Перфектни са!joro написа:Че какво им е на българските управници?
Със здраве да им служите още няколко поколения.
Перфектни са!joro написа:Че какво им е на българските управници?
joro написа:Че какво им е на българските управници? Икономиката напредва, инфраструктурата се подобрява, България си върви в правилната посока. По- добре Боко Тиквата пред такива като Путин, Орбан, Тръмп, поне нашия човек не вреди с нищо на държавата.prace написа:Жорка, аз живея в България и се присмивам на. Канадските Киряк Стефчовци в този форум, ама чак пък "кадърни управници"....в повечко ми дойде....joro написа:Вече не е така. Народът живее все по- добре и затова си избира кадърни управници.optics написа:То от 28 години все е така.joro написа:калпавото управление е причината, но не на сегашните, а на предишните управляващи.
Ми не знам. Аз никога не съм живял с други семейства.prace написа:и ние сме петима ....не говоря за българи от едно семейство..ablood написа:Живеещите в "измекярските дървени блокове в Монреал" обикновено са с ясното съзнание че са точно обратното на "баровци". Повечето емигранти минават през такъв период за по-кратко, или дълго.prace написа: В измекярските дървени блокове в Монреал по колко български идиота живеят под една козирка? А ако някой не го мързи или има познати и приятели в Лондон, да сподели по колко българи живеят в една къща и се къпят в една баня....
И в нашата къща живеем 5-ма българи и се къпем в една баня. Сега правя втора баня/трета тоалетна на партера, че децата растат.
... ама тя Белослатинска канадка ли е?...Това обяснява всичко.agent Ozo написа:И къде си ги виждала в България тези комуналки, Бистре? В родната Бяла Слатина може би?
По-голяма простотия от тази не бях виждал. Само в Банско има повече асфалтирани улици отколкото в Бутан, Гана и Гамбия взети заедно. Смешно е да публикуваш подобни глупости.Павел написа:
Пътищата в България са по-лоши, отколкото в Бутан, Гана и Гамбия
Нареждаме се на 93-то място в света - редом до Виетнам и Уганда
https://clubz.bg/59250-pytishtata_v_byl ... a_i_gambiq"
Важното е, че бием Етиопия![]()
![]()
Има много хляб да ядем докато стигнел стрелеца в Лас Вегас.optics написа:http://dnes.dir.bg/news/ruse-uchitelka- ... 52995?nt=4
Ма ти и в Бутан и в Гана ли си бил ?joro написа:По-голяма простотия от тази не бях виждал. Само в Банско има повече асфалтирани улици отколкото в Бутан, Гана и Гамбия взети заедно. Смешно е да публикуваш подобни глупости.Павел написа:
![]()
София, кв. Враждебна, като дете. Нашите имаха близки там и сме им ходили нееднократно на гости.agent Ozo написа:И къде си ги виждала в България тези комуналки, Бистре? В родната Бяла Слатина може би?
Ти им се обади, теб са те излъгали.roumensp написа:Ма ти и в Бутан и в Гана ли си бил ?joro написа:По-голяма простотия от тази не бях виждал. Само в Банско има повече асфалтирани улици отколкото в Бутан, Гана и Гамбия взети заедно. Смешно е да публикуваш подобни глупости.Павел написа:
![]()
В такъв случай удари една шайба на тия и им кажи, че пишат простотии:
https://www.weforum.org/reports/the-glo ... -2017-2018"
Като им кажеш, че в Банско имате много убави улици веднага ще променят рипорта, не се и съмнявам.
Трябва да са били някакви бивши виетнамски или цигански общежития. Кв. Враждебна е масово застроен с еднофамилни къщи. От това, което е написала жената-мъж, има само едно Училище на Ботевградско шосе, дето е пълно с рефюджита и е с решетки по прозорците.Pyrelight написа:София, кв. Враждебна, като дете. Нашите имаха близки там и сме им ходили нееднократно на гости.agent Ozo написа:И къде си ги виждала в България тези комуналки, Бистре? В родната Бяла Слатина може би?
Бяла Слатина е малък град. Не помня дали имаше въобще блокове. Еднофамилни къщи да, но за блокове, наистина нямам спомен. Не съм живял там.
Ако аз им се обадя ще е за да ги уведомя, че в България е пълно с индивиди, за които с пълна сила важи "ти му кажуваш, а оно рупа ли рупа".joro написа:Ти им се обади, теб са те излъгали.
Аха, да! Тя беше (приживе) колежка на Оптикса от БАН. Нямам данни за виетнамски произход.prace написа: Трябва да са били някакви бивши виетнамски или цигански общежития. Кв. Враждебна е масово застроен с еднофамилни къщи. От това, което е написала жената-мъж, има само едно Училище на Ботевградско шосе, дето е пълно с рефюджита и е с решетки по прозорците.
Ти може да се определяш като мъж и на 1000%,това си е твое право!Но,когато си ходила из Враждебна с мама и татко,жена ти,Щеря е гонил мачките из Габроу!Айде достатъчно!Pyrelight написа:Аха, да! Тя беше (приживе) колежка на Оптикса от БАН. Нямам данни за виетнамски произход.prace написа: Трябва да са били някакви бивши виетнамски или цигански общежития. Кв. Враждебна е масово застроен с еднофамилни къщи. От това, което е написала жената-мъж, има само едно Училище на Ботевградско шосе, дето е пълно с рефюджита и е с решетки по прозорците.![]()
П.П. Мъж съм на 100%.