Някой От Канада Може Ли Да Ми Подаде Ръка ?
-
Re: Някой От Канада Може Ли Да Ми Подаде Ръка ?
Моля хората ( ако се намерят такива ), които искат да ми влязат в положение по отношение на темата ми да ми пишат на ЛС.
Моят Път е да имам чисто сърце и да обичам всеки като самия себе си.
- Californian
Ако беше красива и умна жена, на драго сърце щях да ти помогнаGreenForest написа:Здравейте!
На 32 години съм, не съм семеен. Завършил съм стопанско управление - бакалавър, но не съм работил по специалността, което не значи че нямам опит и знания. Винаги съм работил неквалифицирана работа - в супермаркети, в цех за безалкохолни напитки, работа в склад, продавач-консултант и др. Имам средно ниво на познания по английски език. В днешно време вече почти всеки има компютърна грамотност както и аз, имам опит с аудио и видео софтуерни приложения, опит с графични редактори като фотошоп и др. различни програми.
Проблемът при мене е, че много заеквам и ми е много трудна комуникацията и досега винаги е трябвало неквалифицирана работа да работя, а тук в България от неквалифицирана работа се печели само колкото да не умреш от глад и за квартира. Не можеш да спестяваш за собствено жилище, за хубава кола, а просто работата е изключително несигурна и живееш ден за ден, което въобще не е приятно, даже бих казал е доста стресиращо и ужасно. Както всички знаем извън България от неквалифицирана работа се печели много повече, което дава съответно възможност за далеч по-големи спестявания и спокоен и сигурен живот. Желанието ми е да попадна на заможни и добри хора в Канада със собствен бизнес, които да разберат проблема ми и ако могат да ми подадат ръка и за които бих работил до края на живота си. Бих ги обичал като майка, баща, брат или сестра. Знам, че за някои звучи доста пресилено, но аз съм искрен човек и директно си казвам това, което ми е на сърцето. В Канада никой не познавам, а и в Европа нямам познати. Спрях се на Канада, защото навсякъде съм чел, че е най-добрата страна за живот за емигранти, а и по принцип. Ако остана в България не виждам никакво бъдеще, защото нямам собствено жилище и неквалифицираната работа тук е много несигурна работа, тоест не знаеш колко време ще се задържиш на работното място. Имам шофьорска книжка, кат. B. Знам, че е почти абсурдно някой да се навие, но аз съм длъжен да пробвам, защото става дума за живота ми.
Благодаря на всички и бъдете живи и здрави. Радвам се поне, че вие сте успели и че ви е хубаво.

Че и аз съм ерген и ми трябва жена - дето да харесва хубавото време, многото слънце, плажовете и щастливите и усмихнати хора

Май твоя отговор е за друго място, в някой сайт за запознанства, калифорнийски!Californian написа:Ако беше красива и умна жена, на драго сърце щях да ти помогнаGreenForest написа:Здравейте!
На 32 години съм, не съм семеен. Завършил съм стопанско управление - бакалавър, но не съм работил по специалността, което не значи че нямам опит и знания. Винаги съм работил неквалифицирана работа - в супермаркети, в цех за безалкохолни напитки, работа в склад, продавач-консултант и др. Имам средно ниво на познания по английски език. В днешно време вече почти всеки има компютърна грамотност както и аз, имам опит с аудио и видео софтуерни приложения, опит с графични редактори като фотошоп и др. различни програми.
Проблемът при мене е, че много заеквам и ми е много трудна комуникацията и досега винаги е трябвало неквалифицирана работа да работя, а тук в България от неквалифицирана работа се печели само колкото да не умреш от глад и за квартира. Не можеш да спестяваш за собствено жилище, за хубава кола, а просто работата е изключително несигурна и живееш ден за ден, което въобще не е приятно, даже бих казал е доста стресиращо и ужасно. Както всички знаем извън България от неквалифицирана работа се печели много повече, което дава съответно възможност за далеч по-големи спестявания и спокоен и сигурен живот. Желанието ми е да попадна на заможни и добри хора в Канада със собствен бизнес, които да разберат проблема ми и ако могат да ми подадат ръка и за които бих работил до края на живота си. Бих ги обичал като майка, баща, брат или сестра. Знам, че за някои звучи доста пресилено, но аз съм искрен човек и директно си казвам това, което ми е на сърцето. В Канада никой не познавам, а и в Европа нямам познати. Спрях се на Канада, защото навсякъде съм чел, че е най-добрата страна за живот за емигранти, а и по принцип. Ако остана в България не виждам никакво бъдеще, защото нямам собствено жилище и неквалифицираната работа тук е много несигурна работа, тоест не знаеш колко време ще се задържиш на работното място. Имам шофьорска книжка, кат. B. Знам, че е почти абсурдно някой да се навие, но аз съм длъжен да пробвам, защото става дума за живота ми.
Благодаря на всички и бъдете живи и здрави. Радвам се поне, че вие сте успели и че ви е хубаво.
Че и аз съм ерген и ми трябва жена - дето да харесва хубавото време, многото слънце, плажовете и щастливите и усмихнати хора

Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
- Californian
смт, каква е тая дискриминация от тебе
Значи мъж може да поства за мъж, ама мъж за жена не, хахахха

Californian написа:смт, каква е тая дискриминация от тебе![]()

Този сайт се изврати напълно,чета и не вервам на очите си.Един си търси запознанство,втори гледах питаше дали ще мине с фалшива диплома
а трети пък търесха да се женят тука срещу
заплащане.Е не е истина!А колко хубави дискусии се образуваха преди време.

- Californian
Ми за съжаление не всички са щастливци и емигрират с жените си.thriller написа:Този сайт се изврати напълно,чета и не вервам на очите си.Един си търси запознанство,втори гледах питаше дали ще мине с фалшива дипломаа трети пък търесха да се женят тука срещу
Аз като се сетя, че нарочно се разделих с приятелката ми в България, защото си мислех, че ще ми затрудни емиграцията.....сега ме хваща яд да ти кажа....
то не е лесно по тези ширини да си намери човек Българска жена.

А аз искам да запазя чисто Българския ген.

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Изкърти радиаторите с тази декларацияCalifornian написа: А аз искам да запазя чисто Българския ген.

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Както са казали хората, на този свят всичко си има ценаCalifornian написа:Ми за съжаление не всички са щастливци и емигрират с жените си.thriller написа:Този сайт се изврати напълно,чета и не вервам на очите си.Един си търси запознанство,втори гледах питаше дали ще мине с фалшива дипломаа трети пък търесха да се женят тука срещу
Аз като се сетя, че нарочно се разделих с приятелката ми в България, защото си мислех, че ще ми затрудни емиграцията.....сега ме хваща яд да ти кажа....
то не е лесно по тези ширини да си намери човек Българска жена.![]()
А аз искам да запазя чисто Българския ген.

Ти си жертвал мобилност срещу безплатен секс....и сега си плащаш за това

Иначе, щом си се разделил още БГ с твоята, то това означава че си се разделил.....сиреч даже и да не беше се разделил щеше да се разделиш и пак да си в начална позиция (бре, май съм пушил нещо, както викат местните

Повечето българи не са добре с езика и не хващат дикишшш...

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Това за безплатния секс ми харесва, но реално и той никога не е безплатен, защото "безплатен обяд няма"cocose написа: Ти си жертвал мобилност срещу безплатен секс....и сега си плащаш за това![]()

Преди една две години познат от Монреал ми разправяше как се разхождал с една девойка из града и пред една витрина на магазин за обувки тя в прав текст му заявила, че ето този чифт ботушки ще му осигурят една сесийка с нея. До тук нищо лошо, само дето ботушките стрували 450 кинта без таксите и той й ги купил - просто не можех да повярвам, че човек може да е толкова загубен......
- Californian
Кокос това не го схванах много последното но като цяло си правcocose написа:Както са казали хората, на този свят всичко си има ценаCalifornian написа:Ми за съжаление не всички са щастливци и емигрират с жените си.thriller написа:Този сайт се изврати напълно,чета и не вервам на очите си.Един си търси запознанство,втори гледах питаше дали ще мине с фалшива дипломаа трети пък търесха да се женят тука срещу
то не е лесно по тези ширини да си намери човек Българска жена.![]()
А аз искам да запазя чисто Българския ген., или по еврейски: безплатен обяд няма.
Ти си жертвал мобилност срещу безплатен секс....и сега си плащаш за това![]()
Иначе, щом си се разделил още БГ с твоята, то това означава че си се разделил.....сиреч даже и да не беше се разделил щеше да се разделиш и пак да си в начална позиция (бре, май съм пушил нещо, както викат местните)
Само за едно грешиш - ако не се бях разделял - щеше да дойде с мен жената ама тя беше от този тип
дето требе и за нея да мисли човек - пък аз съм мъж от прост тип - и не мога да мисля за няколко неща едновременно - а съм се съсредоточил в работата и професионалното развитие

щеше да е готино жените за сериозни връзки да бяха нещо като продукт - но безплатен и когато човек реши да си вземе някоя по негов избор

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Калифорниан ако и пред жените сътворяваш такива свещенни простотии не се учудвай че не ти обръщат внимание.. 

& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Щом си почнал да мислиш, че всичко се купува с пари и то в супермаркетите Америка добре ти е преформатирала мозъкаCalifornian написа:щеше да е готино жените за сериозни връзки да бяха нещо като продукт - но безплатен и когато човек реши да си вземе някоя по негов избор

Както за намирането на свястна жена, така и за всичко останало се иска усилие.Californian написа:щеше да е готино жените за сериозни връзки да бяха нещо като продукт - но безплатен и когато човек реши да си вземе някоя по негов избор