Канадски простотии
Re: Канадски простотии
По-добре не гледай телевизия и не чети новини тази вечер. Няма да можеш да спиш.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
ЛОЛ..
Thanks for the "heads up" но вече чух по радиото (докато шофирах) Кастро-Сойбой как им се мазни на либерастите... Доколкото разбрах ще им се "извинява" с некви 100-150 милиона..
Пари колкото искаш.. Кастро бой има солиден дългосрочен икономически план " The budget will balance itself"

Thanks for the "heads up" но вече чух по радиото (докато шофирах) Кастро-Сойбой как им се мазни на либерастите... Доколкото разбрах ще им се "извинява" с некви 100-150 милиона..
Пари колкото искаш.. Кастро бой има солиден дългосрочен икономически план " The budget will balance itself"
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Само няколко полуглухи нунавутски ескимоси все още не знаят, че Манекена гледа да съсипе икономиката и да накара всички да взимат максимално пари от банките назаем.ivandaman написа:ЛОЛ..![]()
Скоро разбрах, че и държавни пари се инвестирали в някакви инфраструктурни проекти в Азия, при това че в страната има много недофинансирани начинания и дупки за запълване.
Embrace your climate change!
Да, да.....Я, сподели това си виждане и мнение за педалите и сбърканите 100 пола в някой канадски офис?ivandaman написа:А бе Спийди кво ми се прайш на интелектуалец??
"bovine feces" е ненормалното идиотско твърдение че" повече от 50% се идентифицирали "Тайно" (Забележи) като ЛГБТКЮ . Те това е топ куалити стинки булшит..
Аз не интерпретирам нищо, само коментирам фактите и това че вече и един мач не мога да изгледам без брутално да ми навират в муцуната гнусна и извратена ЛИБЕРАСТКА пропаганда.
Каквито и закони да прокарат, с каквито и пропаганди да ни заливат, нормалните хора се отвращаваме от идеята мъже да си завират членовете в задниците. Това е елементарната реалност
Няма проблем да ги толерираме, да имат същите права като останалите граждани, ОК и те са хора, но в педерастията няма абсолютно нищо нормално и колкото и да се гърчат и да врещят няма да успеят да убедят останалите нормални хора че техните перверзии са нещо прогресивно, на което всички останали трябва задължитено да се възхищаваме.
__
Направо прекаляват с безочието.
Ще те изкарат най-отвратителния расист и ще има официално наказание. Моя приятелка в Канада не смее даже във фейсбук да сподели нищо от което е възмутена относно извратената организация ЛГБТКЮ. Каза и аз и мъжът ми ще имаме проблеми в работата. Това се нарича фашизъм.
За това съм съгласна.7George написа:Само няколко полуглухи нунавутски ескимоси все още не знаят, че Манекена гледа да съсипе икономиката и да накара всички да взимат максимално пари от банките назаем.ivandaman написа:ЛОЛ..![]()
Скоро разбрах, че и държавни пари се инвестирали в някакви инфраструктурни проекти в Азия, при това че в страната има много недофинансирани начинания и дупки за запълване.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Да. не го казва, но го мисли, и истината е че много Канадци го мислят същото, но Лобито на извратеняците е силно и влиятелно, и особено днес след като Джуниър пак рева като първолаче и официално им се извини (и ще ги обещети)prace написа: Моя приятелка в Канада не смее даже във фейсбук да сподели нищо от което е възмутена относно извратената организация ЛГБТКЮ. Каза и аз и мъжът ми ще имаме проблеми в работата. Това се нарича фашизъм.
Както го казах и по-горе каквито и закони да прокарат с каквито и пропаганди да ни заливат нормалните хора никога няма да приемат тази извратеност за нормална, особено тези драг-куинз, разни куиърз и тем подобно мутанти и дегенерати.
Не само ще има "официално наказание" по-вероятно е да те изритат моментално.prace написа: Да, да.....Я, сподели това си виждане и мнение за педалите и сбърканите 100 пола в някой канадски офис?
Ще те изкарат най-отвратителния расист и ще има официално наказание.
Тези които изискват толерантност са олицетворението на Нетолерантност и нетърпимост спрямо хора с различно мислене. Парадокс.
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

Ти няма да я приемеш за нормална, щото си израсъл в друго време и драг куини не са ти чели приказки в библиотеката, но децата ти ще я приемат. Децата са ни добри и слушат в училище на какво ги учат.ivandaman написа:Да. не го казва, но го мисли, и истината е че много Канадци го мислят същото, но Лобито на извратеняците е силно и влиятелно, и особено днес след като Джуниър пак рева като първолаче и официално им се извини (и ще ги обещети)prace написа: Моя приятелка в Канада не смее даже във фейсбук да сподели нищо от което е възмутена относно извратената организация ЛГБТКЮ. Каза и аз и мъжът ми ще имаме проблеми в работата. Това се нарича фашизъм.
Както го казах и по-горе каквито и закони да прокарат с каквито и пропаганди да ни заливат нормалните хора никога няма да приемат тази извратеност за нормална, особено тези драг-куинз, разни куиърз и тем подобно мутанти и дегенерати.
Не само ще има "официално наказание" по-вероятно е да те изритат моментално.prace написа: Да, да.....Я, сподели това си виждане и мнение за педалите и сбърканите 100 пола в някой канадски офис?
Ще те изкарат най-отвратителния расист и ще има официално наказание.
Тези които изискват толерантност са олицетворението на Нетолерантност и нетърпимост спрямо хора с различно мислене. Парадокс.
Канадски родители, расли по друго време също си мислят, но не казват гласно. Обаче техните деца смятат, че е напълно нормално и доста се смятат за бисексуални и експериментират веднага щом влязат в пубертета. После ходят задължително по психолози, които чарджат по 120 кинта на час, за да ги успокояват, колко е нормално всичко това и че ще пораснат и излекуват...
та такива ми ти работи.....
- MrGeek
- Путлер Капут
Извинявам се, че се намесвам в дискусията, но нещо не схващам в случая. От кое точно нормалните хора се отвращават, защото не става съвсем ясно - само от идеята мъже да си завират намсикво в задниците или по принцип завирането на нещо във въпросното отверстие? Искам да кажа, ако единия от участниците в такова упражнение е жена, това пак ли е извращение или е вече нормално? В смисъл не използването на грешната дупка в случая е извращението, ако мога така да се изразя, това ли да разбираме?ivandaman написа:Каквито и закони да прокарат, с каквито и пропаганди да ни заливат, нормалните хора се отвращаваме от идеята мъже да си завират членовете в задниците. Това е елементарната реалност

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- ivandaman
Няма нужда да се извиняваш, Дискусиите са за това, да се "намесваш".
Секс между мъж и жена със всичките му вариации е нормален стига и на двамата да им харесва, защото природата така ни е създала
За сметка на това мисля че доста ясно се изразих някъде по-горе. Че няма нищо "нормално" двама мъже да се "онождат"
Не само защото е гнусно и отвратително за всеки нормален индивид, но и заради неоспоримият научно обоснован факт че двама мъже не могат да създадат поколение, нито две жени.
Природата си го е отредила да има САМО два пола Male and Female. всички останали genders са плод на сериозни ментални проблеми Трансгендъризма също не е нормален и аз лично нямам никакъв проблем с тези които искат да си клъцнат оная работа и да се тъпчат с хормони. Това си е техен избор, но биологично мъж не може да стане жена през каквито и процедури да минава, ощо по-малко пък жена може да стане мъж защото няма как да и присадяд дик.
Това което мен лично ме дразни е неистовите напъни да изкарат всичките тези ментални отклонения и перверзии като нещо нормално и да побъркват децата в училище с извратената им пропаганда.
Tru Story.. Първият урок на моят син по секс-ед беше за ЛГБТКЮ учениците. Вместо да им обяснят за чувствата на подрастващите и за сексуалното привличане между рзличните полове те решили че най важното което децата трябва да знаят колко важно и нормално е да си част от ЛГБТКЮ-то ..
Също така ако ще продължават да прибавят букви и цифри към този акроним LGGBDTTTIQQAAPP (чух днес Джуниър по радиото че прибави цифрата 2 ако не се лъжа и нямам абсолютно никаква представа какво означава, пък и не ме интересува особено)
цялата идея от акроним се обезмисля.
Вместо да се гърчат да запомят "LGGBDTTTIQQAAPP" и значението на всяка буква, ще е много по-лесно просто да се идентифицират като "PERVERTS"
Секс между мъж и жена със всичките му вариации е нормален стига и на двамата да им харесва, защото природата така ни е създала
За сметка на това мисля че доста ясно се изразих някъде по-горе. Че няма нищо "нормално" двама мъже да се "онождат"
Не само защото е гнусно и отвратително за всеки нормален индивид, но и заради неоспоримият научно обоснован факт че двама мъже не могат да създадат поколение, нито две жени.
Природата си го е отредила да има САМО два пола Male and Female. всички останали genders са плод на сериозни ментални проблеми Трансгендъризма също не е нормален и аз лично нямам никакъв проблем с тези които искат да си клъцнат оная работа и да се тъпчат с хормони. Това си е техен избор, но биологично мъж не може да стане жена през каквито и процедури да минава, ощо по-малко пък жена може да стане мъж защото няма как да и присадяд дик.
Това което мен лично ме дразни е неистовите напъни да изкарат всичките тези ментални отклонения и перверзии като нещо нормално и да побъркват децата в училище с извратената им пропаганда.
Tru Story.. Първият урок на моят син по секс-ед беше за ЛГБТКЮ учениците. Вместо да им обяснят за чувствата на подрастващите и за сексуалното привличане между рзличните полове те решили че най важното което децата трябва да знаят колко важно и нормално е да си част от ЛГБТКЮ-то ..
Също така ако ще продължават да прибавят букви и цифри към този акроним LGGBDTTTIQQAAPP (чух днес Джуниър по радиото че прибави цифрата 2 ако не се лъжа и нямам абсолютно никаква представа какво означава, пък и не ме интересува особено)
цялата идея от акроним се обезмисля.
Вместо да се гърчат да запомят "LGGBDTTTIQQAAPP" и значението на всяка буква, ще е много по-лесно просто да се идентифицират като "PERVERTS"
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

- Kan_Tangra
То така с тия милиони ...ivandaman написа:ЛОЛ..![]()
Утре може да ги изкарат нещо още по-онеправдани, примерно 3-ен мензис или не знам какво, и вместо да ходят на работа, педалите да им плащат някаква социална (педалска) помощ 1000-2000$.
И както има професионални социаладжии, могат да се навъдят и професионални п-дали. Които пък под стимула от лесните пари, да обръщат резбата.
Изобщо, с което отговарям и на Гийка, не знам до колко е нормално мъж в жена или мъж в мъж, но факт е, че прекалено много се раздува и финансира цялото това начинание.
В крайна сметка, да си педал не е незаконно, и никой не те гони и наказва. Какво повече искат!?
Всички тия организации, персонал, курсове, форуми, трейнинги, колко точно пари гълтат. Някой може ли да изчисли?
Някой може ли да даде отчет и сметка, до колко са целесъобразни и изобщо приемливи тези разходи?
Толкова ли не можаха да ги дадат за нормално образование, здравеопазване, или някоя програма за стажове или преквалификации?
Кой по-точно е инициатор, и той представител ли е, на представителна извадка от избиратели, родители и изобщо граждани на тая държава?
С две думи - нямам думи!
Само се радвам, че съм далеч.

Да му мислят останалите.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола