Drifter, благодаря ти мацко, ама от всички около мен, само домоуправителят още си мисли че съм мъж
Аз съм отдавна лидерка на половината, за която говориш, my precious (ама не ти го казвам така дрезгавко като оня урод във властелина на пръстена, ами нежно има-а-а-азно)
Целувам те с червило на MAXFACTOR - и оня парцал Клаудия го изкара същотоама мойто е в по-суперски цвят
chavdar_71 написа:Drifter, благодаря ти мацко, ама от всички около мен, само домоуправителят още си мисли че съм мъж
Аз съм отдавна лидерка на половината, за която говориш, my precious (ама не ти го казвам така дрезгавко като оня урод във властелина на пръстена, ами нежно има-а-а-азно)
Целувам те с червило на MAXFACTOR - и оня парцал Клаудия го изкара същотоама мойто е в по-суперски цвят
Чавдаре, FYI only, като дойдеш в Канада, можеш и операция за смяна на пола да си направиш. Да са законни нещата, така да се каже.
Чавдарке, ама ти като гледам не си губиш времето. Пловдивските мацки със забравени запалки сваляш. Да си госпожица за България си е доста напредничаво.
А Властелина няма да закачаш, че те убих!
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.