Мр.Гийк,
От години потребителят Ivan1007 сипе и цапа този форум с реч на омразата.
Аргументите му се свеждат единствено до обиди и нападки не само към останалите потребители, ами и към техните близки, роднини и приятели. Примери и доказателства има в изобилие.
Аз съм ти сигнализирал многократно, но за съжаление действията от твоя страна се оказват недостатъчни и неефективни. Половинчати най-общо казано.
От месеци не съм ежедневно активен и пишещ тук.
Но преди няколко дни отново този потребител Ivan1007 си позволи да сипе реч на омразата спрямо жената с която имам лична връзка.
След като ти не предприемаш адекватни действия това да бъде преустановено, ще го направя аз.
Не може някакъв човек тук да сипе обиди на расова, етническа, религиозна или културна основа. Това е публична медия с хиляди регистрирани потребители, и има правила и закони, които Ivan1007 системно нарушава.
Направил съм достатъчно на брой и съдържание скрийн шотове на негови постове. Предадени са вече за превод и тълкувание от лицензиран преводач тук. Знаеш, че познавам най-малко двама.
Направена е и консултация с адвокат по този въпрос. От тук нататък ще бъдат уведомени институциите, които се занимават с речта на омразата, още повече когато е на расова, религиозна, етническа и културна основа.
Със сигурност ще бъде потърсена и администрацията на този форум, най-малкото за да бъде потвърдена истиността.
Последствията за Ivan1007 няма да се сведат само до съответните charges, ще бъде уведомен и неговият работодател, както и членовете на семейството му. Все пак е редно да са запознати в какви неприятности той ги въвлича.
Държа да те информирам, че всичко което триеш, може да бъде отчетено като опит за прикриване на реч на омразата. И тъй като въпросният потребител Ivan1007 все още има достъп и право да публикува мнения в този форум, излиза че мерките които предприемаш са неадекватни. Дали действията / бездействието ти са с умисъл не мога да кажа, но и не ме интересува.
Бидейки собственик и администратор на публична платформа ти също носиш отговорност какво се публикува и какво се толерира или не се толерира.
През годините по всякакъв начин съм се опитвал да демонстрирам уважение както към теб и този форум, така и към останалите потребители. Когато и да е имало пререкания, винаги всичко е било в граници.
Не така стоят нещата с Ivan1007 обаче. Там границите са преминати отдавна, и то от негова страна.
Ще те помоля да не позволяваш това да се случва никога повече!
Поздрави!
Реч на омразата
- snakeplissken
- .
Реч на омразата
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: Реч на омразата
Snakeplissken, не знам какви са ти отношенията с други потребители на форума и не ме интересуват, но ще те помоля да не ме вкарваш мен или платформата в каквито и да са там игри и прочие отношения. Платформата на този форум има много яснен и елементарен начин за репортване на проблеми, свързани буквално с всеки пост и всички такива рапорти се разглеждат по реда на постъпването им. В момента няма необработени рапорти, та това цитираното от теб го определям като лъжа. Пак да повторя - конкретни проблеми трябва да се репортват по установения ред и функционални възможности на платформата, а не с пускането на подобни постинги. Да не говорим, че този форум се управлява на доброволни начала и не е длъжен на никой. Благодаря за разбирането.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.