Ralica T. написа:Здравейте и от мен,
ако може и нашето семейство да бъде включено в статистиката
DCS - 25/03/2014
Върнати документи - 21/08/2014
Merci!
Включих ви. Успех в процедурата!
Ralica T. написа:Здравейте и от мен,
DCS - 25/03/2014
Merci!
Извинявай за въпроса ама защо ви върнаха документите???Нали не е заради запълнени квоти???Ralica T. написа:Здравейте и от мен,
DCS - 25/03/2014
Merci!
Не, не, те тогава още не бяха запълнени. Все още се опитвам да им разтълкувам правилно писмото и има някои неща, които ме объркват. Едно е сигурно, чекът е с неправилна сума, направихме грешката да преведем няколко долара повече. В списъка с документи, които трябва да пратим, присъстват сертификатите по френски и английски, а ние им ги бяхме пратили, с изключение на това, че няколко дни преди да пратим изтече моят IELTS, но все пак реших да пробвам. Е, бях подготвена, че ще трябва да се явя повторно, но не мога да разбера защо са написали и серт.за френски(при тях всичко е наред). Пише, че чекът е изтекъл, а той е с валидност 6 месеца. Пише също, че сме забравили да напишем сумата върху формуляра за Оторизация за плащане с кредитна карта, и че плащането с кредитна карта е било отказано след два опита от тяхна страна. А ние плащаме с чек и никъде не сме споменавали нищо за кредитна карта. Или имат някакви типови таблици със забележки и изисквани повторно документи и не са си направили труда да го коригират или.... и аз не знам.hopeless написа:Извинявай за въпроса ама защо ви върнаха документите???Нали не е заради запълнени квоти???Ralica T. написа:Здравейте и от мен,
DCS - 25/03/2014
Merci!
Аз пък си мислех , че първото ,което правят е да дръпнат парите по един или друг начин и чак след това пристъпват към същинско разглеждане на документи.Като цяло ми се струва малко странен случая и и аз като теб ще се радвам на компетентни мнения от по-запознати с процедурата .Ralica T. написа:Не, не, те тогава още не бяха запълнени. Все още се опитвам да им разтълкувам правилно писмото и има някои неща, които ме объркват. Едно е сигурно, чекът е с неправилна сума, направихме грешката да преведем няколко долара повече. В списъка с документи, които трябва да пратим, присъстват сертификатите по френски и английски, а ние им ги бяхме пратили, с изключение на това, че няколко дни преди да пратим изтече моят IELTS, но все пак реших да пробвам. Е, бях подготвена, че ще трябва да се явя повторно, но не мога да разбера защо са написали и серт.за френски(при тях всичко е наред). Пише, че чекът е изтекъл, а той е с валидност 6 месеца. Пише също, че сме забравили да напишем сумата върху формуляра за Оторизация за плащане с кредитна карта, и че плащането с кредитна карта е било отказано след два опита от тяхна страна. А ние плащаме с чек и никъде не сме споменавали нищо за кредитна карта. Или имат някакви типови таблици със забележки и изисквани повторно документи и не са си направили труда да го коригират или.... и аз не знам.hopeless написа:Извинявай за въпроса ама защо ви върнаха документите???Нали не е заради запълнени квоти???Ralica T. написа:Здравейте и от мен,
DCS - 25/03/2014
Merci!
Даже ще съм благодарна, ако на някой от вас са му връщали документите с подобни писма да пише дали и имал подобен казус.
hopeless написа:Аз пък си мислех , че първото ,което правят е да дръпнат парите по един или друг начин и чак след това пристъпват към същинско разглеждане на документи.Като цяло ми се струва малко странен случая и и аз като теб ще се радвам на компетентни мнения от по-запознати с процедурата .Ralica T. написа:Не, не, те тогава още не бяха запълнени. Все още се опитвам да им разтълкувам правилно писмото и има някои неща, които ме объркват. Едно е сигурно, чекът е с неправилна сума, направихме грешката да преведем няколко долара повече. В списъка с документи, които трябва да пратим, присъстват сертификатите по френски и английски, а ние им ги бяхме пратили, с изключение на това, че няколко дни преди да пратим изтече моят IELTS, но все пак реших да пробвам. Е, бях подготвена, че ще трябва да се явя повторно, но не мога да разбера защо са написали и серт.за френски(при тях всичко е наред). Пише, че чекът е изтекъл, а той е с валидност 6 месеца. Пише също, че сме забравили да напишем сумата върху формуляра за Оторизация за плащане с кредитна карта, и че плащането с кредитна карта е било отказано след два опита от тяхна страна. А ние плащаме с чек и никъде не сме споменавали нищо за кредитна карта. Или имат някакви типови таблици със забележки и изисквани повторно документи и не са си направили труда да го коригират или.... и аз не знам.hopeless написа:Извинявай за въпроса ама защо ви върнаха документите???Нали не е заради запълнени квоти???Ralica T. написа:Здравейте и от мен,
DCS - 25/03/2014
Merci!
Даже ще съм благодарна, ако на някой от вас са му връщали документите с подобни писма да пише дали и имал подобен казус.
А няма ли как да се свържеш с емиграционните по email или телефон и да получиш разяснения директно от тях???
Честито!!! Ще споделите ли кога пуснахте документиhristowi06 написа:Здравейте, нека да се похвалим с току- що пристигналото акюзе ДНЕС по пощата!!!!Отиваме да се почерпим и да се запасим с още търпение за последващото очакване....Пожелавам на всички ви подобни положителни емоции и адреналин! (d)
ianavalkovavasileva написа:Здравейте! Може ли някой да ни впише и нас DSC на 11.07.2014
Благодаря!
Имиграционните си имат по-важна работа от това да тълкуват. Само си представи, че всеки с някакъв дерт реши да се свърже с тях, за да получава разяснения...hopeless написа: А няма ли как да се свържеш с емиграционните по email или телефон и да получиш разяснения директно от тях???