Истината за КАНАДА!!!
- Ivet
- Обратна връзка:
Джоанка, някои от нас спят с копринени пижамки и не се развяват с тях по-далеч от банята. И като си отида в БГ-то с дрешките от Ле шатото, хич не изглеждам като извадена от скрина. После пък малко европейски дрешки занасам и пак е гот. Вземи да смениш магазина.
И сега погледнах - покрива на къщата ми си е на място и доколкото ми е известно си е там от 60-те години насам.
Ма тук сигурно не духат ветерове.
Айде, лек ден!

Let it go...
- Lub0
- Обратна връзка:
Joana за теб съм сигурен, че толкова пъти си се качвала на яхта и нова кола и толкова пъти си стъпвала в къща в Канада колкото и си ходила в Калифорния
Така че замълчи, и недей да коментираш неща от които нямаш никаква представа - ще ми говориш по тези теми когато имаш нова кола/къща или яхта...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- MrGeek
- Путлер Капут
Joana написа:А да не ти казвам, че след известно пребиваване в Канада, стъпвайки на летището в България, като ме посрещнаха българите, се почувствах като извадена от раклата на баба ми.
miteto написа:Да не би да го раздаваш голямата акула дето бичи рецепционистка на некоя забутана фабрика, свещен дом на сичкото white trash на околията![]()

Ха, ха... Как ви се иска да е така, ама сори, не мога да ви успокоя, както вика Зоринчето...
Та като кацнах на летището, бях пребивавала много кратко в Канадата и хората в БГ за това кратко време, докато аз съм била в замръзнало състояние - щото това е истината за всеки, освен за тия, дето носят големите торби с лъжите, бяха дръпнали напреде. Митко, за моя голяма изненада се оказа, че моите костюмчета са по шик и тия на Бекс също (нищо, че са от "изостанала" България
), и бижутата и не знам какво си там (по цял ден давам обяснения това откъде..., онова откъде...). Омачканите тениски ги гледам по българите, дето Любо ги спряга в тоя форум. В началото си мислех, че така просто не е възможно да се излиза по улиците, ама викам си аз все пак съм нова и съм от друга планета.
Що да замълча, Любо, за да си говориш измислици на воля ли? На яхта съм се качвала, на лодка нямам спомен. Въобще нямаш идея за какво приказваш...
А ти яхта със сигурност нямаш, имаш лодка.
И, ако си специалист от определен ранг, значи трябва да работиш с определен тип информация. Ако работиш с определен тип информация и я разгласяваш в публичното пространство, значи не си специалист. Как ще ми докажеш, че не пиша от Калифорния?
А аз в Калифорния мога да заживея и постоянно (ако поискам
), а ти ще си останеш на кея в Свети Анново да гледаш как яхтите порят ли, порят...
Joana
Та като кацнах на летището, бях пребивавала много кратко в Канадата и хората в БГ за това кратко време, докато аз съм била в замръзнало състояние - щото това е истината за всеки, освен за тия, дето носят големите торби с лъжите, бяха дръпнали напреде. Митко, за моя голяма изненада се оказа, че моите костюмчета са по шик и тия на Бекс също (нищо, че са от "изостанала" България
Що да замълча, Любо, за да си говориш измислици на воля ли? На яхта съм се качвала, на лодка нямам спомен. Въобще нямаш идея за какво приказваш...
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Или друго заглавие - "С яхти из Канада... ". От същата поредица. Със златни корици.
Joana
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
- St.Anger
- Some Kind of Monster
Значи относно яхтите, българите с яхти в Канада не са повече от българите с яхти в България, сега кой вид българи обаче е друг въпрос... Относно модата и обличането мисля, че няма място за 2 мнения, оставяме настрана елита, той навсякъде се облича добре, та обикновеният човек в Канада се облича точно по БГ стандартите само че от 1977 г. и то предимно в селата около гр. Плоски Тръмбеш. А пък иначе това дето бат ви Любо го разтяга за живота в Канада важи пак повтарям за същия % Бг-ри и в България!
To Live Is To Die
Искам да кажа да си живеете, където искате - на мен ми е все двеста. И, ако се научите да четете, може и да си говорим на еднакви езици. Обаче истината за Канада, дето я развявате в тоя форум, въобще не е тая. Има една приказка - "Посмали, манго...". Ходете да си вземете процентите, затова, дето усилено се опитвате да убеждавате хората, че да ги "таквозинкват" чужденците е по-смислено и по-градивно за живота им, особено, когато са работили за този си живот. И, че живеете само и единствено в собствения си кръг, и достъп до другаде нямате. И, че средата има много голямо значение за формирането на индивида, а тук средата ви е доста ограничена. И, че непрекъснатата повторяемост на действията, свързани с барбекюто, не могат да заличат нуждата от среда, което води до качествени изменения и губене на реални представи за някои понятия.
Всъщност, целта ми е да не ви позволявам да лъжете най-нагло в публичното пространство или поне по-малко. А другото - коя съм, що съм и къде съм, няма никакво, ама никакво значение.
Joana
Всъщност, целта ми е да не ви позволявам да лъжете най-нагло в публичното пространство или поне по-малко. А другото - коя съм, що съм и къде съм, няма никакво, ама никакво значение.
Joana
Яхта в Канада може да си купиш с пари като за една кола: употребявана яхта = горе долу нова кола среден клас. Преценете си сами дали можете да си го позволите.St.Anger написа:Значи относно яхтите, българите с яхти в Канада не са повече от българите с яхти в България, сега кой вид българи обаче е друг въпрос... Относно модата и обличането мисля, че няма място за 2 мнения, оставяме настрана елита, той навсякъде се облича добре, та обикновеният човек в Канада се облича точно по БГ стандартите само че от 1977 г. и то предимно в селата около гр. Плоски Тръмбеш. А пък иначе това дето бат ви Любо го разтяга за живота в Канада важи пак повтарям за същия % Бг-ри и в България!
А пък ако облеклото ми в стил 1977г накърнява силно сетивата на закърмените с Долчета и Габанки, мога само да препоръчам да не ме гледат, за да не изпадат в естетичен шок. За тяхно добро е.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001