Предплатена банкова карта(prepaid card / carte prepaye , ако банката ви отказва кредитна карта и PayPal е скъп

Само за полезни връзки
Публикувай отговор
pticheto
Мнения: 116
Регистриран на: Сря Фев 13, 2008 11:32 am

Предплатена банкова карта(prepaid card / carte prepaye , ако банката ви отказва кредитна карта и PayPal е скъп

Мнение от pticheto »

Здравейте! Изпадала съм в положение, когато трябва да купя нещо в Интернет, а не приемат PayPal (а пък си е и скъпичък в интерес на истината) и искат кредитна карта, каквато нямам. Успявах с предплатена кредитна карта Vanilla Visa/Mastercard, но всеки път сe плаща по около 6$ за активиране и е необходимо да задаваш в Интернет страницата им пощенски код.С остатъчна сума успявах да платя в магазина Metro. И пак съм имала неуспехи с приема на тези карти в Интернет.
Наскоро си купих предплатена карта - prepaid card / carte prepaye, платих само веднъж, 5,75$ с 50$ първоначална сума, 20$ е минимума на картата. ( при банка CIBC), С нея може да се плаща в Интернет, по интернет страницата на банката лесно прехвърляте суми от дебитната карта.Вие сами си задавате сумата на картата. единствено се удържа мисля 2,5% при смяна на валутата,а самата карта може да е в канадски долари, щатски долари, мексикански песос или евро.И има възможност да я ползвате извън Канада.
Това е важно, например при доставка на храна, особено при тежки зимни условия, например Supermarche PA изисква плащане само с кредитна карта, затова ако нямате такава, това е решението.
Бъдете здрави и се пазете, искрено ваша, pticheto.
Публикувай отговор