Млад студент търси работа
-
Млад студент търси работа
Здравеите, казвам се Иво.
На 19 години, роден ****. Ученик сум в Uqam и си турсиа работа коиато да ми помогне финансово. На високо ниво спортист сум и мога да правиа всиакакви работи. Готов сум на всиакакви трудности. Имам двоино гражданство (булгарско-френско) и имам легални документи за работа до 20часа на седмица.
Ако имате нещо, молиа пишете на лично или на zlatanovy@gmail.com
Zdraveite, kazvam se Ivo.
Na 19 godini, roden ****. Uchenik sum v Uqam i si tursia rabota koiato da mi pomogne finansovo. Na visoko nivo sportist sum i moga da pravia vsiakakvi raboti. Gotov sum na vsiakakvi trudnosti. Imam dvoino grajdanstvo (bulgarsko-frensko) i imam legalni dokumenti za rabota do 20chasa na sedmica.
Ako imate neshto, molia pishete na lichno ili na zlatanovy@gmail.com
МОД: Другия път ако не пишеш на кирилица, ще бъде изтрито. Кирилица има и форума има и сайтове за конвертиране, така че оправдание за маймуницата няма.
Успех с работата !
На 19 години, роден ****. Ученик сум в Uqam и си турсиа работа коиато да ми помогне финансово. На високо ниво спортист сум и мога да правиа всиакакви работи. Готов сум на всиакакви трудности. Имам двоино гражданство (булгарско-френско) и имам легални документи за работа до 20часа на седмица.
Ако имате нещо, молиа пишете на лично или на zlatanovy@gmail.com
Zdraveite, kazvam se Ivo.
Na 19 godini, roden ****. Uchenik sum v Uqam i si tursia rabota koiato da mi pomogne finansovo. Na visoko nivo sportist sum i moga da pravia vsiakakvi raboti. Gotov sum na vsiakakvi trudnosti. Imam dvoino grajdanstvo (bulgarsko-frensko) i imam legalni dokumenti za rabota do 20chasa na sedmica.
Ako imate neshto, molia pishete na lichno ili na zlatanovy@gmail.com
МОД: Другия път ако не пишеш на кирилица, ще бъде изтрито. Кирилица има и форума има и сайтове за конвертиране, така че оправдание за маймуницата няма.
Успех с работата !
Re: Млад студент търси работа
Не пишеш къде живееш, за да могат помагащите да си правят сметка, дали може да са полезни и ти на тях.
Embrace your climate change!
- optics
- Модератор
Жоре, Жорееее !
Когато някой форумец не пише къде е, вероятността е 99.9% да е монреалец който си мисли, че всички канадски българи са в Монреал. Статистиката го потвърждава.
UQAM = Université du Québec à Montréal
Когато някой форумец не пише къде е, вероятността е 99.9% да е монреалец който си мисли, че всички канадски българи са в Монреал. Статистиката го потвърждава.
UQAM = Université du Québec à Montréal
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
да извинете ме, в Монтреал съм.
- MrGeek
- Путлер Капут
Иво, един приятелски съвет. Не публикувай толкова лична информация, защото някой може да злоупотреби с нея. Изтрих рождената ти дата, защото тази информация е твърде лична и абсолютно ненужна на който е да е потенциален работодател. Успех с намирането на работа!
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
-
да правилно, ниама да се повтори
И във Франция беше същото, никой не дава пари за ниско квалифицирана работа.
Адаш, пробвай на листовките (рекламите) при руснаците, има и българи, но те плащат по-малко от най-малкото. За нареждане
-те са по-малко, но за разнасяне са малко повече, но и условията са по-екстремни. Има реклами във всички руски вестници.

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.