Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Ivan1007

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от Ivan1007 »

Квото ни Възраждането, такова и Величието.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Pavel M написа: Пон Юни 10, 2024 9:31 pm Честито на печелившите.
Ай сеа да видим как Буци ще яде мъдята на другата свиня.

Ама най големирт мъдя ще ги иэядат тъпите гербераски тролове.
Сеира те първа предстои,ту би контюнъи.
Ти пък! Те се радват на жълтите стинки, дето им подмятат в канчетата за да ни заливат тук с глупости. :D
My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Вто Юни 11, 2024 12:16 pm Те се радват на жълтите стинки, дето им подмятат в канчетата за да ни заливат тук с глупости. :D
Кои са Те?
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Съб Юни 08, 2024 11:07 pm Йорко, както написах вече на 10 ноември 1989-та нищо не се е случило
10 ноември едни го хвалят, други го проклинат, ти пък- нищо не се е случило. Сигурно си спал на тази дата и си пропуснал Шоуто :D :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Интересно как Стъргача и Йоро така педантично и безотказно се активират точно за всеки насрочени избори, но иначе и двамата нямат нищо общо с платените агитки на едни "евроатлантици" построили с пари на българския загубен данъкоплатец газовия пАток на Путлер, който максимално улесни инвазията му в Украйна. :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Сря Юни 12, 2024 4:04 pm
Ivan1007 написа: Съб Юни 08, 2024 11:07 pm Йорко, както написах вече на 10 ноември 1989-та нищо не се е случило
10 ноември едни го хвалят, други го проклинат, ти пък- нищо не се е случило. Сигурно си спал на тази дата и си пропуснал Шоуто :D :D
Шоу нямаше на 10 ноември, започна по-късно.
Първият митинг беше на 18 ноември, но не ме учудва, че си го проспал - ти си червен и в червата :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

MrGeek написа: Чет Юни 13, 2024 4:09 pm Интересно как Стъргача и Йоро така педантично и безотказно се активират точно за всеки насрочени избори, но иначе и двамата нямат нищо общо с платените агитки на едни "евроатлантици" построили с пари на българския загубен данъкоплатец газовия пАток на Путлер, който максимално улесни инвазията му в Украйна. :D :rofl:
Началник раэреши да се иэкажа.
Тия двамата субекти които цитираш са два ниско платени герберски тролеи които колкото и да се кълнат в беэпристрасност от партията майка пред мен дикиш не хващат.
Эабеляэвам,че и ти не се върэваш на подобни идиоти което не мога да не приэная,че ти прави огромна чест.Поне в моите очи.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Чет Юни 13, 2024 4:57 pm

Първият митинг беше на 18 ноември, но не ме учудва, че си го проспал - ти си червен и в червата :D
Аз да съм червен? Ти нормален ли си бе, колко пъти да ти обяснявам, че съм соросоид и русофоб, привърженик съм на ЕС и Еврозоната. Много са ви дървени главите на вас българите в Канада :D :D :D
joro

Мнение от joro »

MrGeek написа: Чет Юни 13, 2024 4:09 pm Интересно как Стъргача и Йоро така педантично и безотказно се активират точно за всеки насрочени избори, но иначе и двамата нямат нищо общо с платените агитки на едни "евроатлантици" построили с пари на българския загубен данъкоплатец газовия пАток на Путлер, който максимално улесни инвазията му в Украйна. :D :rofl:
Не знам нищо за Стъргача, не го познавам и не ме интересува. В този форум съм вече повече от 20 години, от времето, когато всички вие сте били още в България и не сте се сещали още да кандидатстване за Канада. Ако чакам някой да ми плаща за писане във тоя форум от глад ще умра :D
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Пет Юни 14, 2024 12:30 pm
Не знам нищо за Стъргача, не го познавам и не ме интересува. В този форум съм вече повече от 20 години, от времето, когато всички вие сте били още в България и не сте се сещали още да кандидатстване за Канада. Ако чакам някой да ми плаща за писане във тоя форум от глад ще умра :D
Аз съм от повече от 20 години в Канада, а теб не те пуснаха да дойдеш по непригодност, затова още точиш лиги :D

Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Пет Юни 14, 2024 12:14 pm
Ivan1007 написа: Чет Юни 13, 2024 4:57 pm

Аз да съм червен? Ти нормален ли си бе, колко пъти да ти обяснявам, че съм соросоид и русофоб, привърженик съм на ЕС и Еврозоната. Много са ви дървени главите на вас българите в Канада :D :D :D
Ти си почитател на Боко Тиквата, който е комунист :D

Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

эаеби това той е герберска подлога до момента когато не си иэчисти името .эасега такива иэгледи няма.
чугун от всякъде.
Йоро вэеми се в ръце и не ни раэкаэвай басни.щ
Има и по умни от теб.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Пет Юни 14, 2024 1:02 pm
Аз съм от повече от 20 години в Канада, а теб не те пуснаха да дойдеш по непригодност, затова още точиш лиги :D
Напротив, пуснаха ме. И сега ме пускат, но аз не искам да живея в скапаната Канада с изтрещяли хейтъри като теб.
joro

Мнение от joro »

Pavel M написа: Пет Юни 14, 2024 10:15 pm эаеби това той е герберска подлога до момента когато не си иэчисти името .эасега такива иэгледи няма.
чугун от всякъде.
Йоро вэеми се в ръце и не ни раэкаэвай басни.щ
Има и по умни от теб.
Какви басни разказвам пък на теб?
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Съб Юни 15, 2024 3:00 am
Ivan1007 написа: Пет Юни 14, 2024 1:02 pm
Напротив, пуснаха ме. И сега ме пускат, но аз не искам да живея в скапаната Канада с изтрещяли хейтъри като теб.
Сега те пускат да дойдеш само като турист, но ти и това не можеш, щото ти миришат чорапите :D

Публикувай отговор