Документи Букурещ - Пролет 2011
Re: Документи Букурещ - Пролет 2011
точно това им писах, или да ги пратят на мейла или по куриер на мои разноски. то направо не се трае вече. Айде ще пиша какво са ми отговорили, ако има още някой който не си е получил, може да му е от помощ!
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Джоя, много кофти ситуация-меко казано.Joya написа:точно това им писах, или да ги пратят на мейла или по куриер на мои разноски. то направо не се трае вече. Айде ще пиша какво са ми отговорили, ако има още някой който не си е получил, може да му е от помощ!

Пожелавам ти служителите да те разберат лесно и да пратят скоро документите и да ги получиш. Дано тези хора проумеят че такива документи не се пращат с нашите обикновенни пощи. Май трябва да им се обясни и това.....
Joya, Karadjova
Дано вашия казус се разреши в най-кратки срокове. Този проблем с обикновенна поща е наистина досаден и то при положение, че отдавна сме в 21 век.
Дано вашия казус се разреши в най-кратки срокове. Този проблем с обикновенна поща е наистина досаден и то при положение, че отдавна сме в 21 век.
Manchester United Football Club
По принцип съм се настроил за заминаване Март/Април, не съм от най-нетърпеливите, защото ме е шубе да заминавам в периода Декември/Февруари, Канадска зима до сега не съм изживявал и определено не ми се ходи по време на големия клинчemili_vn написа:mufc, забавянето се дължи най-вероятно на августовските отпуски.

Лееекичко се дразня, защото тамън видях някаква очаквана последователност и изведнъж пак някво леко зацикляне.
Надявам се след отпуските да са поотпочинали добре

Проблемът е, че сме в 21-ви век, ама май не всички. Изглежда,че навсякъде по белия свят обикновената поща се смята за сигурна, но не и в БГ - ние тук сме още в Средновековието ако съдим по действията на служителите на Бг пощи. Ако решиш да си търсиш правата, се оказва, че трябва да се оплачеш на началниците. Като се оплачеш на тях, те те препращат да се оплачеш на началниците над тях и т.н. Естествено оплакването ти остава като глас в пустиня, без значение до кое ниво ще стигнеш. Просто на никой по веригата не му пука, че някой не си е свършил работата. И за какво да му пука, като БТК е монополист. Виж ако имаше конкуренция в редовата поща, нещата щяха да стоят по съвсем друг начин - тогава заплатите им няма да падат от небето и да не им пука дали клиента е доволен или не и дали ще отиде при конкуренцията. Но нали затова се махаме от милата ни родина - заради високите цени, ниските доходи, безперспективното бъдеще за децата ни и най-вече, че няма нищо нормално в тази държава, без значение за какво става въпрос.mufc написа:Joya, Karadjova
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
-
Здравейте,
искам да попитам необходими ли са баркодове,за да провериш дали е започнала обработка на досието. Аз изпратих документите в Букурещ началото на Август (приети на 1.08.)и досега нямам баркодове.Възможно ли е да не са ги пратили?!?
или БГ пощи са ги забутали в някой незнаен ъгъл. Направи ми впечатление ,че повечето хора са получили баркодовете си 2-3 седмици след пращане на документи.
искам да попитам необходими ли са баркодове,за да провериш дали е започнала обработка на досието. Аз изпратих документите в Букурещ началото на Август (приети на 1.08.)и досега нямам баркодове.Възможно ли е да не са ги пратили?!?

Гледам си календара и отчитам , че последните ни месеци в БГ намаляват и се чувствам много ама мноооого добре.emili_vn написа: Но нали затова се махаме от милата ни родина - заради високите цени, ниските доходи, безперспективното бъдеще за децата ни и най-вече, че няма нищо нормално в тази държава, без значение за какво става въпрос.
А направи ли ти впечатление, че повечето от подалите Април са си чакали баркода двойно по-дълго времеmariqpetrova написа: Направи ми впечатление ,че повечето хора са получили баркодовете си 2-3 седмици след пращане на документи.

Здравейте Съфорумци, баркодовете са ни от дата 17/05/2011, все още не сме получили медицински, дори не сме "в поцес"...Бих искала да попитам има ли такива "колеги", които да нямат никаква информация за досието си?
Здравейте,
Моите баркодове са от 29 април и съм все още на етап : "Réception de la demande à CIC". Но като виждам, че сега получават покани кандидатите от март и април, изглежда ще има да почакам поне до края на септември - октомври за покана....
Успех на всички в процедурата!
Моите баркодове са от 29 април и съм все още на етап : "Réception de la demande à CIC". Но като виждам, че сега получават покани кандидатите от март и април, изглежда ще има да почакам поне до края на септември - октомври за покана....
Успех на всички в процедурата!

You're responsible for your actions, not for your intentions.
07.2010 - Док. Виена
31.03.2011 - Интервю Виена
29.04.2011 - Док. Букурещ
28.05.2011 - Баркодове
30.01.2012 - Мед. формуляри
02.03.2012 - Мед. преглед
03.08.2012 - Виза
07.2010 - Док. Виена
31.03.2011 - Интервю Виена
29.04.2011 - Док. Букурещ
28.05.2011 - Баркодове
30.01.2012 - Мед. формуляри
02.03.2012 - Мед. преглед
03.08.2012 - Виза
Влади71, като ви гледам датата на баркодовете си правя извода, че сте ги пратили докс Април, та поради някаква причина напоследък нещата взеха да стават по-бавно и все още има хора чакащи медицински, които са подали докс в края на Март.
Аз моето онлайн досие не съм го проверявал, защото не всяко досие се обновява често а някои даже хич.
Моите баркодове са една седмица преди вашите и аз все още чакам медицински и нищо чудно да ги получа Октомври като гледам пак как нещо зацикли скороста на обработка.
Аз моето онлайн досие не съм го проверявал, защото не всяко досие се обновява често а някои даже хич.
Моите баркодове са една седмица преди вашите и аз все още чакам медицински и нищо чудно да ги получа Октомври като гледам пак как нещо зацикли скороста на обработка.
В момента в процес влизат подалите началото на април. Т.е. всички, подали след 10-ти април, а и някои от преди това все още нямат информация. Има съфорумци, които получиха медицински, без въобще да са имали някакъв он лайн статус.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Точно това ми е идеята... Не се връзвайте много на тези онлайн досиета
Не всички се обновяват акуратно.

-
- Напуснал форума
А какво ли става с Нинушеви?
Ехооо, семейство, айде вече да се похвалите с покана за визи
Ехооо, семейство, айде вече да се похвалите с покана за визи

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
- nedelcheva_n
Ние ще се забавим с медицинските, искат ни допалнителни изследвания, ренгенова снимка, която можело да се направи 3 месеца след парвата, така че ние изчакваме да минат месеците.
Последно промяна от nedelcheva_n на Сря Сеп 14, 2011 7:23 am, променено общо 1 път.