Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
jovani

Re: Какво се случва в България?

Мнение от jovani »

Shoshana написа: Пет Юни 05, 2026 10:09 pm А пък на мен ми харесва да работя за някой друг. Свършва ми работното време, вдигам си шапката и не го мисля.
Какво да му гледам на тоя пейчек? Така е. Работиш и трябва да плащаш данъци. Баща ми цял живот не беше плащал данъци и накрая при продажбата на бизнеса го изръсиха едни хубави 700 К....Как пък няма да си гледам пейчека и да се тормозя! |(
Откакто се разведох спя по-спокойно отвсякога. Изключение правят няколкото ми опита да влизам във връзка. Стигнах до генералното заключение, че мъжете ме изнервят. А колата е средство за придвижване. Нищо друго. |(
Аз пък бих предпочел да отида в най-долнопробният стриптийз клуб, отколкото да се набутвам при "концесионери", ама ти си знаеш :rofl:
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
Shoshana

Re: Какво се случва в България?

Мнение от Shoshana »

Я кажи, че ме заинтригува. Как точно "свали" стюардесата? Тя вероятно печели повече от теб. :lol:
Правихте ли секс в самолета? То не, че това е гаранция за нещо, ама все пак...някакво движение. Отметка, един вид, от твоя или нейна страна, без значение.:rofl:
Любезното отношение при стюардесите, не означава, че е откликнала на свалката. При тях това е професионално задължение. Дори даването на телефон нищо не означава. Може да ти е дала телефона на баба си. :rofl:
Аз си купувам нова кола, защото за мен е важно да не прахосвам пари за ремонти и да мога да се придвижвам от точка А до точка Б, без страх, че ще ме остави на пътя. Стриптийз клубове не посещавам, така че не мога да направя сравнение. |(

П.П. Абе, защо българските мъже сте толкова сигурни в своя чар и сексапил? Аз между другото ви давам много ниска оценка. :D
My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Публикувай отговор