have to decide is what to do with the time that is given us.