army написа:"Нинка"- смени си квартала????.....или обкръжението
Знам, че отстрани е лесно, признавам и че "Маргинала" е много прав..... Той- живота ни е скапан, ама поне да си го направим по-шарен!/ако ме разбираш/
А нормални хора- за моя изненада срещнах и в Канада!-може и да е просто късмет :nenam:
Това е вечния проблем на немалка част от хората!
Имат си всичко, но не са доволни, щото искат още!
Искат даже неща, които не им трябват!
Както питаше Илийката Павлов: "Кво му трябва на човек?" и веднага сам си отговаряше : "Една пържола и една кола!"
Та докато е още топъл разговора каде са по хубави хора, тука или там, ето една стаийка, не знам (а и не ме интересува) дали става въпрос точно за Канада, ма ако не е, то поне е за САЩ ...
Канада си е Канада!
А Ваща Канада сие Ваша Канада!
И кой както си се чувства така си се чувства!
Ако сте дошли тук сами и сте фанали един индивид от местното население и живота с него ви е преобърнал, в добра посока, представите, които сте придобили в БГ, то всичко е ОК! Аз на таквиз даже бих предписал да не четат форума, щото сега тук не можеш и да се оплачеш като хората.
Ако взема да напиша колко са ми дигнали парите за кея на реката, който третират като едно малко пристанище и само харбор мастер не са ми поискали още и кой знае какви неща ще чуя/прочета ?
Първо - Здрасти, "Троле"
Аз съм такъв 'тип', че ако спра да искам -= обезмисля се съществуването ми
-на първо място в моята ценностна система/или поне в тази част, която е останало от нея/ е "МИР"=ПОКОЙ- в моята душа..............
-на второ място е -окото да е пълно/пртфейла може да е празен/.
......................имам още ценности, ама виждам, че 'сънито' пак нещо не разбира :nenam:
Първо - Здрасти, "Троле"
Аз съм такъв 'тип', че ако спра да искам -= обезмисля се съществуването ми
-на първо място в моята ценностна система/или поне в тази част, която е останало от нея/ е "МИР"=ПОКОЙ- в моята душа..............
-на второ място е -окото да е пълно/пртфейла може да е празен/.
......................имам още ценности, ама виждам, че 'сънито' пак нещо не разбира :nenam:
Да не си ги тефнал тия ценности,че не ги показваш ,поне в писмен вид
Sunny boy написа:8 ноември 2008 / 19:45 БСП няма да допусне ГЕРБ да „мутризира" държавата
8 ноември 2008 14:12
Не ми се налага да гласувам отдавна за тях. Бих го направил за някой, решен генно да модифицира оставащите в БГ.
Е, може и бавно да съм действал с емиграцията - закъснях, вярно е. Исках всичко да е легално, не да скачам в океана от кораба или да оставам от студентска бригада. Може би е грешка. И съм отворен към света от малък. Другото те прави трудно приспособим и трудно успяващ навсякъде, щото всичко се оказва не по твой вкус. Щом си в Канада - приемаш нещата каквито са и действаш. А който се чуди , накъде да я хване, по-добре да го прави тук, в Канада все пак. Гледам "канадското" крило взело да превалира леко.
Точно така Джордж.Янките го обобщават с "Go with the flow"
Не 'съни', не е това което ти се иска!- сори!
-Ти тези/ценности/ не разбираш- пък к'во остава за останалите
Просто нямам време да ти обяснявам- трудно се наваксват изгубените ти години в странство!?
Разбирам те и ти съчувствам!
Не 'съни', не е това което ти се иска!- сори!
-Ти тези/ценности/ не разбираш- пък к'во остава за останалите
Просто нямам време да ти обяснявам- трудно се наваксват изгубените ти години в странство!?
Разбирам те и ти съчувствам!
Абе ти си по сдухан от колкото си мислех. Човеците по америките имат и признават нещо дето звучи така "Family VALUES" Това е което прави живота им съдържателен.А колкото до странство,ако предположим ,че сме тръгнали за едно и също нещо аз отдавна съм там/при нещото/ Интересно ти къде си :idea:
Ама нямаш Ролс Ройс,значи не вървиш.
Аз поне имам мотор с кош и като се напия някъде моториската ме отнася с него без да ми се налага да пазя равновесие на задната седалка.