пусто любопитство :)))

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

E много обичам ей такива като ссттоо да ми се правят на отворени.Кога дойдоха в Канада кога забравиха от къде дойдоха по-големи канадци от канадците се пишат.А къде останаха Ботев и Левски,Кольо Фичето и Иван Славков-Батето?Вие българи ли сте бе?Вие сте едни плазмодии.Ето това сте :shock: И наистина ще си сменя името на Смит щото ме е срам от вас :D
Plamen

Мнение от Plamen »

Знаех си аз...самозабравили, се никому ненужни, избиващи комплекси провинциалисти... :oops:
как да ви набия в малките главички, че на световното по футбол в хамерика беха предимно от червената лавина...кво ли сам седнал да ви обяснявам...
Лиске, ти ме обиди жестоко. Вече няма да отговарям на гнусните ти инсинуации и опити да ме злепоставиш пред хората...а смъртните обиди които ми нанесе се измиват само с тенджера шкембе-чорба...нищо друго неможе да ме умилостиви... :P
Botzo

Мнение от Botzo »

Кума Лиса написа: ... И наистина ще си сменя името на Смит ...
Аз пък няма да го сменям. Оказа се че там имало песен кояро се казвала Боцо. В цикъла песни от 60-те години (кебекарски свързани с тяхната "Тиха революция"). Албума с дисковете се казва "Je me souviens" и има две песни за Боцо. Едната е на Феликс Льоклерк.
Информацията беше любезно предоставена от Ombudsman.
Така че аз си оставам БОЦО ..... разбра ли ЛИСКЕ :lol: :lol:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Plamen написа:Знаех си аз...самозабравили, се никому ненужни, избиващи комплекси провинциалисти... :oops:
как да ви набия в малките главички, че на световното по футбол в хамерика беха предимно от червената лавина...кво ли сам седнал да ви обяснявам...
Ей, тъкмо си помислих, че ще се разберем с теб за истината във футбола, и ти се уля... Какво като съм от провинцията, бе? Не разбирам от футбол, а? А кой се биеше в станционната градинка с тъпите беройци? Аз! Кой винаги пише открито в защита на Ицето, а? Аз! А ти се свираш в мечи дупки и се правиш на велик модератор, тоя ще трия,оня ще трия... А твоите гупости кой да трие? Провинциалисти ще ни вика :evil: Не се гледаш, че си на 300км от столицата, ами...
Ссттоо, влез си в задълженията! Не позволявай да се сипят лични обиди във Форума!
Или повече няма да пиша :evil:

Мечо Пух, много си олабил достъпа до групата. Напускал си сульо и пульо. Я поразчисти малко, не виждаш ли, че и грозни се промъкват. Тъпи как да е, ама грозни?!
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Пламене,Пламене...пак си приел нещата лично - както всеки тесногръд човек.Не мога да разбера какви сте такива тънкообидни хора,бе?Па много сте нееежни и крехки,как оцелявате в Канадата не знам... Нищо де,едно шкембенце чорбичка ще опрай :wink:
Каня те на шкембе най-официално,но това не значи,че ще заровим томахавките :shock:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Botzo написа:
Кума Лиса написа: ... И наистина ще си сменя името на Смит ...
Аз пък няма да го сменям. Оказа се че там имало песен кояро се казвала Боцо. В цикъла песни от 60-те години (кебекарски свързани с тяхната "Тиха революция"). Албума с дисковете се казва "Je me souviens" и има две песни за Боцо. Едната е на Феликс Льоклерк.
Информацията беше любезно предоставена от Ombudsman.
Така че аз си оставам БОЦО ..... разбра ли ЛИСКЕ :lol: :lol:
Не те знам за какво говориш,мразим кебекарите :shock: :D
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Кума Лиса написа:А къде останаха Ботев и Левски,Кольо Фичето и Иван Славков-Батето?Вие българи ли сте бе?Вие сте едни плазмодии.Ето това сте :shock: И наистина ще си сменя името на Смит щото ме е срам от вас :D
Само Батето - най-големия Българин , но само когато е на 10 квалитетни уискита !:))))))))))Друг път ще ви потърся негови бисерчета ! :)))))))
Заключено