tornado написа:
PS: И престанете да отчайвате хората, които искат да направят пореден измъчен опит да подобрят живота си. Изобщо не ни е лесно да вземем подобно решение. Но поне ще се радвам, ако ми остава една свободна неделя за децата ми, пък нека живея както и сега...
njakolko reda za canada ne v rozovo
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Tova,koeto go pishe choveka ne e za da vi otchaia,a za da vi podgotvi za tova,koeto vi chaka tuk.Az bih napisal sashtoto,no shte stane povtariane na edno i sashto neshto.tornado написа:
PS: И престанете да отчайвате хората, които искат да направят пореден измъчен опит да подобрят живота си. Изобщо не ни е лесно да вземем подобно решение. Но поне ще се радвам, ако ми остава една свободна неделя за децата ми, пък нека живея както и сега...
Vsichko napisano ot nego e absoliutno viarno.To vaji ne samo za Edmonton i Calgary,a za vseki amerikanski grad.S izkluchenie na Quebec province.
Sviat bez dusha.Sviat bez cviat.Suh sviat.Made in China.
Koe AZ da sym razbral: Che momcheto wzema 60 bona li? Toj mi go kaza lichno, deliahme edin ofis. Razgowora li iskash da pisha? Momcheto niama niakakyw stazh, nito beshe pyrwenec w kursa, ot Bachelor- wednaga e pochnal master.sofia написа:Интересно ТИ как си разбрал за това ?Veliko написа:Za sprawka, edin student na moja profesor zawyrshi predi 2 meseca MSc, a oshte predi towa si beshe nameril rabota kato R&D inzhener w Cooper Standard, Stratford za 60,000 godishno nachalna zaplata, bonusite otdelno..
Тя и Челси Клинтън и предлагаха 160000 преди още да е завършила
Оксфорд, мислиш ли че колегите и ще получат и половината от това ?
А момчето мове да е бил първенец на курса, или да е раборил преди
това и т.н...
Ами аз значи съм голям късметлия, без да съм учил тука или да съмBG inzhenerite bachkat za po 40 max, ako sa kysmetlii izobshto da sa si namerili rabota de. Drugo shteshe da e polozhenieto ako uspejat da se registrirat bez da sa zaemali eng. pozicia, zashtoto P.Eng. titlata wednaga shte im nameri rabota, ili pone shte imat shans. Ama towa e newyzmozhno.
член на браншова организация, но не съм точно инвенер.. Познавам
и поне двама други кусметлии..
I naistina si goliam kysmetlia che si pochnal snosna rabota, ne e neobhodimo da uchish ili da si chlen na asociaciata na chistachite na kenefi, naprimer. I az syshto si imah snosna rabota, no ne biah eng., predi da izbera po-trudnoto. Pusta mu ambicia. I da dopylnia neshto, BG kadrite ne sme podgotweni da se sprawim w realna problemna situacia w industriata w Canada. Nabliagahme jako na teoriata, ama tja ne ni pomaga sega. Modelyt na obuchenie v BG e sbyrkan. Ima razriv, ogromna dupka mezhdu universitetite w BG i industriata, ako wse oshte e ostanala niakakwa. Primeri za bezmisleni disertacii i diplomni raboti mnogo. Da ne pisha che niamam wreme. Ako ste gledali "Dwojnikyt" shte razberete kakwo imam vpredwid. A na Nikolaj Volev mu e bilo jasno oshte w 1980. A sega na nishto ne se nabliaga, naj-weche na pieneto se akcentira, a sled towa - na Zhenskia pazar, ili imigracia za po-otworenite. Ne se obizhdajte, ama towa si e taka. Niwoto e mnogo nisko. Hubawoto na towa neshto e che samo nie si go znaem, i horata ni go priznawat. Zatowa triabva da sme blagodarni na Canada.
Nobi, не си в крак с модата човече!!! Я се огледай за розовото!!! Баш сега му е модата, че чак втръсва.nobleman написа:tornado, как може да не си разбрал? Учудваш ме чевече?![]()
Да не би да носиш розови очила? Свали ги ! Този цвят отдавна не е модерен.![]()
![]()
![]()
А, и недей да хабиш подметките на чипиците си с ходене до психото, щото не е нужно. Всички сме за там. От тоз 15-годишен преход един читав българин не остана.

Обаче аз пак ги изненадах - и сега съм си опозиция!!! И когато няма да има на кой,... пак ще съм в опозиция

Любо, не е депресарски, а реален. Кой казва че се депресираме от това ? просто погледни си небето на аватара и това навън през прозореца и ще разбереш за какво иде реч. или нима не е made in China ?Lub0 написа:Не ви знам в кой свят живеете и не искам и да знам, защото ми изглежда яко депресарски...
Eй, от туй розово, розови сънища ще си докарам.tornado написа: Я се огледай за розовото!!! Баш сега му е модата, че чак втръсва.Обаче, нали съм си на принципа "Хората на опаки, аз на терсене!!!", отдавна съм си хвърлил розовите очила :smokin: Сега вече съм в нова модна тенденция - черногледство. Много ми е гот! Неудобен съм навсякъде, нещо като трън в задника, нали се сещаш
![]()
![]()
?! Пък за "прехода" да знаеш - добре,че стана, че щях да си завърша с намалено поведение поради "неправилна политическа ориентираност"
![]()
...
Обаче аз пак ги изненадах - и сега съм си опозиция!!! И когато няма да има на кой,... пак ще съм в опозиция![]()
![]()
!!!
Радвай се тогава на прехода, защото на мен и преди него и след него, все ми намаляха поведението

Щом си рекъл....LaRue написа:не е ли време темата да се заключи?
Темата наистина стана твърде обемиста и се измести твърде много от началния постинг. Ако някой иска да добави нещо, неща ми прати ЛС и ще я отключа отново. От друга страна, нищо не пречи ако някой иска да продължи дискусията, да пусне нова тема.