kak e zivota v Quebec
Anxeli, makata pri razdialata si ia ima, i o6te pak. Mili sa mi ni roditelite i priatelite. I jiwotat po barowete e super. No, kakto i ti otbeliazwa6, towa si e edna vakancia za nas. A ako triabwa da se jiwee tam, situaciata e dosta po-razli4na. Kato znam kolko polu4awat biw6ite mi kolegi tam, edwa li im ostawa ne6to da hodiat po kra4mi, sled kato si platiat smetkite. A tuk daje s ne tolkowa prestijna rabota, 4owek moje da si pozwoli dosta ne6ta.
Otnosno "socialnia jiwot": tam na6ite priateli ne6to mnogo sa go "zanemarili". Towa, koeto niakoi hora pi6at za tuk, se otnasia to4no za tam: ot rabota w ka6ti i taka do pripadak. Imame priateli, koito ne se biaha wijdali pomejdu si za wremeto, w koeto nie biahme tuk, i na6eto zawra6tane stana powod da se saberem i da se widim.
Otnosno "socialnia jiwot": tam na6ite priateli ne6to mnogo sa go "zanemarili". Towa, koeto niakoi hora pi6at za tuk, se otnasia to4no za tam: ot rabota w ka6ti i taka do pripadak. Imame priateli, koito ne se biaha wijdali pomejdu si za wremeto, w koeto nie biahme tuk, i na6eto zawra6tane stana powod da se saberem i da se widim.
Обичам да преча
Като те знам колко бързо палиш Джой сега да не вземиш да ми се разсърдиш?Doktora написа:Джой,през оная работа ми е тъпата "мотивация"!Заеми не вземам.И на никой нищо не дължа!JOY написа:Оо, Док, не си познал! Нямаш ли си я, никой няма да ти "даде на заем", нито да "те надъха"!Не се притеснявай!
Освен едни докторски знания и един здрав /все още/ х** друго нямам.
Аз си мувам по моя оун уей, пък ти си се мотивирай колкото щеш.Само гледай нещо да не се премотивираш,че да да не стане обратният ефект.
От висока мотивация с ниска реализация знаеш ли колко лошо се пада?
Болезнената амбиция/или мотивация/ не е много полезна.
И започва да личи!
И да дразни околните!
И не помага хич!
И въпреки всичко щото съм благороден,пък и си обичам сестрите/медицинските/не мога да не ти пожелая пълна реализация на мечтите ти!
Док.............
Каквото съм казал е истината ми и няма за цел да ядоса когото и да било.
Док.............
TROUBLEMAKER
Една малка поправка - във форума пишат дор до 50 душиtochica написа: във този форум пишат хора с изключително различни нрави , разбирания , социален , финансов , семеен и т.н статус , мечти , цели , образование и каквито се сетите други фактори .

ай наздраве!
П.С. от тия 50 поне 25 стават, което е добре, както и да го погледнеш.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
I v kakvo tochno ia popravi?c200 написа:Една малка поправка - във форума пишат дор до 50 душиtochica написа: във този форум пишат хора с изключително различни нрави , разбирания , социален , финансов , семеен и т.н статус , мечти , цели , образование и каквито се сетите други фактори ., който не вярва - да брои.
ай наздраве!
П.С. от тия 50 поне 25 стават, което е добре, както и да го погледнеш.

викам че тези 50 парчета не са представители на 50 различни групи, а най-много на 5.
Форумът не е мястото откъдето трябва да се прави картина за живота в Канада, БГ, Щатите и прочее. Иначе помага, ама бива и малко здрав разум да има човек и да не се връзва на откровени дивотии
tochica ги знае тези работи, поправих я заради тези дето не знаят
Форумът не е мястото откъдето трябва да се прави картина за живота в Канада, БГ, Щатите и прочее. Иначе помага, ама бива и малко здрав разум да има човек и да не се връзва на откровени дивотии

tochica ги знае тези работи, поправих я заради тези дето не знаят

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аз съм си спокоен Джой.Къде виждаш проблем?JOY написа:Док, успокой се и не ръси толкова цинизми, че ще ни се смеят хората!
Не ти говоря за амбиции, нито за БОЛЕЗНЕНИ мотивации, Док! Само за това, че трябва да имаш основателна причина, която да те държи тук.
Пък даже и да ръся цинизми/нещо с което не съм съвсем съгласен/ се излагам единствено и само аз.
Никога не накърнявам честта на колежките!
Принцип.
Док..............
TROUBLEMAKER
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Нека и аз да се включа като все още пресен цонтреалец.
Много бързо се забравят лошите неща в бг, мислиш си само за прятелите роднините и т.н. Но тука с най-обикновенна работа, като карането на пица, не мислиш колко е тока, парното, какво ли ще ядем довечера и т.н.
Изкарвам 3 пъти повече от инженерната ми работа в бг. А ако и йената почне работа не ми се мисли.
Детски дават колкото е наема (Lemony и някой други, още преди да замина ми се бяха изсмяли за това, ама се оказа вярно). Е пръскат се пари и по училище и градини.
Върнах голяма част от парите взети на заем за емиграциаята.
Иииии така кво повече да кажа незнам... аааа да Бг работодателите да го духат
Е не се впускам в социялен живот, но и в бг не се впусках
Какъв е извода... Искам в Бг да е както е тук
Много бързо се забравят лошите неща в бг, мислиш си само за прятелите роднините и т.н. Но тука с най-обикновенна работа, като карането на пица, не мислиш колко е тока, парното, какво ли ще ядем довечера и т.н.
Изкарвам 3 пъти повече от инженерната ми работа в бг. А ако и йената почне работа не ми се мисли.

Детски дават колкото е наема (Lemony и някой други, още преди да замина ми се бяха изсмяли за това, ама се оказа вярно). Е пръскат се пари и по училище и градини.
Върнах голяма част от парите взети на заем за емиграциаята.
Иииии така кво повече да кажа незнам... аааа да Бг работодателите да го духат

Е не се впускам в социялен живот, но и в бг не се впусках
Какъв е извода... Искам в Бг да е както е тук
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Тази година сте дали дохода от България когато сте подавали за детските. Догодона живот и здраве ако и двамата работите на бяло и вече дадете канадския доход, детските ще намалеят и не съм сигурен че ще стигат за наема. Това като уточнение заради четящите от БГ. От друга страна при две заплати в семейството няма нужда да се мисли много-много колко големи са детскитеKpetrov написа:А ако и йената почне работа не ми се мисли.![]()

Ей разби ме направо. Детските стигат за градина, а разнасянето на пици изхранва семейство? А може би забрави да споменеш и социала?Kpetrov:Много бързо се забравят лошите неща в бг, мислиш си само за прятелите роднините и т.н. Но тука с най-обикновенна работа, като карането на пица, не мислиш колко е тока, парното, какво ли ще ядем довечера и т.н.
Детски дават колкото е наема (Lemony и някой други, още преди да замина ми се бяха изсмяли за това, ама се оказа вярно)
Май забравяш, че той не е в Торонто. И наемите тук са по-ниски, и цените на градините, и на продуктите. Освен това в Квебек се получават с 2000 дол/годишно повече детски на дете.danini написа:Ей разби ме направо. Детските стигат за градина, а разнасянето на пици изхранва семейство? А може би забрави да споменеш и социала?Kpetrov:Много бързо се забравят лошите неща в бг, мислиш си само за прятелите роднините и т.н. Но тука с най-обикновенна работа, като карането на пица, не мислиш колко е тока, парното, какво ли ще ядем довечера и т.н.
Детски дават колкото е наема (Lemony и някой други, още преди да замина ми се бяха изсмяли за това, ама се оказа вярно)
Това, което той казва е абсолютно реално и без социал, колкото и да не ви се вярва на вас в Торонто.
На мен ми харесва повече да нямам право да получавам детски. Досега и лев не съм видял.JOY написа:Май забравяш, че той не е в Торонто. И наемите тук са по-ниски, и цените на градините, и на продуктите. Освен това в Квебек се получават с 2000 дол/годишно повече детски на дете.
Това, което той казва е абсолютно реално и без социал, колкото и да не ви се вярва на вас в Торонто.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
На мен пък много ми харесва да си получавам всичката възможна социална защита докато си взема местното образование. Току що получих писмо, че 4000 дол. от заема ми са станали стипендия. Супер!
А благодарение на детските детето ми имаше възможност да си иде до България и да види баба си докато родителите зубрят в Канада. Милион пъти съм благодарила господа,че се оказах в Квебек, а не на друго място в Канада- да не говорим за друга страна! 

danini, ако предположа че проявяваш чувство за хумор с последните си два постинга, не бих ти отговорил. Обаче т.к. явно си саркастичен, да предположим че нямаш деца. Тогава бих ти препоръчал да влезеш в Google и да си направиш труда да разбереш как се формират детските в канада. После ако искаш се изхвърляй с мнения колкото си искаш.
ПС. Все пак ако се базикаш само, може да пренебрегнеш моя постинг.
ПС. Все пак ако се базикаш само, може да пренебрегнеш моя постинг.