Наследството на Соца
Re: Наследството на Соца
Не мога да му го отрека като постижение.Там му е силата и всеки би му завидял.Аз по принцип обаче не.Той ги еве ,а азиатските каки му го начукват.Той си хвърчи някъде в облаците и нищо не контролира.Съдбата му е под контрол и не зависи от неговите желания.Той просто е поредния изяден с парцалите и изплют Чехльо.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- snakeplissken
- .
Аз му го казах същото отдавна.
Той си плаща за да ибье
То така всеки може
Глей сеа, китайките не са трудни, щото така или иначе си умират за “бяло”.
Като цяло са добри любовници, ама са малко егоистични в леглото. В смисъл че свършват бързо, и не се опитват да се синхронизират с партньора.
Така че ако Джованката е някой “цък - цък - язък”, може и да си пасват
Той си плаща за да ибье

То така всеки може

Глей сеа, китайките не са трудни, щото така или иначе си умират за “бяло”.
Като цяло са добри любовници, ама са малко егоистични в леглото. В смисъл че свършват бързо, и не се опитват да се синхронизират с партньора.
Така че ако Джованката е някой “цък - цък - язък”, може и да си пасват

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
абе друго си е нашенка от село.яка закоравяла селска мома. 

- snakeplissken
- .
ЗаКуравяла

И загоряла……… от слънцето във Флорида де

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
След жаркото слънце на Флорида,освен ако не е валял дъжд мисля ,че коравата българска мома ще излезе още по корава,с напукани пети и нагон за да получи секс и да изяде жертвата си която се е престрашила да се докосне до нея.Имам напредвид Дракула.Тая ламя ще го изяде заедно с балтона и накрая ще му изплюе само копчетата.