myhata II написа:
За мен "пЪрвенющината" и двуличието са НЕТЪРПИМИ !
Друго си е да блъснеш "кеша" в челото на продавача
Ее, Майна, хубав ден се очертава Трябва да ти плащаме дето ни развеселяваш, кеш
Щом си рекъл, давай да се развеселим тогава
Какво общо има КЕША със пЪрвенющината, при положение че това идва от друга тема, която не си спомням да сме я разисквали точно със теб.
А и не съм аз тоя, който се тъпче в гърдите и бие тъпана колко пари бил дал за сейфти обувки на работниците си , без никой да ме пита или изобщо някой да се интересува !
Давай да се смеем
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
myhata II написа:
Щом си рекъл, давай да се развеселим тогава
Какво общо има КЕША със пЪрвенющината.................
Давай да се смеем
Е как да няма Ако вникнеш в смисъла на думата, ще видиш общото
А за сейфти обувките не можах да разбера, нещо лошо ли направих? Че се опитвам да екипирам хората, не за тяхна сметка?
Ако искаш да се смеем, не засягай сериозни неща
Че то ти го попита, какви бенефити давал. Баси!
Дано файтъра да си е взел бележка от това какво му казах за форумните приятелства и etc. Kaкво пък отношение има това с обувките при положение, че идва от друга тема, хъм?
На някои жаби май гьолът се е обърнал на кално тесавище...Добре, че не съм жаба!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Че то ти го попита, какви бенефити давал. Баси!
Дано файтъра да си е взел бележка от това какво му казах за форумните приятелства и etc. Kaкво пък отношение има това с обувките при положение, че идва от друга тема, хъм?
На някои жаби май гьолът се е обърнал на кално тесавище...Добре, че не съм жаба!
Бон Вояж !
Кой разбрал- разбрал, който иска да чете, да прочете и пак да сравни кой какво е написал и защо, нямам никакво намерение да копирам и да поствам за да се доказвам !
Както казват старите хора
"Каквото се обадило, такова се провикнало !"
Весели празници на всички !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Ма, разбира се! Само че от един момент нататък и да се скъсаш да викаш, просто няма кой да те чуе. Весели празници и на теб Г-н Анонимен или Г-н "Страх ме е да не ме някой познае"!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")