Oste BG vpechatlenia

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Re: pl

Мнение от goliama mechka »

No667 написа: Vchera super nervi v Bulbank imah,selski bichkii gi naznachili na rabota,ujasno obslujvane (kak mi lipsva sega TD ) :)
I kvo da ne pisha che ima neuredici li v BG?
Ami che vsichki se mahnahme ot Bg zaradi prostotia,selenia,zaradi pari i po-dobar jivot.
Номере,много си прав,аз що нерви изхабих по банките последия път,като и бях в БГ.....Сега ми е весело,ама там ми идваше да се телепортирам до САЩ по-най-бързия начин.Иначе купоните са супер в БГ.
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
No667

Re: bg

Мнение от No667 »

tornado написа:
No667 написа:,a Ekspresbank na glavnata v Plovdiv marzelivi slujiteli i mi tvardiat nevazmojni neshta i na nikoi ne mu puka,nadmenno otnoshenie otblaskvashto napravo,v sferata na obslujvaneto BG e mnogo nazad
OBB strahotno se raboti ot smianana kanadski dolari,do teglene na pari ot credit card i to barzo i izgodno,sravneno s ceniet na uslugite v Bulbank ili ekspresbank kadeto pitah.
Da ne vi opisvam sega na kolko mesta e tragichno otnoshenieto kum klient.
No667, ей за туй познай ще има ли накомбени в Експреса... утре...:idea:
V EkspresBank na glavnata do poshtata,vlizam vatre ohranata i edno devoiche stoi i si klati krakata na recepciata i gi pitam po moite havi i tia vednaga ne sum dovarshil i mi kazva "ne moje da stane",vikam i kak da ne moje,posle tia pochva edni slojnotii da obesniava i az si tragnah,marzia i ne i dremeshe
V OBB bez pitanici i vaprosi i ot tova dosadno ot gishe na gishe deto mi se sluchi v Bulbak,v OBB za po-malko ot minuta vsichko beshe OK s usmivki i gotino nastroenie i bez vaprosi ili filosovstvane i uslojnenia,prosto znaeha kakvo praveha i nachina im na rabota e barz i tochen,kato v kanadska banka
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Заключено