за информацияpumpy написа:А за какво му е на някой някакво изследване, непредписано от лекар ?
Никой. В закона го пише.pumpy написа:Кой, ако не лекар може да предпише изледвания на кръв, например ?
за информацияpumpy написа:А за какво му е на някой някакво изследване, непредписано от лекар ?
Никой. В закона го пише.pumpy написа:Кой, ако не лекар може да предпише изледвания на кръв, например ?
И аз съм към тях, миналата година ми покриха кръвните изследвания към частна лаборатория. Може би си зависи от самата застраховка4o4i написа: Sun Life assurance
Пумпи, мисли по-глобално. Майка се консултира за доста работи със сестра си (лекар в България), та в тази връзка си прави изследвания в лабораторията, но ползва направление от клиника, като обикновенно показва на JP меила който е получила. До сега никога не са и отказвали.pumpy написа: А за какво му е на някой някакво изследване, непредписано от лекар ?
Кой, ако не лекар може да предпише изледвания на кръв, например ?
Е да де, консултира се с лекар, нали и аз това казвам.....analgin написа:Пумпи, мисли по-глобално. Майка се консултира за доста работи със сестра си (лекар в България), та в тази връзка си прави изследвания в лабораторията, но ползва направление от клиника, като обикновенно показва на JP меила който е получила. До сега никога не са и отказвали.pumpy написа: А за какво му е на някой някакво изследване, непредписано от лекар ?
Кой, ако не лекар може да предпише изледвания на кръв, например ?