Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Квото ни Възраждането, такова и Величието.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ти пък! Те се радват на жълтите стинки, дето им подмятат в канчетата за да ни заливат тук с глупости.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Кои са Те?
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
10 ноември едни го хвалят, други го проклинат, ти пък- нищо не се е случило. Сигурно си спал на тази дата и си пропуснал Шоуто
- MrGeek
- Путлер Капут
Интересно как Стъргача и Йоро така педантично и безотказно се активират точно за всеки насрочени избори, но иначе и двамата нямат нищо общо с платените агитки на едни "евроатлантици" построили с пари на българския загубен данъкоплатец газовия пАток на Путлер, който максимално улесни инвазията му в Украйна.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Шоу нямаше на 10 ноември, започна по-късно.
Първият митинг беше на 18 ноември, но не ме учудва, че си го проспал - ти си червен и в червата
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Началник раэреши да се иэкажа.MrGeek написа: ↑Чет Юни 13, 2024 4:09 pm Интересно как Стъргача и Йоро така педантично и безотказно се активират точно за всеки насрочени избори, но иначе и двамата нямат нищо общо с платените агитки на едни "евроатлантици" построили с пари на българския загубен данъкоплатец газовия пАток на Путлер, който максимално улесни инвазията му в Украйна.
Тия двамата субекти които цитираш са два ниско платени герберски тролеи които колкото и да се кълнат в беэпристрасност от партията майка пред мен дикиш не хващат.
Эабеляэвам,че и ти не се върэваш на подобни идиоти което не мога да не приэная,че ти прави огромна чест.Поне в моите очи.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аз да съм червен? Ти нормален ли си бе, колко пъти да ти обяснявам, че съм соросоид и русофоб, привърженик съм на ЕС и Еврозоната. Много са ви дървени главите на вас българите в Канада
Не знам нищо за Стъргача, не го познавам и не ме интересува. В този форум съм вече повече от 20 години, от времето, когато всички вие сте били още в България и не сте се сещали още да кандидатстване за Канада. Ако чакам някой да ми плаща за писане във тоя форум от глад ще умраMrGeek написа: ↑Чет Юни 13, 2024 4:09 pm Интересно как Стъргача и Йоро така педантично и безотказно се активират точно за всеки насрочени избори, но иначе и двамата нямат нищо общо с платените агитки на едни "евроатлантици" построили с пари на българския загубен данъкоплатец газовия пАток на Путлер, който максимално улесни инвазията му в Украйна.
Аз съм от повече от 20 години в Канада, а теб не те пуснаха да дойдеш по непригодност, затова още точиш лигиjoro написа: ↑Пет Юни 14, 2024 12:30 pmНе знам нищо за Стъргача, не го познавам и не ме интересува. В този форум съм вече повече от 20 години, от времето, когато всички вие сте били още в България и не сте се сещали още да кандидатстване за Канада. Ако чакам някой да ми плаща за писане във тоя форум от глад ще умраMrGeek написа: ↑Чет Юни 13, 2024 4:09 pm Интересно как Стъргача и Йоро така педантично и безотказно се активират точно за всеки насрочени избори, но иначе и двамата нямат нищо общо с платените агитки на едни "евроатлантици" построили с пари на българския загубен данъкоплатец газовия пАток на Путлер, който максимално улесни инвазията му в Украйна.
Ти си почитател на Боко Тиквата, който е комунист
эаеби това той е герберска подлога до момента когато не си иэчисти името .эасега такива иэгледи няма.
чугун от всякъде.
Йоро вэеми се в ръце и не ни раэкаэвай басни.щ
Има и по умни от теб.
чугун от всякъде.
Йоро вэеми се в ръце и не ни раэкаэвай басни.щ
Има и по умни от теб.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Напротив, пуснаха ме. И сега ме пускат, но аз не искам да живея в скапаната Канада с изтрещяли хейтъри като теб.
Какви басни разказвам пък на теб?
Сега те пускат да дойдеш само като турист, но ти и това не можеш, щото ти миришат чорапите