Чувствате ли се у дома си в Канада ???

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор

Каде бихте живяли ако имахте достатъчно средства за да не се лишавате почти от нищо ???

В Канада разбира се, за какво съм си загубил (загубила) толкова време и усилия да си построя живота отново тука иначе ???
17
29%
В България разбира се, тука съм ЕДИНСТВЕНО по икономически причини и ако един ден събера достатъчно пари ВЕДНАГА ще се завърна в Родината ...
10
17%
Все ми е едно: "Ubi Bene, Ibi Patria" (преведено на български: "Там кадето е добре, там е Родината".
21
36%
Бе ква Канада, ква България, аз нямам време да се обърна от кариери, деца, бизнеси и т.н. а ти искаш да мисля за това каде би ми било по добре ...
3
5%
Нито в Канада, нито в България, тука съм временно, не е това което изглеждаше когато попълвах молбата за постоянно жителство в Канада.
7
12%

Общо гласове: 58
army

Мнение от army »

Всеки сам си е "лекар"- на душата......
Аз , например , не пропускам да настъпвам "сянките" на тези които не харесвам :wink: :lol: :beer:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Аз па ги оставям да пасат трева.
:beer: :beer: :beer:
Аватар
troll

Мнение от troll »

army написа:"Нинка"- смени си квартала????.....или обкръжението :wink:
Знам, че отстрани е лесно, признавам и че "Маргинала" е много прав.....
Той- живота ни е скапан, ама поне да си го направим по-шарен!/ако ме разбираш/
А нормални хора- за моя изненада срещнах и в Канада!-може и да е просто късмет :nenam:
Това е вечния проблем на немалка част от хората! :lol:
Имат си всичко, но не са доволни, щото искат още! :lol:
Искат даже неща, които не им трябват! :lol:
Както питаше Илийката Павлов: "Кво му трябва на човек?" и веднага сам си отговаряше : "Една пържола и една кола!" :lol: :lol: :lol:
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Та докато е още топъл разговора каде са по хубави хора, тука или там, ето една стаийка, не знам (а и не ме интересува) дали става въпрос точно за Канада, ма ако не е, то поне е за САЩ ...
Аватар
7George

Мнение от 7George »

troll написа: Както питаше Илийката Павлов: "Кво му трябва на човек?" и веднага сам си отговаряше : "Една пържола и една кола!" :lol: :lol: :lol:
Ти на кожите - "пържоли" ли викаш? :D Той живота, макар и скапан, поне не е безкраен... :wink: Не като оная храна, дето хем отвратителна, затова пък много... :beer:
Аватар
troll

Мнение от troll »

Канада си е Канада! :lol:
А Ваща Канада сие Ваша Канада! :lol:
И кой както си се чувства така си се чувства! :lol:
Ако сте дошли тук сами и сте фанали един индивид от местното население и живота с него ви е преобърнал, в добра посока, представите, които сте придобили в БГ, то всичко е ОК! Аз на таквиз даже бих предписал да не четат форума, щото сега тук не можеш и да се оплачеш като хората. :lol:
Ако взема да напиша колко са ми дигнали парите за кея на реката, който третират като едно малко пристанище и само харбор мастер не са ми поискали още и кой знае какви неща ще чуя/прочета ? :lol: :lol: :lol:
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
army

Мнение от army »

Това е вечния проблем на немалка част от хората!
Имат си всичко, но не са доволни, щото искат още!
Първо - Здрасти, "Троле" :beer:
Аз съм такъв 'тип', че ако спра да искам -= обезмисля се съществуването ми :?
-на първо място в моята ценностна система/или поне в тази част, която е останало от нея/ е "МИР"=ПОКОЙ- в моята душа..............
-на второ място е -окото да е пълно/пртфейла може да е празен/.
......................имам още ценности, ама виждам, че 'сънито' пак нещо не разбира :nenam:
:lol: :beer:
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

army написа:
Това е вечния проблем на немалка част от хората!
Имат си всичко, но не са доволни, щото искат още!
Първо - Здрасти, "Троле" :beer:
Аз съм такъв 'тип', че ако спра да искам -= обезмисля се съществуването ми :?
-на първо място в моята ценностна система/или поне в тази част, която е останало от нея/ е "МИР"=ПОКОЙ- в моята душа..............
-на второ място е -окото да е пълно/пртфейла може да е празен/.
......................имам още ценности, ама виждам, че 'сънито' пак нещо не разбира :nenam:
:lol: :beer:
Да не си ги тефнал тия ценности,че не ги показваш ,поне в писмен вид :lol:
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

7George написа:
Sunny boy написа:8 ноември 2008 / 19:45 БСП няма да допусне ГЕРБ да „мутризира" държавата
8 ноември 2008 14:12
Не ми се налага да гласувам отдавна за тях. Бих го направил за някой, решен генно да модифицира оставащите в БГ. :wink: :lol:

Е, може и бавно да съм действал с емиграцията - закъснях, вярно е. Исках всичко да е легално, не да скачам в океана от кораба или да оставам от студентска бригада. Може би е грешка. И съм отворен към света от малък. Другото те прави трудно приспособим и трудно успяващ навсякъде, щото всичко се оказва не по твой вкус. Щом си в Канада - приемаш нещата каквито са и действаш. А който се чуди , накъде да я хване, по-добре да го прави тук, в Канада все пак. :D Гледам "канадското" крило взело да превалира леко.
Точно така Джордж.Янките го обобщават с "Go with the flow" :wink: :beer:
army

Мнение от army »

Да не си ги тефнал тия ценности,че не ги показваш ,поне в писмен вид
Не 'съни', не е това което ти се иска!- сори!
:lol:
-Ти тези/ценности/ не разбираш- пък к'во остава за останалите :?:
Просто нямам време да ти обяснявам- трудно се наваксват изгубените ти години в странство!?
Разбирам те и ти съчувствам!
:wink: :beer:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Слънчо, кви са твойте ценности братчед ???
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

army написа:
Да не си ги тефнал тия ценности,че не ги показваш ,поне в писмен вид
Не 'съни', не е това което ти се иска!- сори!
:lol:
-Ти тези/ценности/ не разбираш- пък к'во остава за останалите :?:
Просто нямам време да ти обяснявам- трудно се наваксват изгубените ти години в странство!?
Разбирам те и ти съчувствам!
:wink: :beer:
Абе ти си по сдухан от колкото си мислех. :lol: Човеците по америките имат и признават нещо дето звучи така "Family VALUES" :wink: Това е което прави живота им съдържателен.А колкото до странство,ако предположим ,че сме тръгнали за едно и също нещо :roll: аз отдавна съм там/при нещото/ :wink: Интересно ти къде си :idea: :beer:
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

Marginal39 написа:Слънчо, кви са твойте ценности братчед ???
Имам златен ланец, диамантен годежен пръстен,златен Ролекс. :lol: Искаш ли да ги купиш :wink: :beer: А ,щях да забравя :lol: имам и BBQ :lol: Бачка с кюмюр :beer:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Е, Слънчо, много слабо братчед ...
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Ама нямаш Ролс Ройс,значи не вървиш. :lol:
Аз поне имам мотор с кош и като се напия някъде моториската ме отнася с него без да ми се налага да пазя равновесие на задната седалка. :D
Публикувай отговор